A piros gomb soha nem egy személynél van. Csak óvatosan a következtetésekkel. Nyugati infromációk szerint Putyin után radikálisabbak jöhetnek, akik nem állnak meg Ukrajna határainál.
Nem kellene államcsőddel riogatni. Annak 2008-2009-ben volt a legnagyobb esélye, de akkor sem következett be. Az EU-nak sem érdeke bedönteni az országot, mivel túl nagy az itt lévő nyugati multik működőtőke-befektetésének aránya, és az ország geostratégiai helyzete is meghatározó. De egyébként a kínaiak készen állnak hitelezni, amit szintén nem szeretne az EU. Szóval meglesz az EU-s pénz, csak nyugi!
akkor eljutottunk oda, hogy már csak az a kérdés, hogy a ruszkik a pofázáson túl bevetik-e az atomot? szerintem nem, de ha putyin megnyomná a piros gombot, ekkor fogják fejbelőni.
"Az olaszok után jönnek a csehek és a szlovákok, de nem biztos, hogy a telet politikailag túlélik a most még erősnek gondolt szociálliberális kormányok."
kevés a deviza az mnb-ben. ha jön az imf, az államcsőd, akkor kell majd megkérdezni a csirkefarhát fideszes kommandót, hogy ízlek-e a kakaós palacsinta, amit orbántól kaptak.
Szerintem már el is vesztették. Az ukránok által használt nyugati fegyverek ellen az elavult orosz fegyverek már veszítettek. Az orosz "szuperfegyverek" mítosza megdőlt.
Magyar Gyuri bácsi Biszku Bélát is védő Gábor nevű fia az EU szociálliberális szárnyának adja jó pénzért a tanácsokat, mint az Európai Bizottság jogállamisági munkacsoportja kapcsolattartója. Á, nincs is elfogultság!
Az a gond, hogy nem értitek annak a lényegét, amit írunk. Szerintem senki nem támogatja a putyini ideológiát, senki nem menti fel az orosz agresszort, csak annyit mondunk, hogy ez előre kiszámítható és megelőzhető lett volna, és a háború elhúzása még több véráldozattal jár, miközben az USA - az ukrajnai fegyverszállítás mellett - keményen üzletek az oroszokkal, akik atomreaktorainak felébe biztosítják az uránt. Az USD erősödik, az euró gyengül. Az amerikai palagáz és palaolaj ára szárnyal. Szerintem ezt még a legvérmesebb ellenzéknek is el kellene ismerni! Vannak politikai realitások a nemzetközi politikai viszonyokban is.
Eddig úgy látszik, a svédek nem veszik be a kormánykoalícióba a Svéd Demokratákat, ami attól "szélsősége", hogy bevándorlásellenes. De ez egyben üzenet is! Azt üzeni, hogy a konzervatív jobboldal sem az ördög, különösen akkor, ha dörömböl a szélsőjobboldal. Nem nem lesz "nemzetközivé a világ" attól, hogy egy multilaterális nemzetközi intézmény és az azt irányító nagyhatalmak abba az irányba próbálják terelgetni a nemzetállamokat.
Támadnak a fidesz és az ork trtollok, nagy bajban vagyunk, már annyi devizánk sincs, hogy a gázt kifizessük az orkoknak, ha nem lesz EU-s pénz nekünk annyi, na ennyire jók orbánék, szétbaszták az országot minden téren.
én azt szeretném, hogy minden olyan politikus, aki tízezrek haláláért felel, és nem riad vissza atomfegyver bevetésétöl céljai elérése érdekében, az örökre távozzon a politikai életböl, és a normálból is aki pedig mégis támogatja ezt az ideológiát, az a fórumról is
A migráció a világ legnagyobb hazugsága ha az ember megnézi a számokat:) https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/promoting-our-european-way-life/statistics-migration-europe_hu "Az EU-ban a menekültek aránya 0,6% a teljes népességhez képest." Ez az Eu, más országokból inkább jönnek mint érkeznek. A hazug kormányok nagy része ebből táplálkozik, és hülyítve a társadalom az a részét aki ezt megzabálja. Lásd fh1 és hírhazug csatornáján fenntartott "migrációs próbalámákat" De arról nem szólnak, hogy pl Tiszaújváros mellett már konkrét konténer város van kiépítve a ázsiai országokból érkezett, behozott munkaerő miatt. Ezt véletlenül se megy a szenny adókon. Jól lehet statisztikát építeni, hogy mekkora a munkaerő hazánkban és mennyien dolgozok. No meg az is megy bele, ha valaki dolgozik mint alkalmi munkás 1 órát egy hónapban, hogy szedi az almát. Így könnyű, miközben hazánk fiai lányai nagy számban nyugaton tartózkodnak, mivel itthon a egy családi házért kb 50 évig kéne dolgozni hitel nélkül, egy sátorban élve közbe. Nekem is legalább 5 unokatestvérem él kint. Az idei választás után el sem gondolkodnak, hogy haza jönnek. Még megvolt az esély, de sajnos a sok együgyű farháthuszár megint megszavazta ezt a bandát. Hazánkban a 2020-adat alapján 0,000 fő 100 000 főre vetített migránsok száma, miközben a két válsztás között 100 000 honfitársunk tűnt el, covid miatt és az elvándorlások miatt is. Köszönjük viktor:((( Gondolkozzunk Európa lakossága durván 445 millió fő ebből a migránsok száma 0,6%:))) Nem összekeverendő a menekültek számával ami a háborúk elől menekülnek, pl Szíria vagy most Ukrajnákból, de az ostoba Putyin miatt Oroszországból is. A háború után azok az állampolgárok többnyire visszatérnek hazájukban. Látom a forint és a tőzsde mai hasít, tökéletes a gazdaágunk, jjjjaaaa nem:))))
Én már írtam, hogy nem érzelmi kérdés, hogy én mit szeretnék, de egyébként én nem ezt szeretném, hanem valami, a háborúban nem álló országok lakóinak érdekeit figyelembe vevő olyan külpolitikát, amely megállítja a háborút. Persze, visszakérdezhetnék én is, komolyan azt szeretnéd, hogy Putyin, mint sarokba szorított patkány bevesse a taktikai nukleáris fegyvert?
A svéd és lasz választásokon egyértelműen a szélsőjobb kapta a legtöbb szavazatot. Kb mintha itthon a Mi Hazánk nyerne 25%!-kal, a fidesz pedig visszaesne 10% közelébe. Így néz most ki kb az olasz választás.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!