Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet ma, 13:32
Előzmény: #151843  tanrek
Nem értem, mi a gondod! Amit belinkeltem és idéztem belőle, az nem "a statisztikai adatok részleteinek" elemzése, hanem a Medián vezetőjének, Hann Endrének a nyilatkozata. Ennek semmi köze nincs az elfogultsághoz vagy elfogulatlansághoz. De szerintem egyébként sem vagyok elfogultabb annál, mint amennyire te elfogult vagy a másik irányban......
euler ma, 13:31
Előzmény: #151857  maxwax
Nem, nem úgy gondolom!
user01
user01 ma, 13:25
https://www.reddit.com/r/hungary/s/1e67KEVK8k

Orbán ma arra tett utalást, hogy a különböző közösségi médiumok (tik-tok, facebook, youtube, stb.) úgynevezett "szabályozása" jöhet szóba, mert azokon a választói akaratot befolyásoló tartalom jeleníthető meg..... 
Azaz pl. Magyar Péter mond, mutat olyat, amit Orbánék nem szeretnének a jövőben látni.

Egyre gyanúsabb, hogy nem kell már 2026-ig várni Orbánék eltakarítására, a népharag értük jön hamarabb.
maxwax
maxwax ma, 13:25
Előzmény: #151855  euler
Te dolgod, hogy mit gondolsz a megnyilvánulásodról.
Megszoktam  már tőled, mert aki ugyan ellenzékinek tartja magát, de úgy gondolkodik, hogy akkor elenzéki, ha az a párt vagy pártok és az a személy és úgy váltja le a kormányt, ahogy, akkor ellenzéki. Viszont ha az előbbiek nem teljesülnek, akkor inkább maradjon a fidesz.
Látod, nekem fogalmam sincs, hogy kiről beszélünk, de állítod, három gyerek jöhet számításba, mint eltitkolt gyerek. Gyanítom, őket a szüleik felvilágosították a helyzetről, bárki is legyen az.  Értük megszólalsz, de az intézetben élő eleve hátrányos helyzetűek számodra sem fontosak. Utóbbiakért nem kár, ugye így gondolod?
ngergo1985 ma, 13:20
Előzmény: #151855  euler
Semmi gond, 2026-ban maradj otthon, vagy szavazz a Dk-ra,vagy a momentumra, hátha nem megy kárba a szavazatod, és megugorják az 5%-ot. Nyugodtan tartsd hatalomban te is a fideszt, legalább nyugodt szívvel mondhatod majd, hogy "te megmondtad"! Jó taktika... ;)
euler ma, 13:08
Előzmény: #151854  maxwax
Eszméletlen, hogy hová lehet süllyedni, ugye?
Ez már a fidiotak szintje.
maxwax
maxwax ma, 13:03
Előzmény: #151851  euler
Látom, te is megfogtad a lényeget.  Annyira utálod MP-t, hogy képtelen elvonatkoztatni a személyétől.
Áruld már el, hogyan moshatod össze a gyerekvédelemben lévő állapotokat egy állítólagos házasságon kívül született gyerekről történő említéssel?
Te sem nézted meg a videót, még látni sem kellett, elég lett vola hallgatni úgy kb a 35.perctől.
csendben ma, 12:59
Előzmény: #151850  SeldonKuper
Nincs kéznél papírzsepid? :-)
csendben ma, 12:58
Előzmény: #151833  Sehmet
Ez megint olyan infó,amire ne legyél büszke. Ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd a videó, meg is értenéd,hogy miért mondta ezt. Persze,azt is lehet -mint látjuk!-,hogy kiragadunk valamit a szövegkörnyezetéből és máris az ellenkezőjeként publikáljuk....
euler ma, 12:56
Előzmény: #151842  maxwax
Csak megjegyzem, az "eszter-lancozas" sem emelkedett emberi kvalitasokrol árulkodik.
A "zabigyerekezes" még úgy ahogy elmegy, de gondoljunk már arra a három gyerekre is akiket egy életre megbélyegzett ezzel.
(Ha már gyerekvédelem, ez nem zavart?)
SeldonKuper ma, 12:55
Előzmény: #151846  Lujoska
Hát neked ez jött le? Egészségedre!
SeldonKuper ma, 12:54
Előzmény: #151847  bronz
Hány választ várnál, amire a "bűnös " lelkedet meggyógyíthatnánk?
Mondtam, hogy te is lehetsz az egyik, csak kihagytad magad a felsorolásból, aminek semmi köze a forint állapotahoz. A forint ma annyi aminek lennie kell! Vésd a kőbe!
SeldonKuper ma, 12:50
Előzmény: #151828  ________
Ez megint egy egyoldalú világlatás, mert annak akarod látni? Magyarországon senki sem ruszki függő! De akik szétverik a gazdaságunkat, azokról miért nincs olyan vélemény, mint anno a "ruszkikról"? Kettős mérce? Igen az bizony. 
bronz ma, 12:45
Propagandisták!
Mivel mindegyikőtök terel, ezért fussunk neki úja.
Ki a felelős a tegnapi 415 Ft-os euró árfolyamért?
Soros?
Migránsok?
Dollárbaloldal?
Gyurcsány?
Diszkóbaloldal?
Háború?
Brüsszel?
Schmidt Marcsi és a fideszes szarköpő Bayer Zsolt szerint már nem létező Németország?
Vagy egy új, PedoFidesz által még meg nem nevezett ellenség?
Ne legyetek gyávák, válaszoljatok.
Lujoska ma, 12:44
Előzmény: #151845  SeldonKuper

Hosszú interjút adott visszatérése apropóján Szájer József a Mandinernek, az interjúban egyebek mellett a 2020-ban történtekre is kitért.

NŐ AZ NŐ, DE LEHET HOGY FÉRFI
)))))))))))
Csak a Fittyez )))
EZEK B+
SeldonKuper ma, 12:40
Előzmény: #151842  maxwax
Hát hányjál csak. Megérdemled, mert csak a fideszt vádolod a gyermekekkel kapcsolatban. Amikor még sehol sem volt a fidesz, már akkor megtörténtek olyan események, amiket itt (ti) csak a fidesznek tulajdonítottatok. 
"Szegénykém" annyira szíveden viseled a gyermekeink sorsát, hogy hánynod kell tőle? Gondold meg mire akarod használni a topikot, ha nem törődsz azzal, mit vagy képes felhozni a véleményedben. 
SeldonKuper ma, 12:33
Előzmény: #151840  maxwax
Hé, hé! Ne akarj itt nekünk eladni fájdalmas igazságokat, ha már "beletenyerültél" egy téged messziről sem érintő igazságtalanságba! Kit érdekel a vágatlan felvétel? Téged!
Amit én írtam az csak MP-re értendő! De ha neked áthallásod van MP szerepéről azt magadnak köszönheted, mert az én véleményemet tartom MP-ről továbbra is.
tanrek ma, 12:27
Előzmény: #151833  Sehmet

Most anélkül, hogy a statisztikai módszertanok részleteibe mennék, ami ugye matek, ami neked aztán tök latin (ha-ha-ha), halkan megjegyzem, hogy ha pusztán a minta számossága okán nagyobb a hibahatár, akkor az kurvára nem egyirányú.... Szóval ezt lebegtetve itt felvonulni jól szemlélteti, hogy mennyire vagy te egy elfogulatlan, kritikusan gondolkodó értelmiségi....
maxwax
maxwax ma, 12:27
Előzmény: #151830  maxwax

Mi nem tetszik abból amit írtam, fideszesek? Ti állítjátok magatokról hogy a legnagyobb érték a gyerek, miközben az történik ezekkel a gyerekekkel, ami? Agyatlanok vagytok! Itt nincs pártszimpátia, itt emberi érzések kellenének, hogy legyenek!
Hányok tőletek!
SeldonKuper ma, 12:23
Előzmény: #151837  Sehmet
De azt hiszi fenntartja egyedül a topikot, annyira beleéli magát a szerepébe. Hiába van kijavítva, elővesz egy másik"zagyvaságot" és olvassuk újra meg újra. Ezt  aztán kiokításnak adja el. Sajnos!

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek