Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2024. 10. 09. 10:36
Előzmény: #146208  euler
"Egyébként nem sok közünk van hozzá.".
.
En is pont ezt mondom es ez a baj. Orias plakaton mozgo kocsival korbejarva kint. Tuntetokkel megjelenve kene politikusoknak aktivistaknak csinalni hasonlo uzeneteket. Pont ez a baj hogy kicsi es keves emberhez jut el.
.
A berohanas lehet tobb emberhez de ez eppenseggel a Fidesznek fog kedvezni. Csak peldakent. Melyik hirt hozta le a kormanymedia? Es esetleg vagod hogy miert? Hirtvn egybol hir lett. Ha kenyelmetlen lett volna nekik vagy artana elhalgatnak. Helyette ok hirdetik hogy volt.
maxwax
maxwax 2024. 10. 09. 10:33
Az feltűnt az itt Orbánt támogatóknak, hogy konkrétan Orbánt sorozzák a parlamentben? Orbán hiába mondja ott is, hogy ő egyenő Magyarországgal, ez nincs így. Feltételezem, hogy kap majd kezelést rendesen, bár annyira elvesztette a valósággal a kapcsoltát, hogy talán fel sem fogja.
realmadrid 2024. 10. 09. 10:32
Előzmény: #146233  Heisenberg

Az üzenet erősségével egyetértek, nem arról írtam.
Tudom hogy a fidesz a néppárt tagja volt. Utána meg egyetlen szövetségnek sem volt a tagja.
Most meg létre hozta ezt a patriótákat ami az ep 3. legerősebb párt családja.
Nekem sem tetszik de akkor is erősödik a szélsőjobb.
Mi lesz itt ha véletlenül Trump nyer? Katasztrófa.
Peterbond 2024. 10. 09. 10:30
"Jól átgondolt kampányokkal" és eltartott kisujjal. Mert mit szólnak a fidesz szavazók.
Nem érdekes, hogy mit szólnak."
.
Dehogy is. Kellenek akciok. De nem ilyenek. Es nem az a baj hogy jaj a Fideszes "mit szol" hanem hogy mit ersz el vele.
.
Ezzel az akcioval leirtam pont a Fidesz tabor egysegesitest eri el nem pedig a DK vagy az ellenzek erosodeset. Vagy most azt hiszed Orban megrettent vagy megalaztak? Emlitened egy interjun vagy egy beszelgetesen ezt vagy az mtva-s bohockodast es mosolyra ugrana egybol a szaja es beszelne szivesen rola. De pl emlitened az idot amikor Junker pofan legyintette es lediktatorozta biztos hogy megrandulna az arca es egy gyors valasz utan lepne tovabb. Az meg most is faj neki. Nem azert hozom fel mert az valtoztatna barmit is a valasztason de hogy ha csak az volt a cel hogy Orban elevenebe talaljanak vagy kenyelmetlen helyzetbe hozzak az se jott ossze szerintem.
Mississippi
Mississippi 2024. 10. 09. 10:29
Előzmény: #146229  realmadrid
 Ja. És az feltünt neked is, hogy aki nekiment 0rbánnak, az egyik sem fiatal? 
euler 2024. 10. 09. 10:29
A terem elég hézagos, talán egyharmada ha jelen van a képviselőknek.
Nagyrészt a széljobbos frakciók ültek be, támogatni Orbánt. Ne tévesszen meg a taps!
realmadrid 2024. 10. 09. 10:27
Előzmény: #146230  Heisenberg

