Igen. Tudod, adatokat gyüjteni nem büncselekmény. Az összes program gyüjt rólad adatot, amit használsz. Viszont ezeket az adatokat ellopni is és közzéztenni is büncselekmény. Igen, ilyen a világ.
De sok bajod van! A kis nyugdíjasok annyian vannak mint a nyugdíjasok! A Tisza szimpatizánso elköltözhetnek a sarkkörön túli Európába, hogy jól érezzék a törődést! Ott olcsóbbak gyógyszerek! Kell nekik a segítség? Nem szegények!
Igen, ez a fidesz rendszere: van pár tízezer ember, söt akár 2-300 ezer, akik nagyon megszedték magukat. A többiek és a közinfrastruktúra kárára. Még ha a szerencsések közé is tartozol, gondolod, hogy ez egy jó társadalmi rendszer? Én inkább azt mondom, hogy elöbb a közinfrastruktúra és a közszolgáltatások legyenek rendben, utána lehet megnézni, hogy mi egyébre költsünk.
Ez attól függ ki mondja és mit akar ezzel mondani! Mert neki a fele az számit! Micsoda egy gazdasági szakértő, aki ilyeneket tesz közzé, minden értekelés mellőzésével! Kinek szántad!? Nem mindenki így látja!
"Az EU-s átlagbér felét sem érték el a magyar fizetések tavaly" Átlagbér fele.... nem a legmagasabb bér fele, hanem az átlagbér fele.... durva PedoFidesz-es sz*patás ez az egész.
NEM NYERT Fusson neki még egyszer!Tegnap megcsináltam a mérleget.Hová jutottam 2010-től igaz napi 13-15 óra munkával.Az eredmény lenyűgöző!Megszázszoroztam a vagyonom,igaz ha levonjuk az inflációt a 15 év alatt meg tizennyolcszoroztam.Kell ennél több?Nem!!Hálásnak kell lennem,köszönöm Magyarország.
"Mészáros Lőrinc tagadta, de két alvállalkozója is hajlandó perre menni a ki nem fizetett milliárdok miatt" (24.hu) . A zebrákról sem tud, pedig videó van róluk.
"Lehet annál rosszabb, mint hogy ő a miniszterelnök, üzeni Orbán az ellenzéki szavazóknak" . Változik a fityesz "programja": a határozott "folytatjuk"-ot váltja a bizonytalan "folytatnánk".
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!