"Lehet mosdatni a kisebbséget, de attól még a többség dönti el mi a normalitás, nem pedig egy hangosan ugató kisebbség." - Aaaaaannyira tipikus magyar álláspont ez, csak néha mégis elfelejti a nagypofájú, mellverő magyar! Ugye azt szokta mondani a magyarok többsége a cigány kisebbségre is, illeszkedjenek be, igazodjanak, alkalmazkodjanak ők, hiszen Agyarországon az agyarok vannak többen, 90% agyar, 10% cigány! És persze ebben van is valami, a pro és kontrákat nem kezdem el most sorolni.
DE!!!!!!
Azt mondd már meg nekem, az EU-ban miért nem tudják az agyarok ezt a nézetet alkalmazni?! Igazodjon a kisebbség a többséghez, alkalmazkodjon, illeszkedjen be!
Az EU-ban az agyarok 2, azaz KETTŐ százalékot tesznek ki, gazdaságilag még nagyobb semmik vagyunk, 1%-át adjuk az EU GDP-nek, mégis kihez kell igazodnia az egész EU-nak, ki vétóz meg mindent, ki gáncsol el minden döntést és gyengíti és lassítja ezzel az egész egységet?! Hát az agyarok pörköltszaftos pofájú, hájfejű, elmeháborodott vezére. Na ezen gondolkozz el és azon, hogy a többség egy demokráciában hogyan is viseltetik a kisebbséggel. Erre szoktam mondani a nagypofájú, mellverő agyaroknak, hogy még Trianon után sem tudnak elgondolkodni, hogy mi miért is van/volt, csak a mellverés megy, de az keményen!
DE!!!!!!
Azt mondd már meg nekem, az EU-ban miért nem tudják az agyarok ezt a nézetet alkalmazni?! Igazodjon a kisebbség a többséghez, alkalmazkodjon, illeszkedjen be!
Az EU-ban az agyarok 2, azaz KETTŐ százalékot tesznek ki, gazdaságilag még nagyobb semmik vagyunk, 1%-át adjuk az EU GDP-nek, mégis kihez kell igazodnia az egész EU-nak, ki vétóz meg mindent, ki gáncsol el minden döntést és gyengíti és lassítja ezzel az egész egységet?! Hát az agyarok pörköltszaftos pofájú, hájfejű, elmeháborodott vezére. Na ezen gondolkozz el és azon, hogy a többség egy demokráciában hogyan is viseltetik a kisebbséggel. Erre szoktam mondani a nagypofájú, mellverő agyaroknak, hogy még Trianon után sem tudnak elgondolkodni, hogy mi miért is van/volt, csak a mellverés megy, de az keményen!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!