A szavazatok 90%-ának feldolgozottságánál már matematikailag is eldõlt: Márki-Zay Péter függetlenként induló jelölt nyerte a Hódmezõvásárhelyi idõközi polgármesterválasztást. A magas részvétel mellett zajló választáson az
Persze, még alakulhat. Mindenesetre nálunk a jobbikos is jófej, értelmes, intelligens, rá is szívesen szavaznék, ha csak ő lenne az egyetlen komoly ellenzéki jelölt.
De De Ők szeretnének dehogynem.. ALIG VÁRJÁK NYITVA VAN A KAPÚ CSAK BÚJATOK RAJTA!! Inkább Balosok(habár nincs már józanul vett balos) Ők KERÜLIK...Liberálisok meg már ""nagyon tiltakoznak"" a Jobbik miatt HÁT EZ NEM AZ Ő szellemiségük!!! Én is Apostol vagyok Bocs. én pártom is...::))) Ez a módi!!!:):) aztán valaki kukába megy..::))) Jobbik az vállalhatatlan.. mondják.. ::)))
"Nem lesz március 15.-én békemenet! Nekem higgyétek el! " . Neked semmit sem hiszek el. Nálad még bayerzsóti is szavahihetőbb, pedig mostanában Ő is fordult időnként 180 fokot... :)
Csudatudja, az ellenzéki pártoknak emészteni kell még egy kicsit a helyzetet és tárgyalni, pontosan mi-hogy legyen. Eddig álmodni se mertek volna róla, hogy a fidesz legyőzhető - pedig még a fidesz házi közvéleménykutatásai se hozták ki őket 45% fölé. Tehát össze KELL fogni. És ha túl akarnak élni politikai pályán, akkor összefognak. Ha nem, akkor nem érdemes elmenni szavazni.
A diákok is március 15.-én menetelnek az Operaháznál, hogy elférjenek jó emberek kis helyen is! Ezek a diákok nem akarnak tanárok lenni, mert akkor javulni kellene az oktatás színvonalának! Nem az a céljuk! Akkor nem lesz miért békemenetezni! Tárgyalni kell velük!
Ez a győzelem csak egy patkószegnyi. :-) "Egy szeg miatt a patkó elveszett A patkó miatt a ló elveszett A ló miatt a csata elveszett A csata miatt az ország elveszett Verd be jól azt a patkószeget!"
Hír tévé meg hagy fénnyezze magát.. Jobbik politikai csatorná úgyan(Simicska Főrészvényes) Balosok vendégként megfordulnak ott is!! Érdekes Kálmán Olgának kellene feltenni a kérdést.. Sok kis párt sok Önkény hova vezet.. Nem lehetetlen Elllenzéki oldan a teljes Összefogás!!! Társasjáték neve: FÜGGETLENEK gyülekezete..
Óriási meglepetés Hódmezõvásárhelyen
Ugrás a cikkhez