Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 07:35
Előzmény: #161037  hellforceone
Tényleg, Alice Weidelt (aki leszbikus, de mégsem bántja ez miatt a rogánművek) budapesti látogatása végúl miért maradt el? 
krida
krida 2025. 02. 09. 07:44
Karácsony elkergette a mini-Dúbájt (nem is lehet mást várni tőle), így aztán Grúziában csinálják a projektet, ahol viszont örülnek:
 „Természetesen mindez jelentősen hozzájárul majd országunk gazdasági fejlődéséhez, felgyorsítja a gazdasági növekedés ütemét, új munkahelyeket teremt, és tovább vonz más befektetőket Grúziába” – mondta a grúz min.eln.
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 07:50
Előzmény: #161042  krida
Kicsi nézz utána, hogy a szerb mini-dubaj mekkora sikertörténet!

bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 07:59

https://hvg.hu/vilag/20250209_Video-Vucic-autojanak-menet-kozben-szakadt-le-a-kereke
Legyetek résen elvtárak, ez így manipuláció! 
Valójában a víz alatti békaemberek akciója volt ez is!
idegsüveges 2025. 02. 09. 08:12
Előzmény: #161041  bullrider
Még nem maradt el. 11-12-re tervezték. A kitörés napjára időzítették, lehet hogy megemlékezik a "nagyfaterjáékra".... :) 
idegsüveges 2025. 02. 09. 08:14
Egy ilyen beruházásról mindig ezt mondják...azután meg a "helyirogán" apósa vesz  pár ezer hektár földet.
Schmidt
Schmidt 2025. 02. 09. 08:35
 „Természetesen mindez jelentősen hozzájárul majd országunk gazdasági fejlődéséhez, felgyorsítja a gazdasági növekedés ütemét, új munkahelyeket teremt, és tovább vonz más befektetőket...” 
Istenem, hogy mi ezt a mantrat mar mennyiszer hallottuk itthon!
Schmidt
Schmidt 2025. 02. 09. 08:57
„Orban szava a történelem szava. Mérföldkő, világítótorony, a haladás százmillió lóerős motorja.”
maxwax
maxwax 2025. 02. 09. 08:58

"Az Európai Bizottság folyamatosan vonja le a magyar pénzekből az Európai Bíróság tavaly júniusi ítélete nyomán felhalmozódott adósságot. Már 117,2 milliárd forinttal csökkent a Magyarország számára elérhető forrás emiatt. Mindent egybevetve pár hét alatt mintegy 520 milliárd forintnyi uniós pénzt bukott az ország – írja az EUrológus. "
Mert Magyarország kormányát a fidesz adja élén orbánnal. Köszönjök! Persze mit számít ez orbánnak, hiszen ez töredéke a tőlünk ellopott és a családja által felhamozott vagyonhoz képest.
Shortelek 2025. 02. 09. 09:10
Előzmény: #161050  maxwax

"Mert Magyarország kormányát a fidesz adja élén orbánnal"
Mert Mao. népe egy balfék nemzet, hogy hagyja a nyakán az élősködőt.
krida
krida 2025. 02. 09. 09:16
 Orbán Balázs doktorija ellen szólalt fel egy ELTE-s tanár, politikai aktivista, Polyák Gábor. Felháborító, hogy az egyetemet is politikai pártnak tekinti, csodálkozom, hogy maradhatott.
 Polyák Gábor vezeti azt a Mérték Médiaelemző Műhelyt, amely eldöntötte, hogy mely dollármédiumok kaphassanak amerikai forrásokat. A sikeres pályázók között volt többek között a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt., tovább a Telex.hu-t működtető Van Másik Zrt. 
A támogatási listából kiderült, hogy a 444 több mint 8 millió, a G7 és a Jelen egyaránt 7-7 millió, a Klubrádió és a Magyar Hang pedig egyenként több mint 10 millió forint támogatástól esik el. A Tilos Rádió is elesik több mint 7 millió forintnyi forrástól mivel ezeket Donald Trump felfüggesztette! Ennyit a “független” sajtóról és Polyákról.
maxwax
maxwax 2025. 02. 09. 09:16
Előzmény: #161051  Shortelek
Fogalmam sincs, miért van ez így. Kíváncsi leszek, hányan fogják támogatni a februárra, márciusra  bejelentett tüntetéseket - bírók, orvosok. Attól tartok, hogy kevsen állnak majd melléjük. Még az orvosok helyzetét talán megértik, de a bírókét nem hiszem.
Pató Pálok országa ez sajnos, illetve a magyarok többsége úgy van vele, majd más kikaparja a gesztenyét.
krida
krida 2025. 02. 09. 09:18
Előzmény: #161045  bullrider

Én láttam, amikor egy sátánista énekes/gitáros megtér (középkorú férfi). Megtérése után mondta el, hogy igazából azért kezdett sátánista dalokat énekelni, mert ez tetszett a közönségnek. Viszont ez azzal járt, hogy borzalmas félelmei támadtak, este csak felkapcsolt villanynál tudott elaludni. Megtérésekor azonnal eltűnt minden félelme, és végre először nyugodtan aludt, lekapcsolt villanynál.
Nem játék a démonokkal, Sátánnal szórakozni, előbb-utóbb benyújtják a számlát, és az emberi erő semmit sem ér itt, egyedül az Úr ereje tud győzni felettük. Mintahogy a pokollal sem jó játszani.
Heisenberg
Heisenberg 2025. 02. 09. 09:59
Előzmény: #161054  krida
Én láttam egy fiatal politikust, aki ellenzékből tiltakozott a korrupció ellen, hadat üzent a bankár kormány ellen, a csuhásokat térdre akarta küldeni és azt ordibálta, hogy uszkik haza.
Aztán megtért, felépítette korrupt rendszerét, mindent is ellopott és nagy barátja lett a ruszkiknak. Raadásul azóta jól is alszik...
SeldonKuper 2025. 02. 09. 10:06
Előzmény: #161051  Shortelek
Inkább, mint az ilyen élősködő, Magyarországot balféknek nevező organizációkra hallgassanak!
Nagyon betalált benneteket a dinasztia meg a kormány nélküli kormányzás álsága.
Az évtizedeken át beszűkült fantáziatokban már nincs helye egy szabad gondolatnak sem.
Akik ennyire le vannak rongyolódva az  intelligenciájukkal, hogy csak lopást, korrupciót látnak, azoktól normális gondolatot sem lehet feltételezni, amikor Magyarországot a magyar népet minősitik az ócska propagandájukon  száguldozó kinyilatkoztatásaikon.
Mit gondoltok miért van ez úgy , ahogy!??
Miért nem únjátok a felesleges linkek terjessztését, azoknak a végkövetkeztetéseit  a saját eltorzult magyarázataitokkal kiegészíteni? Annyira ellenszenves Magyarország számára, hogy fel sem fogjátok?
És még ti akartok a magyar nép nevében megnyilatkozni? Ez a legnagyobb propaganda hagyomanyaitokból vezethető le! 
A hagyományaitok messze esnek a magyar gondolkodás évezredes történelmétől és még kérkedtek is vele! 
Szándékosan nem tettem idézőjeleket, hogy félremagyarázhassátok a gondolataimat az itt uralkodó kiközösítő és elhallgattató hazafiak locsogásával.
idegsüveges 2025. 02. 09. 10:21
Ha eddig csak a közönségnek játszott, miért gondolod, hogy most nem? Csak más a közönség.
maxwax
maxwax 2025. 02. 09. 10:41
Előzmény: #161056  SeldonKuper
Ha ennyire sz@r neked az itteni közösség, akkor miért akarsz idetartozni azzal, hogy írogastz ide? Mert bosszant, hogy ennyien másként látjuk az országot, szerencsére ennyien mást szeretnénk? Te folytatsz itt szélmalomharcot, csak éppen nem veszed észre.
Keress magadnak másik homokzót, de vidd el a pünkösdista haverod/barátnőd - utóbbira voksolok - is!
Ez volt az utolsó életed nálam.
idegsüveges 2025. 02. 09. 10:43
Bullshit, bullshit, bullshit...a megnyilatkozás, a válasz pedig az, hogy ezt a topikot nekünk nyitották, te vagy itt az idegen, aki nyomja a kormánypárti rinyát, pedig nem ide illik és igény sincs rá.
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 02. 09. 10:45
trump és mutyin meszélgetett
csendben 2025. 02. 09. 10:51
ORBÁN!  TAKARODJ!
sityaki 2025. 02. 09. 11:48
Előzmény: #161058  maxwax
Itt van, mert itt válaszolnak neki. (Otthon meg kuss a neve :-))
dexter 2025. 02. 09. 11:54

Nem csoda, hogy a fidesznek ennyi szavazója van.
Érdemes az első 4-5 percet mindenképpen megnézni belőle, mert sok minden világos lesz. 
https://www.youtube.com/watch?v=z32ThW0v6Fc
Borisz 2025. 02. 09. 13:32
Előzmény: #161063  sityaki
Válaszolnak.  Pedig van egy régi dakota, de legalábbis amerikai kifejezés:   don't feed the troll.
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 14:40
A tudomány (ami a bigott  fanatikusok legnagyobb ellensége) állaspontja szerint, az emberi agyban lévő tobozmirigy által termelt melatonin hormon, nagyban felelős az alvásunkért, mivel álmosító és altató hatása is van. Működésének beindítója a sötétség, nappali fénynél nem is termelődik, éppen ezért felkapcsolt villanynál borzasztóan nehéz elaludni, amit biztos te is tapasztaltál már!Nekem tegnap semennyire sem esett nehezemre elaludni, a Mayhem zenekar "De Mysteriis Dom Sathanas" albuma után, sőt elötte még Morbid Angelt-t is hallgattam:)Szóval annak a szerencsétlen flótásnak kár volt betérnie a gyülekezetekbe, cupán elég lett volna lekapcsolnia a villanyt!De mindezek ellenére, az ördögűzésben én is mélyen hiszek, amióta megnéztem ezt a filmet megvilágosodtam: 
https://www.youtube.com/watch?=JsGnTHk9iiY&ab_channel=Gr%C3%B3fBal%C3%A1zs
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 14:41
Előzmény: #161066  bullrider
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 14:47
Előzmény: #161036  bullrider
Kics! Erre miért nem válaszoltál még?
Peterbond 2025. 02. 09. 14:50
Előzmény: #161052  krida
"A támogatási listából kiderült, hogy a 444 több mint 8 millió, a G7 és a Jelen egyaránt 7-7 millió, a Klubrádió és a Magyar Hang pedig egyenként több mint 10 millió forint támogatástól esik el."
.
Azt a kurva. 1 -1 medium kapott majdnem annyit amennyit egy Megafonos egymaga Facebook hirdetesre kolt egy heten.... micsoda penzek ezek :)
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 14:52
Az az igazság, hogy ezt az összehányt agymenést, ha akarnánk sem tudnánk "félremagyarázni", mert egy annyira keszekusza zagyvalék. De kiváló látleletet ad a megtévesztett, átvert kormányhívők mentális állapotáról!
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 15:01
Előzmény: #161069  Peterbond
Így van, ez kibaszottul szotyipénz!
Itt egy jó kis elemzés, ami már 1 éves ugyan, de ez a trend azóta sem változott:
https://politicalcapital.hu/hirek.php?article_read=1&article_id=3338
A megafos csak 2024 januárban 114 millát durrntott el, a mi (vagy moszkva?) pénzéből!!!
maxwax
maxwax 2025. 02. 09. 15:44
Előzmény: #161069  Peterbond
Nem láttam, hogy volt, így szerényen kérdem, hogy ez minek számít?
"Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma az elmúlt több mint 10 évben 300 millió forinttal támogatta a Pázmány Péter Katolikus Egyetemet. A támogatást többek között a tudományos és mérnöki tudományágakban a jövő kutatóinak képzésére és motiválására fordíthatták. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem kapta a legtöbb anyagi támogatást a tengerentúlról az amerikai kormány kiadásait számon tartó hivatalos oldal, az USAspendig.gov szerint. A campust 2010 óta az amerikai adófizetők összesen 766 ezer 990 dollárral támogatták, ez mai árfolyamon több mint 300 millió forintot jelent.
https://index.hu/kulfold/2025/02/08/pazmany-peterkatolikus-egyetem-tamogataas-amerikai-egyesult-allamok-vedelmi-miniszterium/
offshort
offshort 2025. 02. 09. 15:48
"Én láttam, amikor egy sátánista énekes/gitáros megtér (középkorú férfi) ..... 
Nem játék a démonokkal, Sátánnal szórakozni, előbb-utóbb benyújtják a számlát, és az emberi erő semmit sem ér itt, egyedül az Úr ereje tud győzni felettük. Mintahogy a pokollal sem jó játszani. 

óóó uram! (ha netán mégis létezel) 
add meg nékünk a mindennapi kridánkat! 

eskü jókat tudok röhögni az irományaidon, 
küld hozzám a sátánt, majd én elszórakozok vele! :)) 
elöször patarugás, aztán szemszikráztatás, vasvillahajítás, faroklengetés ..... stb 
csinálok videót is, igérem!  
:)))  
Peterbond 2025. 02. 09. 15:51
Előzmény: #161071  bullrider
Hogy mennyire szotyipenz tessek pl a Telex 2023as adatai:
.
"2023-ban hirdetés- és a webshopértékesítésből 786 millió forint bevételt realizáltunk, olvasóinktól összesen 504 millió forint támogatásban részesültünk, pályázati forrásokból 103,8 millió forintot kaptunk új projektjeink és oknyomozó munkáink finanszírozására.
Olvasói adományok nélkül nem tudnánk működni, hiszen a bevételeink 36,5 százalékát teszi ki a tőletek jött nagyvonalú támogatás."
Peterbond 2025. 02. 09. 15:59
Előzmény: #161075  Peterbond
Basszus a egy 110 alkalmazottat foglalkoztato ceget ami top 3 online mediaban van elerhetoseget tekintve majd pont 7 millio forint palyazati penzzel lehet megvenni.
.
Ellenben azokkal a megafonosokkal akiknek par tizezer nezettseguk ha van de hirdetesre egyesevel 70-80-90 millio forintot koltenek beveteluk meg nincs. Vagy Deak Daniel milyen bevetelt tudd felmutatni 2022-re es 2023 ra hogy elkoltott csak a Face-en 254 millio 2 ev alatt? Es persze ez csak a hirdetes. A sajat koltsege meg benne sincs amibol 5 millios orakra telik.
salaxx
salaxx 2025. 02. 09. 16:10
A direkt36os Dinasztia audiovizuálisan erősebb, de kicsit felszínes meg úgy nem nagyon tér ki a részletekre. (jó az eleve dedikáltan csak Tiborczékra koncentrál)
Ezt hallgatni még "szarabb"... Itt tényleg nagyon az utolsó részketekig vannak bemutatva a "hogyan"ok. Külön rossz hallgatni, hogy hány ember van kisebb kaliberű EUs pénz simlik miatt a Fidesz zsebében.... A tanárok közül is hányan... 
salaxx
salaxx 2025. 02. 09. 16:10
Előzmény: #161077  salaxx
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 16:46
Előzmény: #161076  Peterbond

A sokat látott szakértő;)https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1g1ehzd/comment/lrfvwct/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 16:51
Előzmény: #161079  bullrider
Már nagyon lecserélhetné ezt a fórum szoftvert a portfolio.hu egy korszerübbre!
Na mindegy, újra nekifutok!
A sokat látott szakértő;)
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1g1ehzd/comment/lrfvwct/utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 16:55
Előzmény: #161077  salaxx
Simán ott a helye a "Háború a nemzet ellen" sorozat mellett!
Csak van egy olyan sejtésem, hogy ezt nem fogja leadni a rémhír tv:(
Borisz 2025. 02. 09. 17:05
Előzmény: #161072  ronaldinyo
A Palotás János-féle tanulmányt továbbgondolva: 
1) A vészhelyzeti vezérkedés keretei között kormányváltás nem lehetséges, Orbán könnyen megoldja, hogy ne legyenek olyan választások, ahol veszíthet. 
2) A normál formális parlamentáris demokratikus szabályok keretein belül maximum kormányváltás lehet, ha egyáltalán. Bár szerintem Orbán ezt ugyanúgy megoldja, hogy ne legyen, hiszen vészhelyzet van. 
3) Az első kettő keretein belül nem látszik valódi lehetőség még tényleges és fenntartható kormányváltásra sem, nemhogy rendszerváltásra. Rendszerváltás tehát a vészhelyzeti vagy a demokratikus kereteken belül nem látszik elképzelhetőnek.
Én úgy látom, hogy a kormányváltáshoz szükséges kormányváltó hangulat nagyjából a választók bő felénél fennáll. Választási rendszeren kívüli, rendszerváltó hangulatot viszont én nem látok. Röhögőgörcsöt kapok a gondolattól, hogy a magyar tömegesen kapára-kaszára kap és elkergeti a zsarnokot. Ugyan már!
Lényegében ugyan egyetértek Palotás János megállapításaival, de azért magamban bizony úgy könyvelem el, hogy ez egy N+1-ik értelmiségi jajkiáltás, amelyik rámutat hogy így ne. Na de akkor hogy? Látni szeretném, mit javasol ahhoz, hogy a rendszerváltás reális lehetőséggé váljon. Mert jelenleg bizony nem az. Helyesen látja Palotás János, hogy max. kormányváltás lehetséges, átmenetileg, a gazdaság és a politika düledezik, romokban, Orbán ordít az ellenzéki padsorból, hogy hülyék vagytok, és alkalmatlanok, de ha a nép szépen megkér, még most az egyszer hajlandó vagyok neki visszatérni. Ne már!
Egy rendszerváltás sine qua non-ja lenne, hogy a leváltandó rendszer fő vezetői és fő kiszolgálói fizikailag el legyenek távolítva a hatalom közeléből. Úgy is mondhatnám, földrajzilag. Sokan azt mondanák, persze, tömlöcbe velük. Én azt mondom, az országból szükséges a végleges eltávolítás, aztán ha jólesik, Oroszországban, vagy mondjuk Türkmenisztánban alakíthatnak ellenkormányt.
Persze mindezek csak gondolati felbuggyanások a részemről. Igazából a lényege a véleményemnek, hogy én nem látok rendszerváltó hangulatot, és nem látom egy rendszerváltás lehetőségének még a kibontakoző, ködből felsejlő halvány körvonalait sem.
Istvan78 2025. 02. 09. 17:52
Előzmény: #161082  Borisz
Én látok rendszerváltó hangulatot. A Tisza támogatói rendszerváltást akarnak, csak választás útján akarják azt, nem erőszakos eszközökkel.
Jelenleg egy trend közepén vagyunk, amikoris a Tisza erősödik és komoly valószínűsége van annak, hogy a rendszerváltók többségbe, akár kétharmados palamenti többségbe kerülnek. Orbán választási törvénnyel való machinációinak vagy a propaganda gyá hatásosságának korlátai vannak. Egy új korlátja maga a Tisza, 1.5-2 milliós elszánt  rendszeváltó tömeggel szemben nem mer Orbán se szembemenni.
A korábbi választásokhoz képest nemcsak a Tisza egy tömbben való megjelenése az újdonság, de az is, hogy aMP, a Tisza, a Tisza szigetek eljzutnak a falvakba is, ez esélyt ad arra, hogy sok falusi, szegény régióbeli kerületet is megnyerjen a Tisza. Más újdonság, hogy most a gazdaság nagyon komoly bajban van évek óta és ez már a Fidesz hívők egy részét is elbizonytalaníthatja. Vannak még olyan tényezők is, hogy sok csúnya botrány volt az elmúlt évben, ill. OV közvetlen családja feltűnő gazdagodása az elmúlt 4-5 évben a Fidesz hívők egy részének se tetszik.
Borisz 2025. 02. 09. 18:12
Előzmény: #161083  Istvan78
A #161072 szerinti Palotás János-tanulmányra reflektáltam. Ha Te is elolvastad a tanulmányt, kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, hogy szerinted amit az általad említett támogatók választás útján akarnak - és remélhetőleg el fognak érni - az vajon kormányváltás vagy rendszerváltás lesz a Palotás szerinti értelmezésben. Vajon az Orbán, Semjén, meg a többiek ott fognak-e ülni majd az ellenzéki padsorokban, vigyorogva arra várva, hogy mikor nyerhetik magukat ismét agyon a következő választáson? Addig meg a beépített embereik a stratégiai posztokon kellően el fogják szabotálni az ország működtetését? A hatalmas nemzethy burzsoázikus cégek meg addig is termelik a milliárdokat tovább a NER oligarcháknak?
Tudom, hogy mit szeretne az ember mindezekre felelni magának. Meg persze erősen reménykedik. Csak én egy született ős-pesszimista vagyok sajnos.
Istvan78 2025. 02. 09. 18:18
Előzmény: #161084  Borisz
Én a hangulatról beszéltem, a Tisza támogatói rendszerváltást akarnak. Más kérdés, meddig tud elmenni ezen az úton a kormány. Ez múlik a választókon (a kétharmad sokat segítene persze), múlik azon is, hogy a Tisza szakértői milyen megoldásokat tudnak kitalálni a Fidesz ellen.
"Ős-pesszimista" vagy, de helyesebb realistának lenni
Istvan78 2025. 02. 09. 18:42
G. Fodor Gábor:
"„Az nem lehet, hogy a világ nem értékel minket a saját helyünket, nem lehet, hogy jön egy ember, és semmissé teszi mindazt, amiért eddig küzdöttünk. Az egész Fidesz-titok lényege az igazságérzet háborgása."
.
Az nem lehet, hogy a világ nem értékeli azt, hogy az EU utolsók közé kerültünk, egy autokráciát építettünk ki és ezer milliárdokat loptunk. Ezeket a dolgokat kellene, hogy értékelje a világ. Ezt mondja...
"Igazságérzet háborgása", igen hát ez is csak egy propaganda szöveg, megpróbálja elhitetni a "világgal", hogy az igazság az ő oldalukon va. Pedig dehogy. persze, nem fejti ki, miért is háboroghat joggal az igazságérzetük.
bullrider
bullrider 2025. 02. 09. 19:13
Előzmény: #161086  Istvan78
Aztakúrva! Itt tart a ner alá ideológiát építő szuper entellektüel?
Ennek a beteg fasz gonosz törpének a gondolatai egyre inkább hasonlítanak a berlini bunkerben kuprogó bajszos vezér utolsó agymenéseire!
offshort
offshort 2025. 02. 09. 19:37
Előzmény: #161086  Istvan78
ha a kicsi kicsi, akkor ez a gfodor mennyire kicsi? 
offshort
offshort 2025. 02. 09. 19:44
Előzmény: #161083  Istvan78
ez a rendszerváltás szóhasználat sztem hibás!" 
papíron" még mindig demokrácia van, igaz h kirakatdemokrácia, vagyis "patyomkindemokrácia"! 

vityakirályunk az arányokat változtatta meg úgy hogy a saját térfele felé lejtsen a pálya! 
gazdaságilag a fideszes talpnyalóké az összes közbeszerzés, 
politikailag a választási törvények megváltoztatása a fidesznek kedvezett, (előre megfontolt szándékkal) 
a közmédia pedig a fidesz mantrát szajkózza közpénzen! 

a legnagyobb naivitás azt hinni h a fideszt el lehet takarítani békés uton, a saját választási rendszerük szabályai szerint! 
.... stb természetesen
krida
krida 2025. 02. 09. 20:08
Előzmény: #161066  bullrider
Épp az ilyen gúnyolódók, mint te, miatt nem merik elmondani ezeket az emberek, csak a gyülekezetben. Itt viszont meglepődnek, hogy komolyan veszik őket, sőt megszabadulnak, új életet kapnak. Ezt sehol máshol nem kapja meg az ember, csak az Úrtól.
krida
krida 2025. 02. 09. 20:18
Előzmény: #161074  offshort

Hát igen, engem már keresett meg olyan ember, akit a démonok szó szerint gyötörték. Kétségbe volt esve, azt mondta sehol nem mer erről beszélni, mert kinevetik, de itt a gyülekezetben ezt elmondja. Részletesen elmondta, hogy kezdett az okkulttal szórakozni, jóshoz ment, aztán ő is próbált jósolgatni, nem gondolta hogy ilyesmiből bármi baj lenne. Majd elment egy boszorkányhoz (így hívta magát az a nő), aki okkult erőkkel praktizált, s adott neki egy okkult követ, hogy ezt rakja el, hordja magánál, mert ebben erő van. S az élete minden téren süllyedni kezdett, ment tönkre egyre inkább, tele lett félelmekkel, démoni támadásokkal. Keresni kezdte azt, hogy ki tudná ezt a "rontást" levenni róla. Elmagyaráztam neki, miről van szó, hogy 3 féle erő van a világon: az emberi erő (ezt mindenki látja, fantasztikus dolgokat tud alkotni), a démoni erő (erősebb mint az emberi erő, ezért nem tud ő sem szabadulni ezeknek a fogságából, az embernek esélye sincs velük szemben), de van az Úr ereje is (mely minden más fölött áll, a démonok nagyon jól ismerik, jobban mint az ember, és rettegnek tőle, a démonoknak is, és az embernek is, esélye sincs szembeszállni az Úrral). S hirdettem neki Jézust.
Látnotok kellett volna az arcát: ragyogó arccal ment el, megszabadulva, új élettel. Azóta másokat is küldött hozzám ilyen problémákkal. Nem mintha én bármire is alkalmas lennék, de ismerem Azt, Aki minden ilyen helyzetet meg tud oldani.
offshort
offshort 2025. 02. 09. 20:18
Előzmény: #161090  krida
Heisenberg
Heisenberg 2025. 02. 09. 20:25
Előzmény: #161087  bullrider
Azt sem értem, hogy miert pont ezt a torzsszülött goebels ivadekot kell meginterjúvolni.
offshort
offshort 2025. 02. 09. 20:26
Előzmény: #161091  krida
iszom szavaid, hajrá, folytasd csak tovább, 
had lássa a világ hogy tulajdonképpen milyen is az a "normalitásod"! 

:)) 
offshort
offshort 2025. 02. 09. 20:39
küldjed csak a sátánt, összetojtam magam!
na nem a félelemtől, hanem a röhögéstől, 
de küldjed csak, sztem sírva menekül majd! 
signal2
signal2 2025. 02. 09. 21:39
Előzmény: #161094  offshort
Fideszeseknek nyilvánvalóan a képzelt világban való lét a normalitás. 
Bandita 2025. 02. 09. 22:11
Én ilyenkor egyszerűen csak megnézem a csillagok között c. filmet, az is segít, több emberről vettem le rontást így. 
Abban is a szeretet a kulcs.
Egyszer megnézhetnétek ott a gyülekezetben is, lehet nem is lenne utána szükség gyülekezésre. 
Istvan78 2025. 02. 09. 22:21
Előzmény: #161089  offshort
Formailag demokrácia, tartalmában autokrácia. Tehát a rendszerváltás azt jelenti, legyen újra demokrácia tartalmában is.
A Tisza már most vezet a közvéleménykutatások szerint és van remény a további erősödésére, annak ellenére, hogy most is gőzerővel üzemel a hatalomgyár. Miért gondolod, hogy a "legnagyobb naivitás" választáson legyőzni a Fideszt? Az bizonyos, hogy győzelem esetén nem lesznek könnyű évei a Tiszának, de legalább megakad a lejtmenet, megakad a lopás, a propaganda terjesztés, megérkeznek az EU pénzek, megreccsen az autokrácia, mint rendszer, stb. Tehát mindenképpen jobb lesz, mintha maradna az, ami most van. Így kell nézni ezt, szerintem.
offshort
offshort 2025. 02. 09. 22:48
Előzmény: #161098  Istvan78
sztem egyről beszélünk, csak stilizálod! 
a rendszer "elvileg" nem változott, kirakatilag maradt demokrácia, csak a működési feltételei lettek megváltoztatva annyira, hogy már csak "patyomkindemokráciának" lehet nevezni!  

"Az bizonyos, hogy győzelem esetén nem lesznek könnyű évei a Tiszának, de legalább megakad a lejtmenet, megakad a lopás, a propaganda terjesztés, megérkeznek az EU pénzek, megreccsen az autokrácia, mint rendszer, stb. Tehát mindenképpen jobb lesz, mintha maradna az, ami most van. Így kell nézni ezt, szerintem" 
.
ezek biztos teljesülnének, de hol maradna az igazságosság? 
elszámoltatás, vagyonelkobzás?
ezek amik szükségesek lennénnek azon felül amiket említettél! 
egyébként a fidesz egyik nagy tömegeket vonzo igérete 2010-ben az elszámoltatás volt! , 
ami végül nem történt meg! (ezzel nyertek 2/3-ot) 
most egy kormányváltás esetén mégugyse történne meg,
tehát aki/akik amit eddig elloptak az országtól, azzal nyugodtan élhetnének tovább,
és ezek már akkora sullyal bírnak a gazdaságban hogy rendesen keresztbetehetnek egy uj kormánynak
offshort
offshort 2025. 02. 09. 22:54
Dr Mogács- Választás 

https://www.youtube.com/watch?v=f_NJMKzGcZE ;

hellforceone 2025. 02. 09. 23:17
Előzmény: #161040  krida

Okoska, akkor keresgess a youtube-on... ARD és ZDF, az állami csatornák.
.
https://youtu.be/l-XU9vCDhh8?si=-6PZuQdR-mT4StjX
..https://youtu.be/cMFF9UjgFaI?si=p2Mf34TJ6YyX6kgJ
.
Arra kíváncsi lennék amúgy, hogy viktorka majd hogyan küzd meg a homofóbiájával. Az AFD naaagy pártprogramjának az a pontja nagyon tetszik, amely arról szól, hogy csak nő és férfi van és normális családképet kell erősíteni és blablablablablablabla.... (amivel nem is lenne gond talán annyira, HA...)
És, hogy miért is említem ezeket??? Nos, csupán azért, mert az AFD koncellárjelöltje, Frau Weidel, leszbikus...
Vajon neki mikor lesz férje?? És mikor lesznek saját gyerekei??? Nevel két gyereket egy távolkeleti nővel... akkor ez a családkép elfogadható lesz viktorkának, tramplinak, putyinnak és a többinek??
Ki is itt a szenteskedő álszent???? 🤣🤣🤣🤣🤣
Ha ne adj isten AFD kerülne hatalomra és kiléptetnék a németeket, na akkor majd mocskosul remélem, hogy minden fideszes komcsi magyar megtanulja, hogy mi is az a magyarok istene! Fájni fog...
bronz 2025. 02. 10. 07:32
Dinasztita 1,8 millió megtekintésnél.
rockmaster 2025. 02. 10. 07:47
Előzmény: #161102  bronz
PedoFidesz-esek is rákaptak :)
Titokban nézik, de azt hazudják, hogy a PedoFidesz-re szavaznak :)
krida
krida 2025. 02. 10. 08:10
Előzmény: #161101  hellforceone
Erről már beszéltünk. Alice is nyilatkozott erről. Ha nem lennétek annyira homofóbok, megértenétek.
krida
krida 2025. 02. 10. 08:11
Előzmény: #161097  Bandita
"...ha gravitáció a erősebb volna, a csillagok gyorsabban kiégnének, és nem maradna idő az élet megszületésére; ha a háttérsugárzás hőmérséklete csak egy kicsit magasabb volna, a csillagok fekete lyukakká változnának; ha tér dimenziószáma meghaladná a számunkra otthonos hármat, az instabillá tenné az atomokat és a világegyetemet is, így megakadályozva, hogy az élet keletkezéséhez stabil állapot létrejöhessen; ha a proton és neutronok tömege kicsit is eltérne a tapasztalttól, nem alakulhattak volna ki atomok; ha a magerő kicsit is erősebb lenne, nem alakult volna ki a szén, az élet szükséges alkotórésze. Pontosan ez a sok „ha” váltotta ki Fred Hoyle brit kozmológusból a megjegyzést: „mintha egy szuperintelligens lény megbabrálta volna a fizikát, a kémiát és a biológiát”.Túl sok a "ha" egy céltalan és random univerzumhoz...
csendben 2025. 02. 10. 08:20
Előzmény: #161105  krida
ORÁN! TAKARODJ!
Ivanhoe 2025. 02. 10. 08:42
Előzmény: #161106  krida
Csak hirtelen ránéztem az okoskodásodra: "ha tér dimenziószáma meghaladná a számunkra otthonos hármat" - el kell, hogy keserítselek, meghaladja. :D
Ne okíts már minket, buckalakó!
Ivanhoe 2025. 02. 10. 08:50
"háttérsugárzás hőmérséklete csak egy kicsit magasabb volna" -ez pedig nem állandó, de okosíts még kérlek! :D
bronz 2025. 02. 10. 08:53
Idióta Marci újra belengette a kommunista árstop v2.0-át.
idegsüveges 2025. 02. 10. 08:56
Előzmény: #161109  Ivanhoe
Mire bevezetik, ha egyáltalán…ugrik 2-3%-ot az infláció 
maxwax
maxwax 2025. 02. 10. 08:59
Szó volt róla, hogy itthon is vásárlásmentes napok legyenek a héten. Ennek apropóján lenne egy javaslatom. Legyen olyan hetünk, amikor nem fogjátok etetni a trollokat, csak nagyon indokolt esetben esetleg - sejthető, hogy kikre gondolok. Nálam már nincs több "életük", csak remélem, másoknak is sikerülni fog.
gazmber 2025. 02. 10. 09:10
Előzmény: #161102  bronz

