Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
dexter 2024. 11. 13. 10:55
Orbán nagyon szurkolt, hogy trump nyerjen, mert akkor majd 1 nap alatt béke lesz.
A kolostormalac megint pofára fog esni, ha azt hiszi, hogy trump majd véget vet a háborúnak ukrajnában.
"• Trump Mike Waltz floridai képviselőt választotta a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadójának.Waltz, a Zöldsapkás veterán, aki Afganisztánban, a Közel-Keleten és Afrikában szolgált, nem igényel szenátusi megerősítést , és pont Trump azon fogadalmának közepébe lép, hogy véget vet az ukrajnai és a közel-keleti háborúknak.Waltz kemény vonalat képvisel Oroszországgal, Kínával és Iránnal szemben.
https://www.taiwannews.com.tw/news/5969478
Waltz nemrég kifejtette elképzelését arról, hogyan lehetne véget vetni az ukrajnai háborúnak: (1) Fokozni kell az Oroszország elleni szankciókat (2) „Vegyük le a bilincset” Ukrajnáról, lehetővé téve, hogy Oroszországon belül távolabbi célpontokra csapjanak le"
geza77
geza77 2024. 11. 13. 10:46
BRÉ-KING  a mini szterelnö kúr beszédje 
https://www.facebook.com/reel/546233548028242
maxwax
maxwax 2024. 11. 13. 10:45
Előzmény: #150070  Sehmet

Nem én voltam az, a ki a piacról tett említést - én nem járok oda, nem szeretem. Olvass vissza!
Azért téged is ki lehet billenteni, ha olyan a téma, amihez nem lehet ollózni idézeteket. (Főként, ha még nem is ellenőrzöd az infót, hanem egyszerűen megosztod velünk.)
Vackoros 2024. 11. 13. 10:40
Előzmény: #150065  Sehmet
Nem rólam van szó, hanem a szerencsétlenekről akik benyalják a rablóék ámokfutását. Nem érdekel, hogy hova jársz, mit csinálsz kivel, meg mit dolgozol. Egyszerű tényeket írtam le. Az, hogy véded az megint tény, nem személyeskedtem, ellenben veled. Honnan tudod, hogy nem röhögöm halálra magam, a hazugságaidon!!?? Pedig de, no de itt tényleg be is fejezem, nem sok értelmét látom egy trollal való beszélgetésnek!
maxwax
maxwax 2024. 11. 13. 10:39
Előzmény: #150068  Sehmet
Igen, ebben az országban lehet, ez kevés lesz ezzel a rendőrséggel és ügyészséggel. Mert ez egy ilyen ország.
Viszont ezzel precedenst teremtenek, ami veszélyes.
Mondjuk, nem tudom, milyen jogi kategóriába esik az, hogy vkit megfenyegetk, hogy korábbi közös munkánk során - amikor még ráadásul állítólag egy pár is voltunk (!) - és megzsarolom az exem, mert éppen szükségem lenne egy kis pénzre. Miből is indult ki evelin? Valószínűleg abból. hogy fideszhez kötehető kapcsolatai mekkora pénzekhez jutottak hozzá és meglátta a lehetőséget, hogy ezen anyagokkal szükség esetén vissza is élhet. Evelein úgy viselkedik, mint a régi kabaré tréfában talán Salamon Béla - ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni -, hogy pénzhez jusson.
Persze kja ibarhimk, josip totok orszagaban élünk.
Viszont te továbbra is MP jellemrajzaval vagy elfoglalva, hiszen egy autentikus személy, egy sértett ex szava hiteles.
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 13. 10:36
Előzmény: #150072  rockmaster

Ja, és építi nekik a diákvárost az olcsóbb lakhatás céljából!
.
https://hvg.hu/itthon/20241111_szentkiralyi-alexandra-diakvaros
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 13. 10:33
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 13. 10:32
Előzmény: #150071  ________
Hol van már a tavalyi hó! Lehet, hogy akkor M.P. védte a Fidesz Székházát? :)
rockmaster 2024. 11. 13. 10:32

A pancser PedoFidesz hátrányt okoz a magyar diákoknak:
"Erasmus-ügy: a kormány tétlensége miatt áll az ügy"
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 13. 10:28
Előzmény: #150066  maxwax
Annyira, amennyire te pártatlan vagy! De a másik, akihez járunk, csak Fidesz szavazó. Igen, a falu! De te hivatkoztál a piacos nénire, aki valószínűleg nem egy megyei jogú város 9. emeletének erkélyén termeli a terményeit!
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 13. 10:26
Előzmény: #150067  ngergo1985

Ahogy látjuk, pubi, a Tiszában ez a "népszokás". M.P. diktafonnal járkál, szinte mindent felvesz, aztán megvágja és úgy adja tovább, illetve hozza nyilvánosságra. Ezért aztán irreleváns, hogy ki mit vett fel, a lényeg azon van, hogy melyik az eredeti, illetve abban minden úgy hangzik-e el, hogy nem manipuláltál.
Persze, a Tóni mindenkit megfigyel, még a büdös szájú Tisza-rajongókat is, akiket az Orbán-fóbia tart össze.
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 13. 10:21
Előzmény: #150063  maxwax
Két ok, hogy nem válaszolok úgy, ahogyan szeretnéd! Egyrészt nem ismerem a pontos tényállást, a hangfelvétel körülményeit, másrészt pedig ilyen helyzetben, a kérdező fél prekoncepcióját és velem kapcsolatban ez előbb leírt unszimpátiájából adódó érzelmeit nem kívánom még jobban fokozni. De a kérdés sem világos, mivel a több, mint másfél órás hanganyagból nem tudom mire lennél kíváncsi. Annyit azért leírnék, hogy - nem a M.P. által manipulált, hanem a teljes hanganyagból - számomra nem tűnik zsarolásnak, mivel Vogel Evelin nem helyez kilátásba olyan fenyegetést, kényszerítést, ami - jogellenesen - alkalmas lenne a másik felet - a hallgatásáért - olyan magatartásra bírni, ami neki jogellenesen 30 milliós vagyoni hátrányt okozna, mivel abból nem derül ki, hogy azt miért kéri. Számomra úgy tűnik, figyelemmel M.P. és kollégája reakciójára is, hogy az eddigi tevékenysége ellenszolgáltatásaként tart igényt erre az összegre, ami nem jogellenes.  Véleményem szerint az ügyészség bűncselekmény hiányában el sem indítja a büntetőeljárást, vagy feljelentés kiegészítést rendel el, amiben kiderülhetnek olyanok is, amit most még nem tudunk. De a jelenlegi, publikált hanganyag szerintem kevés ahhoz, hogy zsarolás miatt vádat emeljenek és elítéljenek valakit.
ngergo1985 2024. 11. 13. 10:12
Előzmény: #150062  Sehmet
Te figyelj már pubi, azzal ugye tisz(t)ában vagy, hogy Evelinke vett fel 11 órányi anyagot, és adott át a fidesznek, és nem a Tisza? És tegyük fel, hogy tényleg lehallgatják, megfigyelik a Tiszát, vagy a főbb képviselőit (MP, Tarr, Vadnai, és akiket még a nyilvánosság nem ismer), akkor ki is készít hang és képfelvételeket a másikról tömegesen? 
maxwax
maxwax 2024. 11. 13. 10:03
Előzmény: #150065  Sehmet
Kulcsszavaid: falu és fidsez-tag. Mennyire pártatlan  a forrásod!
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 13. 10:01
Előzmény: #150061  Vackoros

Az utolsó mondatod arra utal, hogy ideges vagy és konfliktuskezelési problémáid vannak már akkor is, ha valakinek más a véleménye, mint neked.
.
A néninek nem kell elmagyarázni semmit, ő eladja a tojásait, mert megveszik, és ezek a "nénik" képezik a kormánypártok szavazóbázisát. Szerintem nagyon keveset tudsz róluk. Mi rendszeresen, hetente egyszer-kétszer elmegyünk egy faluba, ahol az egyik háznál tojást, zöldségeket, gyümölcsöt és konyhakész, levágott csirkéket veszünk, a másiknál pedig sertés és borjúhúst, miközben beszélgetünk velük, és nem rejtik véka alá a véleményüket, hogy kormánypártiak, akinek "kisüzemi" vágóhídja van, az ráadásul Fidesz-tag is, saját elmondása szerint, és választások előtt elég aktív, ezt pedig tapasztalatból tudom.
________
________ 2024. 11. 13. 09:59

a fideszben ez egyszerübb
van a PEGASUS szoftver, és azt hallgatják le, akit csak akarnak
természetesen legálisan, és csakis a magyarok érdekében :)
maxwax
maxwax 2024. 11. 13. 09:58
Én az ügyvédet kérdeztem és nem az amatőr, elfogult pszichológust.  Próbáld meg újra!
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 13. 09:55
Előzmény: #150058  maxwax

Azt gondolom, hogy a Tiszában bevett szokás bekapcsolt diktafonnal járkál, a beszélgetéseket a másik fél tudta nélkül veszik fel, stb.
.
Ami a tartalmat illeti nem tudom, melyikre vagy kíváncsi, az eredetire vagy a M.P.-ék által összevágott változatra.
.
Ha az eredeti, több, mint másfél órás anyag tartalmát lesújtónak találom M.P. gondolkodásmódját illetően, ami összecseng a korábban, vele kapcsolatban megjelent interjúkban, cikkekben átjöttekkel, és a Hvg.hu-ban megjelent, az előbb belinkelt cikkel nagyjából egyet is értek. Csak meg kell nézni ezt a fickót, de inkább kérdezz meg egy pszichiátert, mert veletek ellentétben nem szeretnék mással, így például a Tiszában lévő állapotokkal és M.P.-rel kapcsolatos távdiagnózist felállítani.
Vackoros 2024. 11. 13. 09:51
Előzmény: #150054  Sehmet

Magyarázd meg legyél kedves annak a néninek akinek ez zöldséges van a legközelebb a lakáshoz és nem fog elutazni piacra, mert nem tud,  a módszeredet!! Pont le fogja szarni nagy ívben, őt az érdekli, hogy rablóék nemhogy a nyugdíját  vették el, tönkretették az országot, és kirabolták, és ebből kifolyólag ő 3 hónap alatt 50 AZAZ ÖTVEN FORINTTAL TÖBBET FIZET A TOJÁSÉRT!!!!!!!!!!!!!!
ÉS azt hiszem ezzel be is fejezem a kommunikációt veled, hisz a ferdítés az megy a TÉNYEK NEM!!!!!!!!!!!!
Látom nagy trágyában van a bandád, hisz körömmel, foggal és minden hazugsággal véded ismét, pedig csak egyszerű tény írtam le!!

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek