"ha ök kerültek volna hatalomra a magyar katonák már Donezk alatt harcolnának ." Bocs, de honnan vesze ezeket az arcátlan hazugságokat? Te vagy az élő bizonyíték rá, hogy agymosással nyer a fidesz, ha tényleg komoylan gondolod, amit írtál. A haborúban egyébként már harcolnak magyarok. Akik ukrán állampolgárok.
a következö választásnál ha igy megy az úgynevezett libsi balolodalnál Fecó vezetésével meglesz megint vagy több is lesz 2/3 nál , addig remélem a HUXIT is napirenden lesz , ha ök kerültek volna hatalomra a magyar katonák már Donezk alatt harcolnának .
" ... örömmel szembesültem azzal, hogy még a moslékgyűjtőt, a vécékefetartót és a betétes kukát is az adófizetők pénzéből harácsolják össze az egyébként is közpénzből épült felcsúti étteremben, amit a nemzet milliárdos gázszerelőjének cége üzemeltethet legalább tíz évig. Nehogy már egy vécékefetartót sajnáljanak tőlük az alattvalók (...) ... ennek a feudális hibrid féldiktatúrának, ennek az Orbán nevével fémjelzett történelmi gyászkorszaknak nem lesz sokatmondóbban ordító emlékhelye Felcsútnál. Ahol évtizedek múltán mindent felvet majd a gaz, a dudva és a muhar között a szél borzolja a maira rímelő cifra nyomorúságot, ahol a rozsda és a porladó tégla fog mesélni egy romlott erkölcsű bűnbanda korrupt gátlástalanságáról, agyatlan, értelmetlen, megalomán gőgjéről és hatalommániájáról. Ahol a fenntarthatatlan kisszerűség, az ostoba harácsolás nagyobb dicsőségére rohad le minden, mert nem lesz aki finanszírozza, fenntartsa azt a rengeteg szart, amit oda összehordtak."
Ezért Pest és Buda nem 100 éves. Az, hogy 1873-ban egyesítették Pestet és Budát közigazgatásilag, nem annyit jelent, hogy előtte nem volt sem Pest, sem Buda. Azok több-száz-éve állnak. Előbb nézz magadba, és nézd meg, elemezgesd azokat tartalmi és formai szempontból, amiket írsz. Most ezekbe hadd ne menjek bele. Aztán utána nevezd hülyeségnek, amiket én írok.
Azt szoktátok írni, hogy érdekes módon mindenre van egy példám. Ma beszéltem egy kórházi főorvos barátommal, akinek kettő háziorvos gyermeke van, és megkérdeztem tőle, hogy mi a véleménye az orvosi kamaráról. Azt mondta, nem érti, hogy mit cirkuszol a kamara, eddig sem csinált semmit, és Kincses Gyurcsány embere. Az ő gyermekei alá fogják írni az ügyeletet, mivel egyrészt eddig is ügyeltek, másrészt pedig több pénzt is kapnak. A barátom jónevű szakember, az ország különböző részéről és külföldről is sok beteg jár a magánpraxisához, és három év múlva megy nyugdíjba a kórháztól, amikor már a jelenlegi fizetését is figyelembe veszik a nyugdíjalapnál, és kaphat egy-millás nyugdíjat is, mellette pedig praktizálhat.
Viktor elintézhetné a HUXITOT , nem kellene ahhoz a bohóc , korrupt társasághoz tartoznunk , mehetnének Fecóék is utána , szerintem nem sokan nélkülöznék öket
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető