Csak a belsô ellentétek tudják felbontani azt a rendszert, melyet a maffia bevált módszerei alapján alakított ki apuka hatékony támogatásával....... Femol , Gánt, Hahót megszerzése........
Ki is a vidéki, ostoba tahó? Bruck Gábor politikai tanácsadó egy hosszabb elemzést adott közre a Népszava hasábjain arról, hogy mit kellene csinálnia az ellenzéknek, hogy 2022-ben legyőzze Orbán Viktort.
A két napja megjelent dolgozat úgy tűnik elevenébe vágott a Fidesz médiabirodalmának
A pártközpontból kézivezérelt Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője, Néző László ragadott gyorsan billentyűzetet és dobott össze egy válasznak nem nevezhető irományt. A Városi Kurír arra tesz kísérletet, hogy a két írás alapos elolvasása után megpróbálja felmutatni a párhuzamokat, pontosabban azt, hogy Bruck elemzésének mely részére lőtt csípőből Néző. Már az önmagában érdekes, hogy a “2022: Orbán legyőzhető” című írásra adott válasz címe ez: “Te vidéki ostoba, tahó!”. Ráadásul Néző cikkét a Mediaworks vidéki napilapjai a 24 órától, a Délmagyarországon át a Somogyi Hírlapig kivétel nélkül a címlapon promózták. Akkor lássuk a medvét! Ki is a vidéki, ostoba tahó?
Azzal áltatják magukat, hogy mindent jogszerűen csináltak. Ez igaz is mert ha kell magukra igazítják a jogszabályokat és mindent gondosan lepapíroznak. Ebben bízhatnak inkább, nem hiszem, hogy a háttérben kellene keresni valamit.
Orbánt 2022-ben nem lehet legyőzni, van valami a háttérben amiért biztosak a hatalmuk meg tartásában. A Mátrai Erőmű ügyében börtönt érdemelnének. Azt, hogy ezt a lopást megmerték csinálni, csak arra világít rá, hogy valamiért biztosak a hatalmon maradásban.
Magyar György ügyvéd szerint a kormány kórházkiürítési „főpróbája” nagyon nehéz helyzetbe hozza az orvosokat, akik nem tehetnek mást, vagy kiteszik a beteget, vagy őket teszik ki. De hozzátette, a családok indíthatnak pert a hozzátartozóik hazaküldése miatt. Lehet perelni a betegek hazaküldése miatt Fidesz hívők azért gondolják meg...!
Prevízió: Majd lesz 2.hullám, 3.hullám, 4.hullám, (mert amíg válsághelyzet van szabad a préda) persze csak papíron, közben elveszik a támogatást a DK-tól (ASZ), az ellenzéki pártok félpénzen működnek majd, az ellenzéki polg.hivatalokat lehetetlenné teszik. Aztán ha lesz (ha lesz) választásnak nevezett valami, azt hivatalosan úgy fogják hívni, hogy "einstand". Mindeközben persze gondoskodnak majd a szórakoztatásról is! CGI-al teletűzdelt szériában gyönyörködhettek majd "A Nagy Magyar Kapitány kalandjai"-ban a Karmelita Kolostorból és a csodálatos hőstettekről. Aztán lehet rá szavazni: "az évtized legjobb filmjei, sorozatai" címén :))
Törölt felhasználó2020. 04. 21. 17:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem mentegetem. szerencsétlen és buta dolog így belekeverni a határon túliakat ebbe a témakörbe. nyugodtam kihagyhatta volna, vagy más éllel elmondani. ugyanaz a buta, szenvtelen stílus,amit a balos, liberális média tanusít sok esetben ilyen tárgyban. nem vszi észre azt sem ,hogy teljesen kontraproduktív. Orbán jó nagyokat kuncoghatott közben, a kakikeveréseinek egyike remekül betalált a hölgynél. de ha ezt letisztáztuk, akkor a többiben igazam van sajnos. a házelnöknek nem feladata értelmezni az elmondottakat. uszítás nem volt, gyűlöletbeszéd nem volt. semmi olyan nem hangzott el, ami ütközik a házszsabályba, vagy törvénybe, esetleg jóérzésbe, de az meg nem egzakt fogalom. amúgy sem hagyta végigmondani Ellenben nem lépett fel a rendzavarás ellen, vagy azzal az idővel nem hosszabbította meg a hölgy idejét. Orbán rászoktatta a követőit,h törvények, határok nem léteznek, ha úgy gondolják,h megsértették őket. lám te is milyen szavakat használsz a hölgyre. ez is orbáni hatás. a korlátnélküliség. Ha az ellenfeleidet minden korlát nélkül lealacsonyíthatod szóban. Mert ez a hivatalos retorika is, ami engedi ezt és szítja, akkor onnantól már egy lépés sincs a fizikai eltávolításig. Akár így, akár durvábban. Sztem látni fogunk rá még példákat.
Céges autónál ez sajnos nem igaz. Részemről majdnem mind1, hogy milyen adónemet fizetek a lényeg, hogy az igazságérzetem rendben legyen, ez nem így van, így meg megtámadok mindent, ÁFA-t, SZJA-t, TAO-t mindent.
Az ÁFA a legigazságosabb adó, azzal a ofshorosokat is meg lehet fogni, aki 3 évente akarja cserélni a 30 millás verdáját, becsengeti a közösbe azt a 8,1-et és még még örültünk is neki, aki 17%-ra akarja levinni, ad neki ajándékba 3 millát, a hőbörgők, végig gondolták ezt?
Egy férfi eltéved a hőlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lenn a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá: - Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok. A nő a földön így felel:
- Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj
felett. Az északi szélesség 40. és 41., illetve a nyugati hosszúság 59.
és 60. foka között van. - Maga biztosan mérnök - mondja a hőlégballonos férfi. - Az vagyok - feleli a nő - Honnan tudta? A hőlégballonos férfi így válaszol:
- Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs,
hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy
még mindig nem tudom, hol vagyok. Őszintén szólva nem volt túlzottan
segítségemre. Csak feltartott az utamban. A nő erre így vélekedik: - Maga pedig szerintem politikus. - Igen, - bólint a hőlégballonos férfi egyetértően - de ezt honnan tudta? A nő azt feleli:
- Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi
pozíciójába a kedvező széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amiről
fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő
emberektől várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint
pontosan ugyanabban a helyzetben van.
Amióta ismerem uszít és nem tetszik neki, hogy néhányan szót fogadnak. Egyébként le kell menni a szintjére, mert az ilyen gyökér másból nem ért. Ha hentes lennék csak romlott húst adnék az ilyennek, hogy jó röhöghessek rajta, de nem akarok ötleteket adni, mindenki tegye meg a saját lehetőségei szerint, amit tud.
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető