Először is a fidesznek nem kicsi a mozgástere, mert a választásokon 2/3-al nyert. Gyakorlatilag mindent megtehet, még azt is megszavazhatja a parlamentben, hogy holnaptól szűnjön meg a gravitáció. (Nem vagyok benne biztos, hogy néhányan közülük nem gondolkodtak el rajta)
Mivel a parlamentben ekkora többsége van kellően vissza is él ezzel a jogával, - lásd, manyup lenyúlása, felhatalmazás nélküli alkotmányozás, (szerintem illegitim alkotmányozás) a fékek és ellensúlyok rendszerének felszámolása, stb stb. - vagyis a demokrácia alapvető működési mechanizmusainak eltörlése.
De visszatérve arra, hogy mozgástér. Belegondoltál már abba, hogy vajon miért nőtt ekkorára az államadósság? Hát azért "agysebészem", mert amikor az általatok gyűlölt MSZP- kormányok érzékelték a problémát és tenni is akartak ellenek a - mára már teljesen nyilvánvalóan elmebeteg vezéretek - mindent blokkolt, nehogy sikerüljön neki. Persze akkor nem volt problémája az eladósodottság, csak most.
Mivel a parlamentben ekkora többsége van kellően vissza is él ezzel a jogával, - lásd, manyup lenyúlása, felhatalmazás nélküli alkotmányozás, (szerintem illegitim alkotmányozás) a fékek és ellensúlyok rendszerének felszámolása, stb stb. - vagyis a demokrácia alapvető működési mechanizmusainak eltörlése.
De visszatérve arra, hogy mozgástér. Belegondoltál már abba, hogy vajon miért nőtt ekkorára az államadósság? Hát azért "agysebészem", mert amikor az általatok gyűlölt MSZP- kormányok érzékelték a problémát és tenni is akartak ellenek a - mára már teljesen nyilvánvalóan elmebeteg vezéretek - mindent blokkolt, nehogy sikerüljön neki. Persze akkor nem volt problémája az eladósodottság, csak most.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!