https://444.hu/2025/02/10/semmibol-feltunt-roman-es-lengyel-befekteto-30-milliardos-forgalom-egy-szempillantas-alatt-cegek-ezrei-egyetlen-hazban-igy-mukodott-a-tizmilliardokat-elcsalo-gazmaffia
állítólak itt az o1izé dinasztia (m@ffia?) szeme előtt sikerült vki másnak is a 'szentfejősgáztehénről' lefejni ~10milliárdokat...(?☺- haha) 
sztem mese-habbal!--- ezt 'azarrogán művek zrt' grundolhatta össze(?), és most, hogy megtette dolgát - mehet a süllyesztőbe, a pénz már úgyis - vélhetően . kézen-közön eltünhetett...(?) szvsz  
Ivanhoe 2025. 02. 10. 09:41
Okoskodás helyett, ajánlom neked Dávid Gyula  fizikus előadásait.
bronz 2025. 02. 10. 09:46
Előzmény: #161111  idegsüveges
Ezek annyira segg hülyék, hogy az már fáj.
Pont az árstop dobott az inflán, de most biztos nem fog.
totoro
totoro 2025. 02. 10. 09:50
Egyébként annyira beszédes, hogy ugyanazt a jelenséget látom a Fidesznél, amit a Náciknál, amikor már elbukták a háborút, de még mindig szentül hittek a győzelemben, mert már készül a csodafegyver, ami megfordítja az egészet. Ilyen csodavárás van itt is, csodafegyverekre várás. Majd jön Trump, és akkor minden kánaán lesz, mindenkit beelőzünk, vége a háborúnak és akkor majd csodás világ lesz stb. Csodákra várunk, ahelyett, hogy mi rendbe raknánk a saját szarunkat. A baj az, hogy a nép a csodákra fogékony, a csodák ígérete kecsegtetőbb nekik, mint szembenézni a valósággal.
totoro
totoro 2025. 02. 10. 09:56
Ezt  a cikket meg ajánlom a Kína mániákusoknak:
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250210/veszjoslo-szamok-erkeztek-sulyosbodik-a-nepesedesi-problema-kinaban-740281
Kína nem fog senkit lekörözni, stagnálás és pangás vár rá.
gazmber 2025. 02. 10. 10:07
Előzmény: #161116  bronz

mit vártak ~0 gazdasági fejlődés mellett felemeltetik a 'gazdálkodókkal' a minimál +stb. bért - ezzel is bértorlódást okozva, mivel az ettől többet keresőknek nem jut emelésre, így lassan annyit keres az is mint egy 'minimálbéres' - ami bizonyára remekül motiválja is ezeket a munkavállalólat(☺)
emelnek mindenféle adót, illetéket, stb. esetenként akár duplajára... ellenben a sok saját (köz)alkalmazottai bérét évek óta nem emeli, esetleg a távoli jövőben történő emeleseket ígérget nekik...☺
nyomatja a 'jó hír...' propagandát ezerrel, melyek csak arról szólnak, hogy a kezdő 'munkásokat', de már a nyuggereket is (itt persze nincs nagy 'felvevőtér', mivel azok legtöbbje nyögi v. a saját, vagy a rokona, ismerőse által a nyakába varrt pl. 'kezesi' adósságát - amit lehet az életbe nem is fizet már ki?)  - akit még lehet - adósság 'csapdába' csalnak (?), de sebaj a régi 'cumicilin' újra beszedethető a bégetőkkel, ízlik is nekik újra és újra - ez a lényeg...(?☺) szvsz

euler 2025. 02. 10. 10:49
Előzmény: #161099  offshort
"egy bűnszervezet a Parlamentben ellenzék sem lehet" - tiszta beszéd Palotástól.
https://nepszava.hu/3267771_palotas-janos-kormany-vagy-rendszervaltas-a-cel

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek