Rendezett körülmények között ez az ország szívesen lát akár Afrikait ,Ázsiait ,külföldi munkavállalót, turistát .Ezt kell tudomásul venni-nem pedig a kukoricásból előbújó migráns személyeket.
Határvadászok és kerítés valóban azért van, mert a kormány úgy határozott, hogy legyenek. Ennek ellenére, állítólag több ezer illegális bevándorló jelent meg a magyar-szlovák határon a szlovák választások előtt. Hogy is történhetett ez pontosan?
Nekem tetszik, hogy ekkora nagy liberális vagy, remèlem idővel az összes szomszédod mongol, indiai, kínai, fülöpszigeteki szervezetten érkezett gazdasági migráns lesz.
Nem a cikk mellett kardoskodtam, azt sem írtam hogy egyetértek a cikkel. Az háborított fel hogy totoro egy vélemény cikk miatt azt írta amit írt. Az állandó mísősítgetéssel van bajom.
Nem mellesleg egy ilyen cimmel . "Jóléti szintlépés jöhet, ha ki tudunk szakadni az uniós gazdaság halálos öleléséből" . Siman elmenne egy Brexit kampanyszoveg elejere is.
Tessék megmondani ,miért van kerítés +határvadászok ?Orbán-úr cselekedett. Erre válaszoljon ,ha van egy kis ideje. Az ,hogy gazdasági migránsok jönnek az országba rendezett körülmények között, én nem találok semmi kivetni valót -(legalább nem a kukoricásból)
"Az a baj hogy amíg előnyünk volt az euból addig jó volt az eu, most hogy hátrányunk van már nem jó. Mint a brittek, csak nekik volt bátorságuk kilépni, meg is lett az eredménye." . Bocs de ebbol egyaltalan nem jott le hogy ez nem a sajat hanem Orban szovege es hogy ironia lett volna. Nem szandekosan akarom felreerteni amit mondasz hanem mert ennyire felreertheto. Eddig gyakorlatilag egy olyan cikk mellett kardoskodtal amibol ez egyenesen kovetkezik.
Félreértettél. A meg is lett az eredménye irónia akart lenni. Arra értettem hogy kiléptek de már bánják. Egyértelműen negatív gazdasági hatása lett. A hátrányunk van meg nem az én véleményem, Orbán ra értettem hogy szerinte. Szándékosan érted félre amit írok hogy kioktass vagy ennyire nem figyelsz vagy mivel elkönyvelted hogy én fideszes vagyok ezért eleve azt gondolod hogy csak ezt gondolhattam.
Számokkal jöttél, csak emlékeztetlek. Én egyébként csak magyar dimenzióban beszéltem a dologról, Nyugaton már byonyolultabb a helyzet. Én értem, hogy a rendezett körülmények között érkező munkavállaló más, mint az illegális migráns, de az illegális migránsból is lehet rendezett munkavállaló. Fontos, hogy ne legyen túl sok más, ellenséges kultúrájú, vallású közöttük,
Mindenki a kozvetlen EU penzekkel peldalozik pedig az meg igazabol a kissebbik resze a haszonnak amit elvezunk. Lasd meg pont anglia peldajat is akik netto befizetokent is jol jartak az EU val. Mi magyarok egyeni szinten is nagyot nyertunk az EU tagsaggal, de nemzetgazdasagi szinten is hatalmas elony a tagsag meg akkor is ha SEMMI EU penz nem erkezne.
Pontosan. Egyetértünk. Egyszerűen nem érteni, miért nem engedi be Orbán az illegális migránsokat. Az, hogy olykor kiabálnak, gyújtogatnak, erőszakolnak, leszúrnak másokat, az azért van mert maguk is sok traumát hordoznak a gonosz fehér emberektől. Be kéne őket engedni, és hagyni kéne, hadd éljék ki itt magukat kultúrálusan. Szerintem Orbán mondjon le! Gyurcsány vagy akár Magyar Péter biztosan jobb szívű, és beengedné őket. Ráadásul Péter szőke haju is.
Én nem a számokkal jövök ,de már Nyugat Európában is ,több országban elege van a migránsokból. Küldenék haza felé vőket ,csak nem nagyon tudják ,hogy a dolog humánus legyenek, . Kedves kollega mért nem értitek meg baloldalon ,hogy a külföldi munkavállaló rendezett körülmények között jön Országunkba-a migráns , pedig a kukoricásból+az erdőből jön be az országba papir+iratok nélkül! Beszélhetünk itt bármiről ,. a migráns kérdés már 2015-ben eldőlt.
Milyen hàtrányunk van az eutagságból? A brittek is vesztettek a kilêpésen, de egy nèpszavazáson mindenkinek van olyan kérdésről nêpszavazni érzelmi alapon, amihez szakmai alapon nem ért.
https://cepr.org/voxeu/columns/impact-brexit-uk-economy-reviewing-evidence#:~:text=Two%2Dthirds%20of%20the%20British,as%20the%20overall%20macroeconomic%20impacts. . "Two-thirds of the British public think Brexit has damaged the economy, while even among Leave voters only one in five think the impact has been positive. This column looks at the evidence across three key dimensions – trade, migration and investment – as well as the overall macroeconomic impacts. The impact on trade overall appears to have been broadly consistent with predictions so far, that on immigration much less negative (and perhaps even positive) and on investment somewhat worse. Perhaps the best estimate of the negative impact on Brexit on UK GDP to date is 2–3% of GDP"
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!