Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ngergo1985 2024. 10. 08. 13:03
Előzmény: #146159  krida
Iszonyatosan unalmas vagy már pubi! Hogy belőletek szinte minden nap előkerül ide valaki, egyik nap Sehmet osztja egész nap az észt, ha ö másnap szabin van, akkor jön Seldonkuper, harmadnap Karvalytőkés tolja a fidesz propagandát, de ha valami csoda folytán egyik sincs itt, mert valami továbbképzés van a megafon központban, akkor jönnek azok, akiket szinte soha sem láttunk még. Te, vagy Bagolyles, vagy mindenféle narancskárosult téved ide, és tolja fullba a fidesz kretént! Nektek 15 év alatt ennyire habosra mosták az agyatokat? Ennyire nem megy a gondolkodás, vagy nektek fizettek, hogy ez a topic ne fulladjon unalomba 1 napra sem? Gecc, fidesz helyes irányról beszélni, mikor még mindig van 3 millió szegény ebben az országban, mikor minden környező ország a gazdasági mutatókban elrobogott mellettünk arról beszélni, hogy Orbán képviseli egyedül a helyes irányt, legyen az a helyes irány bármi, és ezt le mered írni, na jóember, ez aztán az emberi butaság magasiskolája. Őszinte részvétem.
krida
krida 2024. 10. 08. 12:45
Előzmény: #146158  Peterbond
Igen, sajnos azt látom, hogy a helyes irányt egyedül a fidesz meri képviselni, akár olyan áron is, hogy szembemegy Nyugattal (amivel csak azért megy szembe, mert ott még a liberalizmus az úr). Jött Jakab Péter, Márky-Zaj, és most Magyar Péter, ők vajon tényleg mernének magyar érdekeket képviselni? Nem meghajlanának azonnal korunk ostobaságai előtt? Vajon miért nem tud más előállni, olyan erős tartással, mint Orbán? Vajon a német hozzászólók miért éltetik Orbánt (és mondják azt, bárcsak valaki hasonló módon képviselni a német érdekeket)? Gondolom mert ők is "fidesz-burokban" élnek... :)
Peterbond 2024. 10. 08. 11:52
Előzmény: #146150  krida
Latod te elsz egy Fidesz burokban ahol minden szep es jo. A fele amit sorolsz beetetett baromsag a pozitivumok java meg a rengetegett szidott EU nak az erdeme. Az "idehozott cegek" meg lehet dolgozni szovegek pontosan a masok erdemeinek Fidesznek tulajdonositasa mikozben a valoban Fidesz hatast meg mindig masra kenve.
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 08. 11:52
Meg ne felejtsd el, hogy a kínai kommunista állampárt ideológiájának terjesztéséért felelős egyetemet is fell kell építenie Orbán Viktornak Magyarországon, hogy a magyarságtudatot erősítse. Meg hogy harcoljon a kommunisták ellen. Meg a migránsok ellen.
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 08. 11:49
Előzmény: #146151  krida
De miért kellett neki ehhez majdnem egy évtized?
Majdnem annyi idő kellett neki ehhez, mint amire rájött, hogy a kommuniz,us már nem menő.
Peterbond 2024. 10. 08. 11:47
Előzmény: #146147  krida
De hogyan swgit napjaink liberalizmusanak legyozeseben Meszaros, Tiborcz es a tobbi 100 milliardokkal kitomese? A kinai es orosz erdekek feltetel nelkuli kiszolgalasa, a szovetsegesi rendszerunk felrugasa? A kozszolgaltatasok lezullesztese? Azzal kuzdunk a liberalizmus ellen hogy a vizhalozat vesztesege orszagosan 30% feletti annyira regiek a csovek? Hogy a vasutunk tobbet kesik mint 14 eve es a vonataink 50-60 evesek a halozat meg meg oregebb de inkabb a teljes vasuti fejlesztes javat egy Meszaros altal tulszamlazott csak Kinanak fontos utvonalra koltsuk?
signal2
signal2 2024. 10. 08. 11:47
Előzmény: #146151  krida
na, mesélj, milyen förtelemkröl hiszed, hogy le akarják nypomni a torkodon?
A fideszröl tényszerüen tudom, hogy mit nyomott le a torkunkon:
- lerohasztották a közoktatást
- lerohasztották a közegészségügyet
- leépítették a demokratikus intézmeényrendszert
- rendszerszintüvé tették a lopást
- elszigetelték az országot a természetes szövetségesektöl
- lerohasztották a vasutat
- magyar magyar ellen uszítanak
Ez nemhogy förtelem, hanem nemzeti tragédia.
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 08. 11:45
Te a Fideszhez? Vannak a Fideszben olyanok, akik felnéznek Gyurcsányra? Rajtad kívül is?
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 08. 11:44
Előzmény: #146137  krida
Szörnyű, hogy mit ki nem ad a google, ha beírod, hogy Orbán és mecset. 
Tényleg igaz az, hogy maga Orbán Viktor kezdeményezte mecset építését? 
krida
krida 2024. 10. 08. 11:43
Előzmény: #146149  penztaros_lorinc
Igen, sajnos, amikor rájött, hogy mi is valójában a liberalizmus, irányt váltott. Csakúgy mint a magyarok. Szdsz-szavazók voltunk, amikor viszont rájöttünk milyen förtelmeket igyekeznek lenyomni az emberek torkán, váltottunk. 
krida
krida 2024. 10. 08. 11:41
Előzmény: #146140  Peterbond
Szerinted én politizálok a mindennapokban? Szerinted én közel vagyok a fideszhez? 
Sajnos, valóban azt látom hogy az utóbbi időben magyarok nyernek a közbeszerzéseken, s hogy már nem a komcsiké a gazdasági hatalom. Ez engem is felháborít. De hogy milyen egyéb visszaélés van, azt én nem tudom, biztos van, mert néha felszínre jönnek (ld. Borkai ügy). 
Amit még rendbe kéne tenni: utak állapota, egészségügy, vasút. Ami viszont sajnos megtörtént, hogy a fidesz rengeteg céget hozott be, így lehet dolgozni, a szoc. juttatásokat viszont nem emelte sajnos, így gyakorlatilag mindenkinek dolgozni kell ha meg akar élni.
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 08. 11:41
Előzmény: #146136  krida
Most miért kezdted el Orbán Viktort szidni? Tehet ő arról, hogy a KSIZ-es pályafutását maga mögött hagyva a liberális internacionalé elnökhelyettesi pozícióáig küzdötte fel magát? A kommunista igeológiát lecserélte liberálisra, azt hirdette. Attól még nem szélkakas, hogy pár évente újra, meg újra irányt vált.
signal2
signal2 2024. 10. 08. 11:38
Előzmény: #146147  krida
Amit te napjaink liberalizmusának hiszel, az valószínűleg nem napjaink liberalizmusa, hanem egyes dolgok halmaza, amihez te önkényesen hozzátársítod a liberalizmus szót.
krida
krida 2024. 10. 08. 11:32
Előzmény: #146143  signal2
...vagy amit az Economist-ban olvas róla. Mert már az Economist magazinnak is elege van napjaink liberalizmusából (pedig igencsak liberális magazin).
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 10. 08. 11:27
Előzmény: #146144  _Sigorszky
A fideszes cask kivenni szeret a közösből. A jövőbe nem invesztálna egy petákot sem. Ez a nagy hazafiságuk.
ngergo1985 2024. 10. 08. 11:24
Előzmény: #146142  Peterbond
Persze, ezerszer megfogadtam már hogy nem bocsátkozok vitába senkivel, de olvasva azt,hogy 5 percenként ontja valaki magából a faszságokat, mindig ökölbe szorítja a kezemet, hogy lehet 2024-ben ennyire ostoba valaki. Ezeket az embereket nem lehet meggyőzni.
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 10. 08. 11:23
Előzmény: #146123  totoro
Ne feledjük a dohányboltok kiosztását csókosoknak. Tübb ezer, ha nem több tízezer szavazójuk van ebből, nem is beszélve az ezekben folyó propagandáról. Vidéken ez tipikus, nem kell tévé sem meg kossuthrádió. Aztán a sok alkesz, hisz főzik a pálinkát orrba-szájba. Ezt is Viktorjuknak köszönik, akiknek ez kell. Mert: "Vedelik a szeszt itt alsó-felső szinten!" A földekből élők, akik mindenféle támogatást fölszedtek és beruháztak gépekbe, eszközökbe, azok szerintem veszélyeztetettek, de nem törődnek vele egyelőre. Majd ha év év után bekövetkező aszály elviszi mindenüket, akkor fognak rájönni, hogy rossz lóra tettek a fidesszel. Ebben az országban nincs előrelátás... Szóval megvan vidéken a masszív szavazóbázis, egyelőre. Sajnos én már nem fogom megérni, hogy elfogyjanak. :( 
signal2
signal2 2024. 10. 08. 11:21
Előzmény: #146136  krida
A magyarok többségének az a tévképzete van a liberalizmusról, amit a fidesz folyamatosan hazudozik róla. 
Peterbond 2024. 10. 08. 11:20
Előzmény: #146139  ngergo1985
"Te komolyan elhiszed,hogy a magyar társadalmat bármilyen migránshordától meg kell védeni?"
.
Ilyeneket kar kerdezni. Mar irtam a peldat Hajnal Miklossal a Tranziton aki feltette ugyanezt a kerdest Fideszes kozonsegnek csak a nematmuteses ovodas peldaval. Es felnott emberek tomege minden ironia nelkul feltette a kezet hogy igen o elhitte/elhiszi.
Peterbond 2024. 10. 08. 11:18
Előzmény: #146137  krida
Ahogy a balti allamokba se, lengyeleknel se, szlovakoknal horvatoknal romanoknal bulgaroknal de meglepodsz finneknel danoknal spanyoloknal portugaloknal se. Mily meglepo. Lehet megsem szukseges autokrata kleptokracia kiepitese ehhez hogy ne alakuljon ki....

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek