Azt tudod, hogy butaságokat írtál! :) Persze, aki a sorozatokból - onnan is rosszul értelmezve - szerzi a "kevésbé" megalapozott információit - nemcsak ebben, hanem másban is - az úgy jár, hogy az állítása a valósággal köszönő viszonyban sincs. :) Az USA-ban - az angolszász jogrendszerben - is érvényesül a bizonyítás terhére vonatkozó nemzetközi jogi alapelv.
.
Rogánnál szerintem nem bizonyítottak semmit, mivel olyan kontradiktórius eljárás nem folyt vele szemben, amiben védekezhetett volna az ellen felhozott, egyoldalú, nem is biztos, hogy megalapozott vádakkal szemben, és ebből következően az "audiatur et altera pars" elve sem érvényesült, ergo az egyoldalú vádakat, de inkább csak gyanút, amit az ellenzékhez becsatornázott szervezetek állítottak, tényként fogadhatták el. És milyen érdekes, éppen most, hogy Pressmannak nagyon melege lett :), és készül a visszahívására. Ez egy utolsó bosszúféle akart lenni.
.
Ezzel persze nem azt akarom állítani, mert annyira szélsőséges és elfogult nem vagyok, mint ti, hogy Rogán egy szent, mert én is hallottam vele kapcsolatban érdekes olyan dolgokat, hogy ha azoknak a töredéke igaz, akkor már komoly probléma van, és megérne legalább egy kivizsgálást, de csak jogszerűen. Csak azt állítottam, hogy a bizonyítási eljárás alapvető szabályait felrúgó eljárás, a tisztességes eljárás, a kontradiktórius eljárás, a védekezési lehetőségének hiánya, stb. miatt nem alapozza meg a bűnösségét és nem teszi figyelmen kívül hagyhatóvá az ártatlanság vélelmének nemcsak hazai, hanem nemzetközi jogi alapelvét, így aztán inkább politikai bosszúról beszélhetünk, amit Trump majd a helyére tesz. Nem olyan bonyolult eltörölni a szankciós listát vagy levenni onnan valakit, mint ahogyan néhány nagyokos állítja. Tamást, a Lattmannt kell megkérdezni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!