amugy ha rosszul fekszik a cég nem pintéréknél az még gáz lehet késöbb-mindig lehet találni valamit senki sem tökéletes,pláne örzésnél.mindenhol tele van stiklivel és finom voltam nagyon
Törölt felhasználó2023. 05. 04. 13:18
Jelenleg 131 ezer olyan cég van
Magyarországon, ahol minden vezető 60 év feletti, ez azt mutatja,
hogy a generációváltás hazánkban még nem történt meg. Ez
nemzetgazdasági tekintetben is kockázatot jelent, hiszen a helyzet
hosszú távon nem fenntartható, a változtatásokat pedig gyorsan
kell lefolytatni.
politika hozzá tartozik.ezekhez a cégekhez és egyik sem tiszta-ugyanis mikor kiadja alvállalkozonak nagyon jol tudja mi történik ott ezért bünrészes,tehát mind bünrészes.mivel ebben is 35 éve vagyok csak ismerem már az egészet alulrol a tetejéig illetve tetejétöl aljáig.
Törölt felhasználó2023. 05. 04. 14:53
addig örüljünk mig ezeket nem éri el.lásd ,pl ez csak egy mütragyagyáros.
Törölt felhasználó2023. 05. 04. 14:54
viszont az tény,hogy ez a cég szép tisztának látszik.
egyzser vettem aztán alig birtam eladni...mondom iylen nincs.. pedig maga a cég amugy nagyon is jó...de valamiert mindneki ezen akar nagyot kaszálni szare hugyér venni...
Igen, nagyon sajnálom, nem volt még öregember. Nem volt már rég óta kapcsolatom vele, NAGY karakternek ismertem anno.. A stressz nem jóakaró, bár nem tudok róla semmit....
Jó estét! Így festett ma Őrmester 10-es könyve: Vétel 13/472 ft 100/460 ft 400/458 ft 100/414 ft 145/412 ft 500/404 ft 200/402 ft 500/400 ft 25/382 ft 100/100 ft Eladás 490 ft/5076 (!) 500 ft/2365 (!) 510 ft/83 515 ft/60 530 ft/50 535 ft/812 545 ft/220 555 ft/1500 570 ft/500 590 ft/200 Rengeteg az eladó...
A vételi kategória meg egy vicc.. Figyeltem anno 600as eladásnál betettevagy fél évvel korábban a 480 -at valami nevetséges darabszámmal...Ugy volt vele nem oszt nem szoroz ha nem kap jó ha véletlen kap meg jót röhög...
Szia!!! Kár, nagy kár! Jönnek a kiszállók! [Vettem megint 3napja, lehet, h. kár volt... ] EUR- ba kellett volna beszállni hétfőn MÉG!!😁 ÁP.van , de már kicsit félek tőle .😒
Jó reggelt! Itt is milyen jó lenne egy saját részvény vásárlás akció (lásd.Opus).A Cégnek van több tízmillió eredménytartaléka és telne rá.Ugyebár a közkéz már kevés itt és ezáltal még kevesebb rėszvény lenne.Tudjuk,hogy amiből kevés van az értékesebb ezáltal (ha jó a cég).Itt pedig vannak eredmények.Ráadásul sok a régi hűséges rėszvényes is ebben...
Jó reggelt kívánok! 'Hűségesek , megszállottak, beragadtak? Objektíven optimisták/pesszimisták? Szerintem csak áldozatok vagyunk a magunk hülyesége miatt, azért mert még nem szórtunk ki minden xxx pappert.[?!?!] Vagy csak egyszerűen várunk, várakozunk.. Sokan vagyunk, sokfélék... Szép napot, várjuk a csuda csodát!🤣👍
na és annak mi értelme, ha eléri az éves alját, a 380-at? írjátok itt, hogy jó a papír nekem úgy tűnik, nagyot bicsaklott 600 óta eladó, mint égen a csillag itt 400 körül miért?
Kedves Éva! A 380 ft jelzés értékű volt,hogy tavaly szeptemberben ennyi volt az alja és megfogta esést,onnan fordult.Ez alá bemehet most simán ennyi eladó láttán.Példaként lehet lemegy 300 ft-ig és ott már sokan olcsónak találják és elkezdik venni.A Cég stabil és hozzá a Tőle elvárt eredményeket.Egy duplázás bármikor benne lehet,de kérdés honnan?! Nem tudjuk Ki szórja,Mi vesszük mikor tudjuk. Üdvözlettel úttakarító brigád
Ez nem fillerezo papir tehat nemszabad "filleresen" gondolkodni es gyors hasznot remelni. Aki ezt veszi az igazi befekteto lesz es olyan fat ultet, melyrol csak evek multan lehet a gyumolcsoket leszedni.:))
Ha lemegy 300-ig, akkor a duplázás napon belül meglehet itt. Teljesen illikvid, nincs valódi eladó, viszont ha megindul lesz vevő. Első körben ezerig elmegy /ha megindul/❗️
Őrmester részvényesek ide