Topiknyitó: Portfolio 2009. 11. 11. 17:15

Óriási rali nap végére - Felrobbant a MOL  

Ugrás a cikkhez
A tegnapihoz hasonlóan ma is folytatódott a forgalom nélküli emelkedés a tőzsdéken, komoly elmozdulásokat sehol sem láthattunk, egyedül a hazai tőzsde 2.8%-os plussza lógott ki a mezőnyből. A BUX ezzel új záró csúcsot állított be, az átlag feletti...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=124103
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
matgab 2009. 11. 12. 12:03
Előzmény: #3  hjanek
szia hjanek,
örülök , hogy nem ismersz, csak az anyagi helyzetemet.

Ha veszítek, akkor sem nehéz veszítenem, mert megvan az egészségem, elég szeretetben részesülök és szerencsére, (talán veled ellentétben) kellő dopamint termel a szervezetem függetlenül attól is hogy a monitorom a digitális bitek és byte-ok halmaza hogyan alakul...

Ez a szabadság öregem, próbáld ki egyszer te is, élvezni fogod!
-bubu-
-bubu- 2009. 11. 12. 07:53
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
és a sor folytatódik

"Vigyázat! - Drasztikus zuhanás várható a lakáspiacon"

tragikus........
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 19:09
Előzmény: #1  Portfolio
Ja és ez is :

"Óriási rali nap végére - Felrobbant a MOL"

"A tegnapihoz hasonlóan ma is folytatódott a forgalom nélküli emelkedés a tőzsdéken"

" komoly elmozdulásokat sehol sem láthattunk,"

Rendben, de valaki eldönthetné , hogy akkor végül is mi volt ma.
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 18:37
Előzmény: #3  hjanek
Azt nem tudom, hogy matgab veszít, vagy nyer, sőt én sem ismerem, de piszokul igaza van. A Portfolio cikkírói minden nap "robbantanak" valamit. Tegnap az OTP-nél ezt nem annyira lehetett szó szerint érteni, de a MOL-nál már húzós ez a cím. Szíve-joga a szerzőnek ilyen címekkel operálni, de ol. a MOL esetében jobb lenne legalább idézőjelbe tenni, mielőtt valaki a cég üzemére gondolna. :(

Már mások is szóvá tették ezt a bulváros címadást, de a helyzet nem, hogy javulna, egyre rosszabb. Ma már robban minden nap valami: fel, be, ...
Elszomorító.
Mi lenne, ha maradnánk a közel 5%-os emelkedésnél? Ebben is van már egy kis nagyítás.
hjanek
hjanek 2009. 11. 11. 17:32
Előzmény: #2  matgab
Szia! Nem ismerjük egymást, de én már olvastam rólad. Gondolom ilyen bikapiacon nehéz veszítened?
matgab 2009. 11. 11. 17:25
Előzmény: #1  portfolio
Még jó, hogy a Paksi atomerőmű nincs a tőzsdén, mert különben ilyen címeket adna a PF:

Felrobbant a paksi atomerőmű, mindenki sugárzik - a boldogságtól...

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek