“Szerintem vége van, én ma már gratuláltam Karácsony Gergelynek” így kezdte interjúját Vitézy Dávid a Telex műsorában, aki további jogorvoslattal már nem tervez élni. . hááát .... ezt nézze vissza a war' sztem ujra ujra és ujra kellene számolni, egészen addig amig vitézke nem nyer, amig vitézke nem kap egy a meccset a javára eldöntő itéletet. :))
Ezt most is fenntartom! Persze, ha értelmes lenne a hozzászólás, akkor jobban mgérteném mit jelent, hogy "az a mondta". :) A háború indítékának okául Putyin egyrészt Ukrajna NATO-csatlakozását jelölte meg, másik okként pedig az ukrán neonácik, az Azov-gárda donbasszi oroszokat támadó fellépését. . Szerintem előbb alaposan el kellene olvasni, megérteni, majd emlékezni arra, amire hivatkozik valaki, nem pedig összezagyválni valamit arról, ami éppen eszébe jut egy témáról! De az sem árt, ha a témával kapcsolatban az ellenzéki médiumokon kívül máshonnan is tájékozódik! . Megjegyzem, hogy van, akinél fiatal korban is jelentkezik a szenilitás/demencia jele, például értelmetlen mondatrészeknél, ezért nem kell leszenilisezni az idősebbeket. Persze, ha nincs más érvek, ellenérv, cáfolat, stb., akkor jön a személyeskedő vagdalkozás csípőből. :)
Szerelem első látásra! Ja, nem! Érdekes lesz, amikor a Patriótáknak együtt kell majd dolgozni, közös ügyek mentén, kompromisszumot kötve! Egy kép többet mond minden szónál! (Tudom Liga és nem a Fivérek...)
Magyar Péter face-én ezt mondta ,: minden magyar és ukrán ember mielőbbi békét akar! Ő is orosz barát őt is kitiltod? Badsector próbáld javítani hibás szektoraid!
"A háború indítékának okául Putyin egyrészt Ukrajna NATO-csatlakozását jelölte meg, másik okként pedig az ukrán neonácik, az Azov-gárda donbasszi oroszokat támadó fellépését." . A németek meg a gleiwitczi incidenst nevezték meg. Ja és még ez is: . "A Harmadik Birodalom politikai célja az volt, hogy visszatartsa Lengyelország nyugati szövetségeseit a Németország elleni hadüzenettől, ami – az egyezmények értelmében – akkor esedékes, ha a németek fegyveresen támadnák Lengyelországot. A politikai nyomáson kívül ezért Németország számos provokációt hajtott végre. Ezeknek úgy kellett mutatniuk Lengyelországot a világ szeme előtt, hogy a német kisebbség elnyomója, a német támadás pedig csak megtorlási művelet. E provokációkkal 1939 márciusa és augusztusa között a német katonai felderítés, – az Abwehr – foglalkozott. Az egész nyár alatt német diverziós egységek támadtak lengyel határőrhelyeket, határ közeli vasútállomásokat és üzemeket. Más civilnek öltözött csoportok botrányokat provokáltak a németek által látogatott éttermekben és kávéházakban. Időzített bombákat helyeztek el német iskolákban és lokálokban, német birtokokat gyújtottak fel,[1] a német sajtó pedig úgy tüntette fel ezeket az eseményeket mint a "lengyel terror" példáit."
Ha már az orosz érdekeket keresed érdemes ezt is megnézni. 30 perc tudom dehát neked annyi szabadidőd van mint mondtad. És angol szóval gond nélkül menni fog. . https://www.youtube.com/watch?v=If61baWF4GE . Javaslom a 9 perctől ha türelmetlen vagy ahol leírja mitől is féltek az oroszok. Gyakorlatilag az európai gáz és olaj piacukat ami már a korábbi hábiorúikat és beavatkozásaikat ( lásd még Grúzia ) is motiválta. Putyin Romantikázása a Szovjet únió újjáélesztésével csak hab a tortán volt, meg persze megideologizálni az egyszerű népeknek ezeket a katonai akciókat.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!