A szavazatok 90%-ának feldolgozottságánál már matematikailag is eldõlt: Márki-Zay Péter függetlenként induló jelölt nyerte a Hódmezõvásárhelyi idõközi polgármesterválasztást. A magas részvétel mellett zajló választáson az
Emberek! Az nem békemenet, hanem a lengyel Gazeta Polska és a CÖF minden évben megtartott közös megemlékezése! Eddig a Nemzeti Múzeumtól mentek a Várba! Most is lesz megemlékezés a Bem szobornál a lengyel vendégekkel! - Kíváncsi leszek ki találta ki az Indexnél ezt a békemenetet! Valószínű lesznek is egypáran a lengyel vendégekkel együtt! Azért utána nézek ennek a Bayer-Zindex békemenetnek!
Én nem hiszek ekkora pálfordulásokban, de jelenleg van olyan verzió, hogy hajlandó legyek az egyéni jelöltjükre szavazni, ehhez viszont Dúró Dórának mást kell majd mondania az együttműködésről.
Jobbik nem summák annyira inkább a többi:::))))))))) Jaj hát én Fideszes vagyok... bocs. lennék.. Szerintem se lennne elútasító már az ellenzékiekkel aki szeretne vele talán még Koaliciót is.. Dolog lényeges eleme a KOALICIÓS TÁRGYALÁSOK MEGNYÍTÁSA AKÁR még választás előtt...:):):)
Látod Albi, hogy mégis milyen fontos volt ez a hétvégi fidesz bukta. Azóta mint a mérgezett egerek, esze-veszett kapkodásba kezdtek a pártközeliek. Teljes a tanácstalanság, hogy elhagyják-e a süllyedő hajót, vagy mi legyen. Trollokat még fizetik, de már lassan kiürül a kassza is.
Zsótinak sem hiszel? :) . "Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran! – ezekkel a szavakkal hirdette meg Bayer Zsolt a következő békemenetet, amely március 15-én lesz. Gyülekező 12 órától a Bem szobornál, majd átvonulnak a Kossuth térre, ahol közösen hallgatják meg Orbán Viktor ünnepi beszédét. Bencsik András hozzátette: 2012-ben is ez volt az válasz, hinnünk kell a szeretet és az összefogás erejében. Amit létrehoztunk, meg kell védeni!"
És ez a három alapvető pont tökéletes nemezeti minimumot adna egy ellenzéki összefogásnak. Mindegyik ellenzéki párt, Jobbikot is beleértve EURÓPÁBAN képzeli el a jövőnket, egyiknek sem tetszik hogy komplett lenyúlják a magyar GDP-t és a demokrácia lebontása is érzékenyen érintette mindegyiküket, talán az ÁSZ "büntetésen" keresztül a Jobbikot leginkább.
Nem tudom kinek vállalhatatlan a Jobbik és miért? Valóban, a múltjában vannak csúnyaságok, de az több éve elmúlt. Épp ez a fidesz legnagyobb baja velük: jobbközép néppárt lettek, akiknek az ellensége nem a kitalált "nemzetközi cionista háttérhatalom", hanem a korrupció, a nemzeti vagyon tömeges lopása és az ország rossz irányba kormányzása.
Önkori szavazást komolyan veszik....:::)))))))))))))))):::))))))))))))))))))):::)))))))))))))))) áhhhhhhhh >>>>>>>>>>>>>>Ott tényleg nem lehet tévedni!!!::)))))))))))))) Eleget voltál fenn Lázárka... mondja a NÉP...
Persze, még alakulhat. Mindenesetre nálunk a jobbikos is jófej, értelmes, intelligens, rá is szívesen szavaznék, ha csak ő lenne az egyetlen komoly ellenzéki jelölt.
De De Ők szeretnének dehogynem.. ALIG VÁRJÁK NYITVA VAN A KAPÚ CSAK BÚJATOK RAJTA!! Inkább Balosok(habár nincs már józanul vett balos) Ők KERÜLIK...Liberálisok meg már ""nagyon tiltakoznak"" a Jobbik miatt HÁT EZ NEM AZ Ő szellemiségük!!! Én is Apostol vagyok Bocs. én pártom is...::))) Ez a módi!!!:):) aztán valaki kukába megy..::))) Jobbik az vállalhatatlan.. mondják.. ::)))
"Nem lesz március 15.-én békemenet! Nekem higgyétek el! " . Neked semmit sem hiszek el. Nálad még bayerzsóti is szavahihetőbb, pedig mostanában Ő is fordult időnként 180 fokot... :)
Csudatudja, az ellenzéki pártoknak emészteni kell még egy kicsit a helyzetet és tárgyalni, pontosan mi-hogy legyen. Eddig álmodni se mertek volna róla, hogy a fidesz legyőzhető - pedig még a fidesz házi közvéleménykutatásai se hozták ki őket 45% fölé. Tehát össze KELL fogni. És ha túl akarnak élni politikai pályán, akkor összefognak. Ha nem, akkor nem érdemes elmenni szavazni.
A diákok is március 15.-én menetelnek az Operaháznál, hogy elférjenek jó emberek kis helyen is! Ezek a diákok nem akarnak tanárok lenni, mert akkor javulni kellene az oktatás színvonalának! Nem az a céljuk! Akkor nem lesz miért békemenetezni! Tárgyalni kell velük!
