Nem tessék-lássék módra kezelték, gózerővel, rengeteg propaganda pénzt beáldozva támadták, Evelint és másokat felhasználva, hangfelvételeket kiszivárogtatva.
Azt ugyan várhatod, hogy leírja, ő mégiscsak 155 évig támogatta Orbán minden gazdasági elképzelését, politikai szándékú machinációját, ő egy hűséges megoldó ember volt pénzügyminiszterként, aki az irányt sose akarta megmondani, mindig csak a megvalósítást találta ki. Most se fogja bemártani a Fideszt az MNB lopásokkal, de a Mtolcsyknak odaszúr vagy kettőt, nem felejti el, hogy mennyit kritizálta őt Matolcsy.
https://www.youtube.com/watch?v=s7YyC1kfyNw amit itt ecsetelnek trumpli 'nemszankciójáról' a muszkákkal(is) kapcsolatban, azt biztos nem egy simogatásként érzékelte a kis izéke... lehet ettől kezdett 'bekattanni és már poloskákról, lehet 'csótányokról +ugróegerekről(?)' is lázálmodnia 'szerencsétlennek' ? ☺ szvsz
Azt nem mondta, hogy a jogállammal minden rendben van. Az igaz szerinetm is, hogy a demokráciával, jogállamisággal kapcsolatban a problémák mélységét nem érzékeli, sajnos. DE mégegyszer: a tervei, a jelenleg ismert programpontjai javítani szándékoznak ezeket is. Már sokszor leírtam Eulernek, mik ezek, már unom.
Kevesen szokták itt mondani, hogy diktatúra van, én se. Ez autokrácia, de halad a diktatúra felé. A nyílt diktatúráig nem fog eljutni formálisan, mint ahogy formálisan most is demokrácia van. De mehet tovább a megfélemlítés, az ellenzéki média ellehetetlenítése, a hívők ráuszítása Tisza tüntetésekre, a választási törvény újabb módosítása, stb. De most is védeni próbálod a Fideszt, lényegében olyasmit mondasz, hogy nincs itt semmi baj a demokráciával, ha nyer a Tisza, pedig úgy van, hogy a sok baj ellenére is nyer a Tisza.
Orbánnak azt nem tudnák megmagyarázni, hogy taktikailag jó lenne, ha hátralépne....csak választási vereség jöhet szóba...Magyarnak meg 4 éve lesz, ha kiderül, hogy nem Magyar, hanem II.Orbán.
Nem nem,felreertesz. Nem viccnek szantam. Suttogtak meg az elejen hatalom atmentesrol. Nekem csak az a fura,h meg az elejen beken hagytak,olyan tessek lassek piszkaltak. Remelem,nem lesz igazam.
Mátékát meg buzizzák, ráadásul bíróságon is bukta a pert Ungár Klára ellen az ügyben...igaziból azt nem értem mikor előáll keménykedni, hogy mit gondol...ha róla valaki mond valami elvetemültet, akkor az őt minősíti? Illetve ha ő mond valami durvát, az minősíti azt, akiről mondta?
Akkor mindenki Gyurcsányra szavaz majd....ez elég szar vicc volt...még jó, hogy bele nem léptünk....megjegyzem furcsa lenne, ha nyerésre állna és visszalépne, "csak vicceltem" felkiáltással...akkor jön a az MKKP kormány Kovács Gergő vezetésével!
".az még nem indok, hogy eddig Magyar Pétert nem vitték el ismeretlen helyre" Ha orbán marad arra is lesz esély, minden választás után fokozódik az elnyomás.
Mekkora slusszpoen kenne,ha kiderulne,h Magyar csak egy fidesz tegla,akivel kihuzzak 26ig,nem? Mert azert Vonaval nem voltak ilyen galansak..csak ugy eszembe jutott.
Te most tényleg arra alapozod a véleményed, hogy melyik politikus mit mondott vagy számítanak az objektív tények is? Ki tudja, hogy mi van a háttérben? Miért mondtak le emberek életük munkájával felépített cégekről? Mennyit ült az osztrák nyugdíjas, aki a kampány alatt elgázolta Felcsút polgármester jelöltjét?
Törölt felhasználó2025. 03. 16. 19:24
Méltatlanul kevés szó esik Matolcsy "Kovács Petra" Ádámról, aki az MNB alapítványok vagyonkezelését irányította. Vajon bejelenti Varga a vizsgálat végén, hogy mekkora vagyon tűnt el még az ő szemük elől is és kiket jelentenek fel az ügyben? Kínában Matolcsy Györgyöt már akasztották volna ezért....
MP maga mondta hogy Magyarországon demokrácia van és a jogállamisággal minden rendben (az EU szerinte csak kekeckedik és jogtalanul nem adja a pénzt) és ő demokratikus választáson fogja legyőzni a Fideszt.
Alulról kellett felküzdenie magát, ha érted hogy gondolom, szükség esetén kifejtem, először a színpadra, hogy megmondhassa, azután meg a pénztárcát tartó kezekhez...
Ez tényleg egyszerű fantáziálás...Kellene építeni egy Veszprém méretű kisvárost a magyar átlagtól jobb infrastruktúrával Taszár vagy Kunmadaras mellé, ha ott egyáltalán még maradt valami az oroszok után az elmúlt 35 év ellenére... https://hu.wikipedia.org/wiki/Diktat%C3%BAra ennek alapján meg döntsd el te, hogy van-e itt diktatúra....az még nem indok, hogy eddig Magyar Pétert nem vitték el ismeretlen helyre.
Ezt megint benézted, ugyanis nem a tiszát húztam lefelé. Arra céloztam ahogy korábban írtam hogy Trump állítólag ide telepít 35000 katonát és állítólag Trump Putyin ügynök, Orbán meg Putyin csicskája és jóban van a kínai vezetővel is. Ráadásul sokak szerint itt fasiszta diktatúra van, ekkora erővel szemben mit tehet MP? De ez csak egyszerű fantáziálás. Egy biztos ha jövőre MP nyer akkor az bizonyítja hogy nincs itt semmiféle diktatúra, elvégre diktatúrát egy választáson nem lehet legyőzni.
Valamit félreértettél vagy el se olvastad amit írtam. Felőlem lehettek 100000en is, nem ez volt a lényeg. Mindkettő gyűlésre írtam amit írtam. Nem MP ellen írtam hanem arról hogy egy 1700000 lakosú városban mi a helyzet. Maxwaxtól korrekt választ kaptam, kitárgyaltuk. Olvasd el.
Nem tudom, mire gondol Real. MP egyébként kinyilvánította, hogy Trumppal igyekszik jó kapcsolatot kialakítani. A Tisza nyerését csak a Fidesz tudja akadályozni, Trump vagy Kína nem lesz hatással, Puytin talán valami hibrid hadviseléssel beavatkozik, ha Orbán kéri, de nem ezen fog múlni. A lényeg: Real már megint próbálja a Tiszát lefelé húzni...
Az 50 ezer egyáltalán nem kevés egy ilyen gyűlésen, sokadik MP gyűlés ez és esett az eső. Real kitalálta, hogy ez kevés annak érdekében, hogy húzhassa lejjebb MP-t. Mindig kitalál valami hátulról jövőt MP lerángatására.
Trump bácsi néha megsimogatja a buksiját, Putyin bácsi ránt egyet a pórázon, Kínában meg szellent valaki, itt meg leesik egy aksigyár. Ez lenne a nagy támogatás?
CSOK az uj devizahitel!!!A legnagyobb átverés!!!A hazasságok 50% válás,(valószínű,hogy ezt nem tudják a parlamentben),magyarul a 1,2,3,3+ gyerkre felvett csok + hitel 50 % át piaci kamattal fizetik vissza az elvált felek!Azért,hogy tudjanak lakást venni beválalják,gyerek nélkül úgy,hogy azt sem tudják mivel jár az!!!De ezt pontosan tudják a fideszben is,de így legalább szandékosan eladósítják a rászorulókat!!!De legalább felverte a CSOK a lakásárakat+ albérlet árakat!!!Abban már elég durván érdekelt a NER is!!Így a bankok is jól járnak meg a NER-is!!
A fidesz hozta letre a devizahitel intezmenyet A gyurcsanyek felfuttattak..G.ci gyurcsany,igazad van. Most jo? Devizahitelesek vegul meg lettek mentve amugy,vagy csak a haverok,meg a tehetosek? Ha mar igy bekerdeztel...
Az említett 10 év alatt 6-20% között volt az alapkamat azaz nehéz volt a chf alapú devizahitel versenyezni (kb.6%) ...asszem 2003-2008 között 12% volt az alja a j .h.kamatoknak. Persze volt fészekrakó+ szocpol FELTÉTELEKKEL.
Piacgazdaság van újra 1990-től, 1997-től meg jelzálog hitelezés. Amit a parlament megszavaz, amit a mnb(felügyelet) megszakért ill.felügyel azt lehet, persze kereslet is kell hozzá. A japán yen hitelezés csak marginális lett.
Nem tudom, hány éves lehetsz, milyen személyes tapasztalatid vannak azokról az évekről - 1998-2008 - Tolták ki a bankok a hiteleket, mintha nem lenne holnap. Hitelkártya, fogyasztási, személyi hitel miatt jöttek a bankoktól a hívások, levelek, csak vegyél fel hitelt. A bankok a lakáshitelek, szabadfelhasználású jelzáloghitelek kamatait úgy állították be, hogy az embereket a devizahitelek irányába terelték. Rettenetes volt sokaknak a kijózanodás.
Jó lesz az 2003-tól. Kicsit hosszú, de itt a lényeg: https://www.oeconomus.hu/irasok/a-magyar-devizahitel-valsag-tortenete/ "Amikor 2003-tól a támogatott forinthitelek piaca egyre nagyobb korlátozásokkal nézett szembe, majd pedig végleg leállításra került már jelentős költségek árán kiépült a lakossági piachoz szükséges infrastruktúra. Éppen ezért a bankok számára a további növekedés szükséges volt a háztartási szegmensben. Ez teret nyitott a kockázatosabb termékek és ügyfélcsoportok bevonása felé. Itt kezdődött a felelőtlen devizahitelezés története."
"Ok, de a kérdésemre továbbra sincs válasz. Mit csinálnak a fővárosiak
hogy vidékről kell eljönni hogy legyen 50000 ember egy ünnepségen? " A fideszén se voltak annyian.
Abból a nagyon nehéz helyzetből Bajnai és Oszkó állította növekedési pályára az országot. Libázhatsz itt, de amit orbán és a ner lenyúlt az elmúlt 15 évben, az az átlag magyar agyával felfoghatatlan, ezért szavaznak sajnos még rá a képzetlenebb vidékiek. És akkor még nem is beszéltünk az elcseszett árfolyampolitikáról sem. Amúgy, jut eszembe. A devizahiteleket éppen orbán első kormányzása idején - 1998-2002 - vezették be és propagálták, mert a 2belső fogyasztást akarták élénkíeni". Sok ember vesztette el mindenét orbánék miatt.
Felesleges mindkét oldallal vitázni , gondolom látszik Hittérítő van bal vagy jobb oldalon is. És önálló gondolat egyre ritkábban. De ez így jó, ettől szép a sajtó és az internet. Lehet mérni ki kire szavaz és van vitatéma. Kommunikációs szakértők, elemzők, közvélemény kutatók , de szép. Felesleges 2 olyan tábor kommunikációja, akik nem hallják meg a lényeget.
Az öszödi beszéd 2006 őszén volt, néhány hónappal a választások után. A válság csak hab volt a tortán. Szerintem a népszavazásba - vizitdíj - bukott inkább bele és persze ne feledjük, az SZDSZ is kilépett a koalícióból. Régen volt. Kár, hogy Bajnaiék nem vihették tovább, mert jó úton jártak. Ez van, Elmúlt.
Talán '56-ban volt utoljára komoly megmozdulása a magyaroknak. A többi messze nem olyan hatásos volt. A rendszerváltás is körülmények szerencsés összeállása miatt sült el úgy, ahogy. Persze, voltak a Gyurcsány elleni megmozdulások, de az is más volt. Lemondott, a ciklust végigvitték Bajnaiék.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!