Felszólították őket, de nem vették komolyan, nem is akartak a a "gyerekeiknek másik iskolát! De ezt már egyszer a tudtotokra adtam, de nektek mint a borsót a falnak.
Hát nem kicsit borult az utóbbi napokban a topik színvonala. Nyilván nem azt várom, hogy nagy egymás vállára “borulás” lesz a két “oldal” között, de ne menjen már el ennyire személyeskedésbe a “csevegés”. Megértem, hogy van sok emberben igazságérzet, de vannak emberek, akikkel vitába szállni kidobott idő. A soraikba kódolva ott van a személyiségük lenyomata. Olvassatok belőle, és hagyjátok rájuk, ha lehet. Mindenkinek jobb lenne szerintem. Nem adtok muníciót a válaszukra. Bár… érdekes olvasni, mit ki nem tudnak egyesek hozni egy racionális kritikából. Nagy az Isten állatkertje, mondta egy nálam bölcsebb személy. Na de ennyire? Kérdezem egyre gyakrabban. Pedig még nem is nézem az M1-et, nem olvasok origót, és hasonló szinten lévő (ó)ellennzéki és ellenzéki sajtót sem. Ami szomorú, egyre nagyobb a feszültség az “oldalak” közt, nem lesz ennek jó vége. Aktuális példának itt van MT va MP csata kommentálása. MP is hibázott, de aki MT mellett kiáll egy ilyen mélységesen szánalmas performansz után… hát döbbenet.
ereszesé akadt meg a tamáska szájában;) de hát így van ez az lmbtq ellenes meleg pedobarátpártnál! Ott mindenki ßuziként lép be? Vagy ott válnak azzá a népek? sokatlátott MegaFO$os dani kiheverte szerelmi bánatát bse atyával?? Rosszul esett nagyon amikor felismerte a videón? https://imgur.com/a/p3AUjoi
Akiket te mAGYARnak titulálsz, azaz a szavazóitok nem járnak gazdasági fórumokra :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Miért tennék?? Aki meg ide jár, gondolkodik, az nem hiszi el a f@szságokat ;) Vagy a focidrukkereket olyannak nézed, akiket érdekel bármi gazdasági történés? meg a nyuggerkommandótokat :DDD Hol vannak?? Nézik az M1 et !
Adjatok csak az adrenalint, éjjel-nappal. Beleveritek minden propaganda szövegetekbe! Csak bele olvasok, és dől az adrenalin belőle! Sajna nem sok túlórát vállaltam, hogy minden nap megszabadulhassak az adrenalinotoktól.
Nagy az isten állatkertje, miről akarsz "vitatkozni"? "Amit szabad Jupiternek azt nem szabad az ökörnek!" Döbbenet! Próbálják már megérteni, mi is az a dialektika? Eszükbe sem jut megérteni!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!