Szerintem sem ér annyit az az 1 mandátum, hogy valaki magyarellenesnek láttassa magát. Nem is értem a hozzáállást. Inkább el kell menni oda kampányolni, és begyűjteni a szavazatokat. Az sokkal szimpatikusabb lenne.
Azért ehhez tedd hozzá, hogy 2014-ben mindösszesen 231 000 -en regisztráltak, hogy szavazni szeretnének.abból se ment el mind! Mivel a magyar lakcímmel nem rendelkezőnek regisztrálni is kell!! Mivel egyéni választókerületben nem szavazhatnak képviselőre és utánuk így töredékszavazat sem képződik a szavazatuk pontosan negyed annyit ér mint egy magyar magyarnak! Nézz utána! Minden párt elismeri, hogy a külföldi magyarok szavazatain pontosan 1 azaz egy mandátum (parlamenti hely) múlik összesen. Na az nem sok!
Elkészült a Habony-Orbán média végleges stratégiája a propagandára a járvány idejére! Sokat nem tekertek rajta a korábbi évekhez képest, valszeg fogyhat a pénz, így még erősebbne támad a Fidesz. Mai címlap egy megyei újságban (még a szerzők se vállalták a nevet, valszeg központilag készült): Olaszország a koronavírus-járvány alatt is támogatja a bevándorlást Az MSZP szüntette meg a legtöbb ágyat Térségünk hatékonyabban kezeli a vírust, mint sok nyugati állam. És még valaki komolyan veszi őket, bruhahaha :)))))))
Nagyon jól tudod, hogy nem erről van szó, felesleges kitekerni! Érvényesen több mint 224 ezren szavaztak levélben. Az NVI adatai
szerint a 96,24 százalékuk a Fidesz-KDNP pártszövetségre szavazott. Ezeken múlt a 2/3. A sok erdélyi, szerb, ukrán, szlovák (és nem a magyar diplomaták gyerekei ezek)
Van olyan amiért nem Orbánt hibáztatod? A politika mindenütt politika, olyan amilyen. A magyar pártok meg jól elmarakodtak Orbán nélkül is. Nem kell azért elmórickásodni.
Na, csak megkerestem Semjént (nem szószerinti, de az is megvan valahol): Semjén 2019 szept. fidesz kongresszus: "Közölte: megtették, amit 2010 után ígértek, a nemzet közjogi
egyesítését, 1,1 millió határon túli magyar kapta meg a teljes jogú
állampolgárságot, 2014-ben és 2018-ban is az ő szavazataikkal lett meg a
kétharmados többség. Köszönet érte - mondta." Lehet, hogy pont egy szavazat, de kétharmad!
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető