Lehet félni a szalagkorláttól, csak közben már felkenődtünk egy útszéli fára. Zsiday szerint bekerült a kormány egy spirálba, ahol egyre több megszorításra lesz szükség az egyre növekvő költségvetési lyukak betömésére. Valószínűleg igaza lesz és most még 1-2 évig nem lesz itt semmiféle növekedés, marad recesszióba az ország.
"...A pénzügyminiszter egri beszéde gyakorlatilag annak a beismerése: . nem tudtunk a kanyarban előzni, most már az a cél, hogy ne törjük össze magunkat a szalagkorláton..."
Akkor a tények: beazonosítatlan forrásból a Megafon kapta az alábbikakat a cég nyilvános beszámolói alapján: . "A cég beszámolóiban ugyanakkor csak annyi érhető el, hogy az egyes években mennyi támogatásban részesültek: azt nem részletezik, hogy kitől.
2022-ben 2,76 milliárd forint érkezett a Megafonhoz,
A bő 2,7 milliárdos támogatásra is mindössze egyetlen mondat jut a tavalyi évről szóló üzleti beszámolóban. Érdeklődésünkre pedig sem a Megafon – az Aktuális Médiához hasonlóan – nem fedte fel az adományok forrását."
Akkor nézzük meg, hogy mik is azok a tények. A tények bizonyíthatóan létező dolgok vagy történések. Ezek szerint van bizonyítékod arra, amit állítasz, azaz tudod bizonyítani. Én a helyedben egyből tennék egy feljelentést, és akkor még az ellenzéki listára is felkerülhetnél, és nem itt kellene egész nap robotolnod, hanem több-milliós fizetéssel állítani határozottan, de bizonyíték nélkül ilyen "tényeket". :)
Butaságokat írsz! Már 16,5 ponttal felvettek elvtársi gyerekeket elsőre "tiszta úton", engem pedig 19,5-tel sem. Hogyan is volt az a KISZ? Azért ez az elvtársaid felelőssége, nem? Noná, hogy harcoltunk azért, hogy bekerüljek. És az egyetemen úgy tanultam, olyan eredményt értem el, hogy az elején tanársegédként pár évig bent is maradtam. Tudod, van olyan minősítés, hogy summa cum laude. Ja, persze, honnan is tudnád! A nyomtatószervizben ezt nem is kell tudni. Bocs, hogy ilyen kérdést feltettem. :)
Ha nincs rendben, akkor tegyél feljelentést! Most a szoci szócső cikkével akarsz provokálni? Tudod, hogy korábban mit írtam az ilyen kérdésekre történő válaszról! :)
Még úttörő sem, mivel az általános iskolai ötödik osztályban máshova költöztünk, és ahonnan elköltöztünk, ott ötödik elején volt úttörőavatás, ahova költöztünk, ott pedig negyedik végén, és így véletlenül kimaradtam. Az osztályfőnököm ezt csak nyolcadikban észlelte, és évközben szólt, hogy lépjek be, mert gond lesz a középiskolai felvételimmel, de mondtam neki, hogy engem december 5.-én felvettek Pannonhalmára. KISZ-tagság? Pannonhalmán? Az egyetemi felvételin azt kérdezte az odadelegált egyetemi KISZ Bizottság tagja, hogy milyen tisztségeket láttam el a KISZ-ben, amikor a felvételi bizottság elnöke megjegyezte, hogy Pannonhalmán végzett. Nem te voltál az, aki ilyen információk után megkérdezted? :) Igaz, utána helyhiány miatt 19,5 ponttal elutasították elsőre a felvételi kérelmemet, de lehetett vinni a pontokat a következő évre, amikor Benedek professzor közbenjárására felvettek. Ő volt az akkori legnagyobb római jogászprofesszor, és a rokonsága kapcsolatban volt velünk. . . Szerintem csak kamuzol, hogy nem voltál KISZ tag, ha akkor még volt KISZ. Persze, ugye ezért nem jártál egyetemre. :)
az volt a kérdés, hogy neked normális-e, ha egy miniszterelnök stadiont épít közpénzből a háza elé. de nem meglepő, hogy úgy csinálsz mintha nem értenéd, hogy mit kérdeztem tőled. :))
A nagynemzeti, nagymagyar, nagykeresztény Fidesz2 KDNP megszólalt, a CSOK kiterjesztését várják a kormánytól jövő évtől. Én meg azt, hogy eltakarodjanak végre.
Kérdés, hogy mit jelent neked a "normális". Adott esetben a társadalmi normáknak megfelelő, a társadalom által elfogadott cselekedet. Erről a zemberek már többször véleményt nyilvánították a választásokon, amiből az a következtetés vonható le, hogy elfogadták kvázi társadalmi normának megfelelő magatartásként. Akkor miért téma ez még mindig? :)
"Karácsony Gergely durván visszaszólt Orbán Viktornak" "attól, hogy a kormányzati lakájmédia valamit nagyon sokszor elmond, a hazugság még nem lesz igazság".Majd
Karácsony hozzátette, szerinte a fővárosi önkormányzat sokkal jobban
teljesít kormányzás területén, mint maga a központi kormány. "Sokkal
jobban kezeltük a Covid helyzetet, az energiakrízist. Éppen széthullóban
van a MÁV, miközben a budapesti közösségi közlekedés európai
színvonalú. Azt gondolom, hogy a tények magukért beszélnek" - mondta,
végül kiemelte:"a főváros jól működik, a fővárosi koalíció jobban irányítja a fővárost, mint ahogy a kormány az egész országot"." Tegyük hozzá, sokkal szerényebb pénzügyi lehetőségek mellett! Boldog Karácsonyt!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!