A Mandineren foglalkoztak például ezzel a felszólalással. Ott az derül ki, hogy egy gázai egyetemet támogattak 5 év alatt kevesebb, mint egy milliárd Forint értékben.Nem mondható jelentősnek. Az egyetem kapcsolatokat ápol a hamasszal, de ki nem ápol kapcsolatot Gázában a Hmasszal? Az oroszokról ott nem esik szó.
Az a 21 magyar egyetem is részt vehet majd az Erasmus programban, ha Orbán Viktor Miniszterelnök Úr úgy dönt. A mostani döntése az, hogy nem vehetnek részt.
Szerintem meg Te nem érted: a "Valószínűleg azért nem módosították mert ezt csak a győztes tehette volna meg de neki meg pont megfelelt" dumával van bajom. Egyrészt nem valószínűleg, mert többször is módosították, másrészt a győzteskompenzációt erősen túltolták.
"Céline Imart francia EP-képviselő felszólalt az Európai Parlamentben
és lerántotta a leplet az Unió újabb vérlázító képmutatásáról. Ugyanis
kiderült:radikális muszlimok és még a nyakig szankcionált oroszok is részt vehetnek az Erasmus és Horizon programokban, de magyarok nem. uniós pénzek megvonását csak és kizárólag 21 egyetem ellen használják fegyverként, és mindegyik magyar." Azt hogy a magyarokkal mi a gondjuk azt értem, de máshol nincs gond? Még az oroszoknak szabad?
Az egyfordulóssá alakítást azért csinálta a Fidesz, érzésem szerint, hogy az első forduló eredményei ismeretében az ellenzéki pártok szavazói ne tudjanak a legoptimálisabban egymás jelöltjeire szavazni.
Nem csinál úgy, hiszen az után a mondat után amit leírtál ezt írta: "Valószínüleg azért nem módosították mert ezt csak a győztes tehette volna meg de neki meg pont megfelelt." - ez azért elég egyértelmű, hogy a fideszre gondolt, hiszen ez a rendszer ilyen formában 2013-tól áll fenn, igaz folyamatos barkácsolással. . Egyébként az utóbbi 2-3 oldal legértelmesebb hozzászólása volt Realmadridé, de sikerült nem megfogni a lényegét. Aki még mindig azt fújja, hogy 45 %-kal is lehet 2/3 (bizony annyival is lehet ha elhozza az egyéni körzetek 80+ százalékát!), az nem ismeri a választási mandátumkiosztás módszerét, nem hallott a győzteskompenzációról. Ezért hiszi el, hogy ebben a választási rendszerben kétharmaddal is legyőzhető a fidesz. Hát hajrá!
Az átlagos törvény élelmiszer lopása esetén: ha azért lopsz, mert éhes vagy, botütés jár érte. A kemény törvény azt mondja, ha azért lopsz mert az anyagi javaidat és élvezeteidet akarod gyarapítani, akkor kézlevágás. Ez a kemény törvény.
"Az a kérdés , ezt a választási rendszert ki találta ki és miért nem módosította senki?" . Most tényleg úgy csinálsz, mintha nem tudnád, hogy ki találta ki, ki foglalta törvénybe, és azóta minden választás előtt ki alakítja/finomítja tovább a saját előnyére? :)
Tartalmasak a mai bejegyzések, tetszenek, ezért rövidre fogom Laci bácsi és családja megpróbáltatásainak leírását. Ahogy említettem, a becsületes nagypapa kitüntetése csőstül hozta a bajt: nem, volt elég a grátisz lakás. Az "átkos" rendszer nem kegyelmezett, jött a nyugdíj maximális emelése, Lacika mindenmentes "betoloncolása" az ELTE-re és az ingyenes lakhatása Budapesten. Még hallgatni is rossz, nemhogy megélni. És talán, mai szemmel a legrosszabb: Feri bácsi (Gyurcsány) anyukája (Kati néni), és Laci bácsi apukája, nem máshol mint egy munkahelyen, a pápai textilgyárban dolgozott. Kati néni egy gyűrűsfonó gépen, Laci bácsi apukája pedig megbecsült lakatosként, nem meglepően egy lakatos brigádban, elnyerve a Kiváló Dolgozó címet is. Az utolsó rész következik........
Nem az 54%al lehet 2/3ot elérni. 54% listás eredmény. A 106 egyéni választó kerület számít. Ott ha nyer valaki , teljesen mindegy hány százalékkal, akkor az adott körzetben az 100 % mert a nyertes jut a parlamentbe. Simán lehet 45%os listás eredménnyel is 2/3 ha az egyéniek nagy részét behúzza valamelyik párt. Az a kérdés , ezt a választási rendszert ki találta ki és miért nem módosította senki? Valószínüleg azért nem módosították mert ezt csak a győztes tehette volna meg de neki meg pont megfelelt.
semlyén szűre, gulyás gergely szűre, kocsis máté szűre, szijgyártó szűre kint van már? azon gondolkodtál már ha egy zibu lebukik a fideszben, akkor miért kell kitenni a szűrét, ha előtte meg jó volt nekik?
Igen, látom ezt se érted: a fidesz kiteszi a szűrét az ilyen alakoknak. Ráadásul - szerintem - túlzásba is viszi a pedofil-ellenes harcot: olyan kemény törvényeket hozott, melyek igencsak megrázzák pl. a nevelőszülői hálózatokazlt.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!