Szomorú, hogy annyira töketlen ez a nemzet vagy mi, hogy miután rubel viktor kizavarta a ruszkikat 1990ben, 2010 után hagyja rubel viktornak, hogy továbbra is a ruszkik befolyásolják az életünket.
"OECD-országok körében, miközben
számos országban továbbra sem érte el a Covid-válság előtti szintet a
reálbér – derült ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet
(OECD) munkaerőpiacot vizsgáló kiadványából. A minimálbér terén is gyors
a növekedés, a világjárvány előtti szinthez viszonyítva csak néhány
ország van előttünk a dinamikát tekintve." (OECD Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (angolul Organisation for Economic Co-operation and Development, OECD) . https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240716/magyarorszagon-nott-az-egyik-legnagyobb-mertekben-a-fizetesek-vasarloereje-698573
Nem a wikiszótárból írtam. Ne nekem javasold az általános iskolát, hanem
magadnak, mert folyamatosan saját csapdádba esel, amikor olyannal
próbálsz megmagyarázni valamit, aminek köze nincs hozzá. Persze, akiknek
tetszenek ezek a magyarázatok, azok még annyira sem ismerik az adott
témát. :) . Próbáld megkeresni a múlt idejű igealak jelentését, értelmezd, majd nézd meg, hogy mit írtam, és te mit válaszoltál rá! . Az álcserepesteknős védett állat. Vigyázz, mert 2 m-esre is megnőhet, bár az inkább a délebbim melegebb vízű tengereken fordulhat elő.
Szóról szóra megegyezik, amit összeschmitteltél :)) "Most szó jelentése a WikiSzótár.hu szótárban2015. máj. 4. — Most szó jelentése: Az éppen zajló időszakaszt jelzi; a legutolsó időben – nem a múltban és nem a jövőben; a jelenben: ebben a pillanatban"
Sehmet ma, 09:33Előzmény: #140435 badsector1 "Most (határozószó) Az éppen zajló időszakaszt jelzi; a legutolsó időben – nem a múltban és nem a jövőben; a jelenben: ebben a pillanatban"
Többen is ülve maradtak a Fidesz frakciójában az EP alakuló ülését megnyitó Örömóda alatt Én már a választás előtt is azt kérdeztem, hogy ezek (PedoFidesz) mit keresnek az EP-ben, egyáltalán minek indultak el a választáson???
Ugyan már. Ez is része a nemzeti tőkésosztály létrehozásának. Megmondja neked Sehmet is. Ahogy az alapítványoknak adott részvényesi vagyon is az volt. Akkor is az 1000 milliárd értékpapr mellett ingatlanokat is osztottak szét. Én csodálkozom hogy maradt még bármi ebben az országban fizikailag bármi amit még el lehet lopni a NER-nek. De biztos vagyok benne hogy megtalálják és Sehmet azt is meg fogja tudni ideologizálni. . Csak Fukuyamát kell fellapozni hozzá vagy más 70 éves konzervatyv gondolkodót valamiről ami csak töredékben is kapcsolódik hozzá. Aztán lehet jönni hogy az egyszerű nép csak nem érti a civilizációk ütközését és a geopolitikai helyzet fokozódását.
Egyáltalán nem vagyok benne biztos. Pont azért csinálták ezeket ( legjobb példa az alapytványok rá ) hogy gyakorlatilag kormányváltás esetén is minden az ő kezükben maradjon és ne lehessen visszavenni. Csak olyan törvényekkel amiket persze utána lehet muogatni hogy politikai alapon veszik el a vagyont a Fideszesektől csak azért mert konzervatívak/békepártiak/gender ellenesek/migráció ellenesek teljesen mindegy. . Amikor ellopták akkor nem volt miatta tüntetés. de nézd meg amint visszavenné az állam a Fidesz már tényleg az utcára fog vinni embereket. Azok meg mint a hülyék mennek megvédeni a Fideszes lopott vagyont amit tőlük is loptak.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!