A szavazatok 90%-ának feldolgozottságánál már matematikailag is eldõlt: Márki-Zay Péter függetlenként induló jelölt nyerte a Hódmezõvásárhelyi idõközi polgármesterválasztást. A magas részvétel mellett zajló választáson az
O, dehogy is nem!!! Attol fugg, mit csinal, ugye. Mert, ha peldaul a harmadik generacios megkesel valakit, akkor meg kell vedeni a most erkezotol Europat, eh, nem is folytatom ... De ertem, amit mondassz, persze, es _neked_ igazad van, de a demokrata cikkenek nincs. Ilyen egyszeru a vilag.
a maffiaállamot meg kell állítani jobb ma egy fülkeforradalom, mint holnap egy rendes tudja ezt a fidesz vezetés is, ezért is járkálnak mint pók a falon még a kottát meg sem kapták a hívek, ök sem tudnak érdemben válaszolni az új kihívásokra
Az összehasonlítás a migránsozás miatt lényeg. Az afgán, aki magyar, és szintén itt nőtt fel. Egyébként már nincs ilyen, hogy "C" típusú átvilágítás. Sima átvilágítás van. A kockázat legtöbbször pedig az, hogy valaki zsarolható, azaz pl. van egy eltitkolt barátnője a felesége mellett, és ilyesmi.
nem gondoltam volna, hogy egy ilyen történelmi vereség után a fidesz ilyen gyorsan mozgósít, és beindítja a propaganda gépezetet teljes tanácstalanság a pártban, a trollok között csak vagdalkóznak tehetetlenül mindenkiben csak Sorost látnak nem semmi káosz
Igen, ez. Illetve: ő. Miert, Liuek nem szamitanak migransnak? Nekem, egyebkent halal mindegy. Csak ha a kormany ezzel jon folyamatosan, akkor most mi van? Van jo migrans meg rossz migrans? (egyebkent: igen). Erot vettem magamon, megneztem a cikket. Hulyeseg, megprobaljak befeketiteni. Nem ertik a humort, az ironiat. Egyik sem lepett meg. De facto zoldseg: ha valakire aszongyak: migrans, az nem rasszizmus.
meg van úgy két nagyságrendi különbség a mértékben, meg nem utolsósorban most már a 89 óta kiépített demokratikus rendszerek is komoly visszafejlődésen mentek keresztül.
Ez a "kádárnépe" ideológia benne van már minden félrecsúszott nyakkendőben! Akadályozza a tisztánlátást! Huh! A munkásőr, na azt már csak házon belül emlegetik! Nem kellene itt a fórumon reklámozni! Tartogatod az ideológiád összefüggéstelen magyarázataként.
Fideszes?A Fidesz MSZMP-tagjai Az Alkotmányba belefoglalták az MSZMP bűnösségét. Néhány kormánypárti képviselő, vagy a hatalom környezetében tébláboló ember is érintett lehet. A régi mondás szerint az én tolvajom jó tolvaj, a te tolvajod az viszont tolvaj… Az én kommunistám jó kommunista, a te kommunistád viszont nem az… Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt) Járai Zsigmond – MSZMP-tag Matolcsy György – MSZMP-tag Martonyi János – MSZMP-tag Pintér Sándor – MSZMP-titkár Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke Fónagy János – MSZMP-tag Vonza András – MSZMP-tag Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag Chikán Attila – MSZMP-tag Boros Imre – MSZMP-titkár Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag Harrach Péter – MSZMP-tag Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár Boross Péter – MSZMP-tag Balogh Gyula – MSZMP-tag A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak: Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár Varga Mihály – KISZ-titkár Rogán Antal – KISZ-titkár Deutsch Tamás – KISZ-titkár Forrás: Egyenlítő Tv, Nemzeti Hírháló Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)
rasszizmus mint alapelv? nagyon helyes, ha feladják. mostanra sokan azért támogatják őket, mert a jelenleg elérhető legkomolyabb kormányváltó tényező, nem azért, mert kiskorukban nácisat játszottak. szóval nem azért, hanem annak ellenére.
Mármint az lmp egymaga nem tud annyi képviselőt bejuttatni a parlamentbe, hogy önállóan kormányt alakítson. Ez világos. De ha tudna, akkor semmi probléma nem lenne a kormányalakítással és kormányzással. Az nem tetszene, ha más jelenleg ellenzéki párttal koalícióban kormányozna. A realitás most az, hogy persze szeretném az lmp-t kormányon látni, de erre nem sok esély van. A legjobb, amit tehet, hogy részt vesz egy szigorúan választási együttműködésben, hogy minél több képviselője legyen a parlamentben. Most szerintem sima fidesz győzelem lesz.
Gyufe sokkal többet használ Orbánnak a baloldal megosztásával így, hogy hagyták szabadlábon, mint ha böriben lenne (már, ha egyáltalán tudtak volna rajta fogást találni).
Tevedsz. Soros-Gyurcsany embere nyert. Teljes neven (a szavazolapon nem igy szerepelt, tehat csalas tortent, ervenytelen a szavazas!): ifj. Kisbrusszeli Migrans-Soros Gyurcsanyi Ronaldo.
Mért feltételezed, hogy hazudni akarok? Egyébként igazad van, a második hely a IV. negyedéves növekedésre vonatkozik. Egyébként a 3,8%-os növekedés sem rossz eredmény szerintem :)
ha Schiffer ott lenne még az Lmp-ben, akkor akár el is lehetne gondolkodni azon, érdemes-e rá szavazni de ő már rég lelépett onnan, nem véletlenül az Lmp egymaga úgysem nyerhet akkor jönne egy elcseszett koalíció az álbaloldallal..és nyomában a káosszal kb. az lenne amit a ma németeknél látunk: vergődés, marakodás, mert egyik tag sem tudja megvalósítani saját programját, így marad egymás zsarolása/rasrokba szorítása és persze a lényeg: ki mennyit tudna majd szíkítani kormányra kerülve = bepótolni anyagiakban a sokéves ellenzékiséget, hiszen üresek a pártkaszzáik és a holdudvar szekértoló tartanák a markukat rendesen..
Nem setagalopp, az biztos. Azonban vegtelenul sokat lehet tanulni abbol, ha ulsz egy irodaban es van fonokod, munkatarsad, beosztottad (nem szolgad es talpnyalod). Ha kooperalva meg kell oldanod valami, es nem csak az asztalra csapva. Ha kirughatnak. Ha van kovetkezmeny. Ha nem azt csinalsz, amit csak akarsz. Lesz egy minimalis keped arrol, mi vesz korul.
Hiányolod? Rakasd vissza, ha látni akarod! Ezek a plakátok is gondot okoznak neked? - Az UNIOs adminisztráció hagyta, hogy ott legyenek! Nem az UNIO jött ki belőle, demokratikus alapon!
Óriási meglepetés Hódmezõvásárhelyen
Ugrás a cikkhez