Ha tudsz jobbat és azért felelősséget is vállalsz, akkor szólj! Gyurcsányék halálra adóztattak bennünket, a limit feletti jövedelmem után már 40 %-os SZJA-t vontak (négy százalékot szolidaritási hozzájárulásnak hívtak, ha jól emlékszem), a cég ennél jóval több adót fizetett, stb., de az egészet el@rták, ami miatt a gazdasági válság kedetekor az IMF-nél kellett elsőként - és akkor egyetlen EU-s tagállamként - dörömbölni, hogy elkerülje az ország az államcsődöt. És az azt megelőző Medgyessy-kormány kezdett erre az útra lépni. Anno érdekelt voltam abban is, hogy az a cég ne vonuljon ki az országból, ahol dolgoztam, mert ez reális lehetőségként felmerült, de több-ezer főt kellett elbocsájtanunk csak abból a gyáregységből. Most is érdekelt vagyok ebben, mert egyik megbízónk.
.
Te foglalkozz inkább magaddal és a környezeteddel, ne az én szabadidőmet oszd be, mert ahogy írtad és ahogyan felháborodtál például a pedofil ügyeken, abból azt a következtetést vontam le, hogy valamilyen formában érinthet az ügy, mert másként miért is foglalkoznál vele ennyit, ezért talán azzal kellene foglalkoznod.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!