Ez a győzelem csak egy patkószegnyi. :-) "Egy szeg miatt a patkó elveszett A patkó miatt a ló elveszett A ló miatt a csata elveszett A csata miatt az ország elveszett Verd be jól azt a patkószeget!"
Hír tévé meg hagy fénnyezze magát.. Jobbik politikai csatorná úgyan(Simicska Főrészvényes) Balosok vendégként megfordulnak ott is!! Érdekes Kálmán Olgának kellene feltenni a kérdést.. Sok kis párt sok Önkény hova vezet.. Nem lehetetlen Elllenzéki oldan a teljes Összefogás!!! Társasjáték neve: FÜGGETLENEK gyülekezete..
Milyen """elvakultak"" lettünk FÜGGETLEN mitől, kitől.. Mindennek az ódiuma az állam!!! -Még megérteném TELE LENNÉK monival, fittyet hányva mindenkire!! ::))::))) Ja Független MNYP. na értem már..:):)Hát megy ez Állami támogatás nélkül is..:):)
Nem lesz március 15.-én békemenet! Nekem higgyétek el! Még nem szerveztem, esetleg a választások után, talán! Az Index majd megmondja mikorra tervezik!
Na mit nézzek, amitől okosabb lehetnék?Amikor nem a "fideszé" volt az állami tévé, akkor mennyivel volt jobb? - Nem próbálgatlak, csak neked válaszolok!
Igen szeretnék, ha a függetlenek mind őket támogatnák! Ahhoz nem is kell pártosodni! Ők azért mindenkire számítanának! Akkor kérdezem, kik azok akik a függetlenek segítségére számítanak! - A független állítólag egyetlen pártnak sem adja a mandátumát! Ja csak annak, akinek a támogatását elfogadja! Akkor meg már nem is független! Na nem jó ez így!
Okos új választási trv. persze sok kis pártnak KEDVEZNE,, AZTÁN A VÉGÉN """ÖSSZEÁLLNÁNAK,,, Én származok tőled te származol tőlem azt se lehetne egybemosni!!! Kész ciri-buri... Elsődleges, másodlagos végén meg se találnák helyüket...::))))
Na már értetlenkedni van inkább kedved? Én csak azt kértem olyant állítsál itt a fórumon is amivel nem lehet hazugságon kapni! Amit rólam feltételezel, arról azért legyél meggyőződve! A jog és törvény mindenkire egyformán vonatkozik!
De látod Albi, hogy a választóknak elegük lett a velejéig korrupt vezetőkből, és szeretnék őket hidegebb éghajlatra küldeni. Egy ilyen népakarattal nehéz lesz szembeszállni. A migránsbukta után is úgy elszégyelték magukat, hogy még a Parlamentbe sem mertek bemenni.
Te új választásokat akarsz? Képes lennél az ország érdekében megvádolni választott képviselőket, azért mert egyszer végre lelkiismerete szerint szavazhatna a parlamentben? - Nem akarsz te soha megegyezni, sem a fidesszel, sem más párttal! Diktatúra nélkül nem megy neked sem!
Keresik magukt,,, mérgesek nem láttnak tiszta ÖSSZEFOGÁST,,,::)))::))) Annyira odavannak a Független jelöltükért AKÁR MINDENKI ÚGY INDULHAT HOLNAPTÓÓL...:::))))
Enyhe szólásszabdságomból ne csinálj viccet,,,Önkény meg nem vezet sehova,,,, Ha nem tetszik a Jobbik vessetek magatokra,,, Nem nekem kell ítt rábeszélnem!!!!
Ez Igen! Te most éppen azt hazudtad, hogy "mi" hazudunk! Sosem lesz így vége! Konkrétumokra gondolj, amit büntetőjogi felelősséged tudatában kijelentesz! És bizonyítani is tudod! Nem csak beírsz "valamit", ide a fórumra!
Ebben reménykedik a fidesz, és azon dolgozik, hogy az ellenzéki társkeresőbe belerondítson. A trolloktól fel egész a kenőpénzekről döntő pártvezetésig.
Mire alapozood, üresbe beszélsz Jobbikkl nem áll össze senki csak kéjelegnek neki!!! Magad úram,ha nincs gzdád, addig maradtok magatoknaj még legnagyobb ellenzéki pártot KERÜLITEK!!!
Örömöd lehet egypártrendszerbe,, azon aggódjál...Kérd meg képviselő jelölteket álljanak egybe,,, -ne feled mind fogja a pénzt... (Jobbik legnagyobb ellenzékipárt ahhoz kellene több affinitás)
Egyreszt, az elmult evek tapasztalatai alapjan en ennek inkabb orulnek. Masreszt, az altalad felsoroltak nyilvanvaloan nem teszik szinte lehetetlenne a nepszavazas intezmenyet, ezt kifelejtettem az elozo listambol.
Kdnp kb. annyi, mint a Momentum. Ha a fidesz ledobná a hátáról megsemmisülne. Jobb ha kezdenek imádkozni, mert nekik is végük lesz, mint a fidesznek. Történelmi bukta van kilátásban arra is.
Óriási meglepetés Hódmezõvásárhelyen
Ugrás a cikkhez