A cégeket a profit érdekli.
Miközben hadakozunk az Euval, konfrontáció van a NATOval, ide jött a Rheinmetall, Várpalotán, Zalaegerszegen akkora gyárat építenek, építettek hogy csak néz az ember.
A volskwagen csoport Németországban bocsát el rengeteg embert , a győri audit meg bővítik stb.
Szerintem az EPben történtek számítanának akkor már évekkel ezelőtt el kellett volna menni a sok nyugat európai cégnek.
Heisenberg
Heisenberg 2024. 10. 09. 10:25
Szerintem te valamilyen masik adót nézel. Én, veled ellentétben gyakran neztem, az Sargentini féle jelentes óta különösen, de ilyen erős üzeneteket meg nem láttam
Amúgy te egyáltalán tisztában vagy azzal, hogy Orban melyik frakcióban ült eddig? ( ez csak arra az ostobaságodra, hogy most nagyobb a támogatottsága)))
Peterbond 2024. 10. 09. 10:24
"Az "anno MTV-s bohóckodás" pedig, ahol országgyűlési képviselőket vittek földre és dobtak ki közintézményből, nagyobb eséllyel szerepel majd egykor a diktatúra  illusztrációjaként mint Nagy Ervin ripacskodó ordibálása."
.
Az a baj hogy ezt hittek es akartak azok az ellenzeki kepviselok es nem jottek ra hogy ahhoz tobb is kell. Ezert lett olyan amilyen.
.
Felreertes ne essek egy durva Putyini vagy Venezuellai diktaturaban ez a cselekedet meg hogy rendorok tepernek le ellenzekieket mert tuntetnek tenyleg latvanyos es cikkeznek rola. De azert mert tetje van. Kockaztat az a kepviselo mert veszelybe kerul miatta az adott orszagban. Itthon csak szerencsetlenkedesnek tunt. Pont ugy mint amikor mi anno az ukran moldav meg hasonlo verekedo kepviselokon nevettunk.
.
Persze lehet hinni hogy ez majd az elnyomas kepe lesz a tortenelem konyvekben. Nem lesz. Nem 56 ban vagy 1970ben tuntettek. 2020 ban az EU ban. Ez egy masfajta rezsim. Ez nem nyiltan bebortonoz, letilt, eltuntett. Pont az ilyen akciokkal hiteltelenit es orul hogy TE vagy ott tovabbra is akit mar sikerult karaktergyilkolnia.
.
Nagy Ervin meg nem tudom hogy jon ide mert se nem hoztam szoba se ot se MPt se Tiszat es nem peldaloztam veluk hogy na tessek igy kellene.
.
De ha mar szoba hozod. Inkabb jobb kep volt a Parlament elotzi tunteto tomeg elotti felszolalo, vagy a hosokteren az influenszer tuntetes hogy lassa a vilag Orban velemenye nem egyenlo a teljes magyarsageval. Az ilyesmi nem beszalado kialtozo kepviselokben latszik meg. De ha meg igy is lenne a magyar szavazoknal pont ellentetes hatast er el.
maxwax
maxwax 2024. 10. 09. 10:23
Nézem a közvetítést, és hallom, mi a vélemény rólunk, magyarakról, mia véleménye az eu államai képviselőinek. Pontosan látják és tudják, mit tesz. Kíváncsi vagyok, a magyar független sajtó ebből mit fog lehozni, mert ők sem állnak a helyzet magaslatán. Orbánt évek óta nem sorozták meg annyira, mint most. Rettenet! K@rvára megérdemli!
Heisenberg
Heisenberg 2024. 10. 09. 10:21
Előzmény: #146228  kjanek
Nagyon- nagyon durva ez a hangnem, hiszen az EP több mint 80%-a az eddig felszólalók mögött van. Szerintem néhány német, francia cég el fog gondolkodni, hogy meddig erdemes itt tevénykedni. 
Főképpen, hogy belengette az egymilliós atlagbért....
realmadrid 2024. 10. 09. 10:18
Előzmény: #146221  Mississippi

Egy valamit nem értek , Orbán fejére olvassa Webber az ukrán ellenességet de MP-nek nem szól egy szót sem hogy együtt szavaz a fidesszel és MP ukrán ellenes szövegeit megbocsátja.
Ja hogy a Tisza tagja az az európai néppártnak ezért neki szabad.
Kapta az ívet rendesen Orbán de szerintem megszokta , erre számított.
Semmi újat nem mondtak viszont ami feltűnt hogy szerintem most többen voltak mint az előző években akik egyetértettek Orbánnal. Gondolom ez annak köszönhető azért csak erősödik a szélső jobb európában. Nyertek Ausztriában, Hollandiában, az Afd is egyre erősebb és Franciaországban is előretörtek. De ezt lehet rosszul látom.
kjanek
kjanek 2024. 10. 09. 10:17
Orbán b*rom megkapja ami jár!
Mississippi
Mississippi 2024. 10. 09. 10:12
Előzmény: #146222  maxwax
Minden normális ember úgy tenne, ő ezzel szemben, meg fogja hosszabbítani Bicskéig. 
ronaldinyo 2024. 10. 09. 10:08
Előzmény: #146225  ronaldinyo
annyi hazugságot huhognak-hogy mikor megjelenik az Igazság senki nem hisz már neki,pont elébb leirtak miatt hála a sötétség imádatának.
ronaldinyo 2024. 10. 09. 10:06
Előzmény: #146224  ronaldinyo
na ilyen szalagcimek miatt elbagatelizálják majd a jövöben azt ha tényleg jön a baj.ennyit a rohadt mocskos sátánista propagandárol.
ronaldinyo 2024. 10. 09. 10:05
Magyarország felé közeleg a Kirk hurrikán
Heisenberg
Heisenberg 2024. 10. 09. 10:05
Előzmény: #146220  Mississippi
Ezek után MP- nek meg gyakrabban kell a háta mögé néznie....
Persze az M1- ben majd a belügyek elleni beavatkozásként fogják mindezt tálalni.
Viszont az EU erős tamogatása erős üzenet!
maxwax
maxwax 2024. 10. 09. 10:05
Azért én Orbán helyében elsüllyednék szégyenemben. Amiket mondnak neki, az nem hétköznapi. Iszonyat!
Mississippi
Mississippi 2024. 10. 09. 10:02
Előzmény: #146220  Mississippi
"Orbánviktor tudja, hogy Magyarpéteré a jövő".

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek