MBH bank készen várja NER oligarchák hitelkérelmét, hogy az eladó állami vagyont hitelre megvehessék, majd állami megbízásokat teljesítve 50%-os haszon legyen, ebből törlesztve a hitelt. És így valójában a közvagyon sepillanat alatt a fideszmaffiózó tulajdonában lesz a közvagyon. És a röhej: MINDEN TÖRVÉNYES. Nem semmi!!
Azt gondoltam azért privatizál az állam, hogy el tudja kezdeni rendbe tenni az összeomlott egs. ügyet, oktatást, tömegközlekedést, közszolgáltatásokat, de nem... az még várat magára a "családbarát" kormánynál... Ami biztos: Ferihegy megvásárlása nagy segítség a családoknak!
"Orbán Viktor a koronavírus elleni vakcina fejlesztése miatt világhírűvé vált tudósra, Karikó Katalinra „asszonyságként” hivatkozott a Kossuth Rádiónak adott hétvégi interjújában. Egészen pontosan azt mondta:„Kis túlzással, de mondhatjuk, hogy ez egy magyar vakcina, amerikai pénz és magyar ész van benne. Büszkék lehetünk a tudós asszonyra, aki egy kisújszállási asszonyság egyébként, mint megtudtam.” Az RTL Híradó rákérdezett Orbán sajtófőnökénél, Havasi Bertalannál, hogy a miniszterelnök miért ezt a kifejezést használta Karikóra. Havasi válaszában azt írta:„a miniszterelnök Karikó Katalin munkásságát – mint szavaiból is kiderült – nagyra tartja, ugyanakkor uraságnak mégsem nevezheti.” Az asszonyság kifejezés idős, egyszerű asszony jelentésben működik, ha a beszélő fölényt akar érzékeltetni, mondta Barát Erzsébet nyelvész az RTL Híradónak. Azt, hogy Orbán „asszonyság”-nak hívta Karikót, politikusok és nőjogi aktivisták egyaránt elítélték. Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke azt írta az asszonyság kifejezésről: „minden benne van, amit és ahogy Orbán és az egész kormány a nőkről és a tudományról külön-külön és együtt is gondol.” Hogy még kire használta az asszonyság kifejezést Orbán, arról ebben a cikkben írtunk."
Felcsúti nagypofájú egy éve még leszólta Karikó Katalint, de "sajnos" megkapta a nobel-díjat, ami elől a rubel bunkó sem tudott elugrani.
Az ország No. 1. ingyenélője, aki mindig tudja, hogy mit kellene csinálni a gazdaságban, egy szócső. Amikor bevezette a beszari újkomcsi banda, hogy a munkáltató oltásra kötelezhet, akkor az tetszett neki, hogy az milyen jó.
A tudományos munkát nagyon nehéz értékelni. Van egy ismerősöm, őt felkérték, hogy vegyen részt egy tudományos munkában. Visszautasította, hogy ő nem igazán ért hozzá, de azzal jöttek, hogy az nem gond. Sikerült rá támogatást szerezni, valahogy össze kell dobni, aztán úgyis eltűnik a süllyesztőbe. Fél éves fizetését kapta volna meg 10 napos munkájáért!
Én ehhez a tudományhoz nem nagyon értek, mRNS ide , vagy oda, kíváncsi vagyok az igazi előrelépésre. Attól félek, csak azért adták oda a díjat, mert óriási pénzt hozott egyeseknek. A covid oltásnál nem igazán tudom, tényleg annyira nagy csodát műveltek-e vele?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!