Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogyORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2021. 02. 10. 19:24
Előzmény: #29459  Peterbond
#29460
Most tényleg ez megy fideszéknél hogy megpróbálják jónak kozmetikázni a világszar második hullám statisztikánkat? Jaj ne már.
Peterbond 2021. 02. 10. 19:14
Előzmény: #29452  globaltrend
#29459
"Falus a halálozási rátákat ismertetve elmondta, hogy Magyarországon nem kiugróan magas, sőt régiós viszonylatban kifejezetten alacsony a magyar adat, úgy fogalmazott: „tulajdonképpen sok környező országhoz képest inkább alacsonynak mondható”. Majd hozzátette, „Ha 10 millió emberhez viszonyítjuk ezt a 250 halálozást, akkor ez nyilvánvalóan nem 10 százalékos halálozást jelent, hanem hát lényegesen kevesebbet.” szóval nemcsak Tímea égett be hanem te is, amikor vaktában mentegetted.."
.
Azért nézz rá inkább te azokra a számokra ne signalon kérd számon:
.
.Death per 1 million population
Hungary 1384
Ezzel 11.-ek vagyunk Európában ( Giblaltár és San Marino is elöttünk van de pl Franciák és spanyolok mögöttünk ahol az első hullám is erős volt ).
A környező államok közül Szlovénia és Csehek előznek meg minket a sorrban
Bulgária csak kicsit van lemaradva..
Horvátokat 10%-al,
Lengyeleket 30%-al,
Szlovákokat és Románokat 40%-al 
Osztrákokat 55%-al múljuk felül lakosság arányos halálozásban.
Zille 2021. 02. 10. 19:00
Előzmény: #29439  qpec
#29458
A folyamatos pénznyomdával meg olyan inflációt csinálnak,hogy belerokkannak az emberek hosszú távon(családtámogatás jeligével).
________
________ 2021. 02. 10. 19:00
Előzmény: #29452  globaltrend
#29457
Akkor te melyik pártot ajánlanád?
peter_s 2021. 02. 10. 18:34
Előzmény: #29452  globaltrend
#29456
Ez mind nem igaz.
.
1, Szabó Tímea soha nem hazudik, tisztességes, becsületes politikus, mindig a tényeket figyelembe véve nyilatkozik, és a Harvardra járt, tehát eleve több tudással rendelkezik, mint a legtöbb képviselő.
.
2, A DK-val kapcsolatban sincs igazad. A Demokratikus Koalíció az egyetlen olyan párt Magyarországon, amelyik az emberek érdekeit képviseli, ráadásul a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc az egyetlen hiteles politikus, aki a legalalkalmasabb Magyarország vezetésére, még a Fidesz sem tudta lecsukatni, hiába ígérték meg a kampányban.
.
3, Donáth Anna képzett, becsületes politikus, nem hazudik. Ezért nem is kell őt megvédeni, rajta sem talál fogást a Fidesz, ha hazudna már a Fidesz lemondatta volna és nem lenne képviselő.
.
4, A Jobbik elnöke, Jakab Péter többször elmondta, hogy Koncz Zsófiáék zsákos burgonyát osztogattak a szavazatokért cserébe a kampányban, ezt a nyugatifény, 444, 24.hu is megírta és a DK, Jobbik, Momentum, Párbeszéd honlapján és facebook oldalán is lehetett olvasni és a kommentelők közül is többen megerősítették, ezek tények.
.
5, Demeter Márta ügyein bármennyire is erőlködik a kormánypárt, nem tudnak rajta fogást találni, még szabadlábon van és nem is tudják lecsukatni a fideszesek, pedig Demeter Szilárd szerint nemzetbiztonsági kockázat, mégsem tudják börtönbe csukni.
.
+1 a kormánymédia mindig hazudik, a nyugatifény, 444.hu, 24.hu momentum.hu, dkp.hu, jobbik.hu stb. a hiteles hírforrások, ezeket olvasd.
badsector1
badsector1 2021. 02. 10. 18:30
#29455
"Kovács Zoltán szerint ami a Klubrádióval történt, az maga a jogállamiság"
"A magyar kormány nem akar és nem is tud beleszólni a médiahatóság és egy magáncég jogvitájába. "I think this is what some people call the rule of law…""
  
Tehát a kovács azt a bugyutaságot állítja, hogy fideszes médihatósági tagok függetlenek a fideszes kormánytól.
sanka 2021. 02. 10. 18:24
Előzmény: #29452  globaltrend
#29454
A fidesszel kellene foglalkoznod, mert ott többet tudnál találni.
sanka 2021. 02. 10. 18:23
Előzmény: #29452  globaltrend
#29453
Ezért is nagy kár volt, egész nap gyűjtöd a fogalmazványod, azt este meg ömleszted ide, felesleges.
globaltrend 2021. 02. 10. 17:27
Előzmény: #29373  signal2
#29452

  Szabó Tímeát nem tudod itt megvédeni hiszen őt Falus Ferenc szinte azonnal megcáfolta, méghozzá Szabó online fogadóóráján vendégként, erről is van video a neten, ellenőrizhető, helyhiány miatt cask röviden idézem a beszélgetést: Falus a halálozási rátákat ismertetve elmondta, hogy Magyarországon nem kiugróan magas, sőt régiós viszonylatban kifejezetten alacsony a magyar adat, úgy fogalmazott: „tulajdonképpen sok környező országhoz képest inkább alacsonynak mondható”. Majd hozzátette, „Ha 10 millió emberhez viszonyítjuk ezt a 250 halálozást, akkor ez nyilvánvalóan nem 10 százalékos halálozást jelent, hanem hát lényegesen kevesebbet.” szóval nemcsak Tímea égett be hanem te is, amikor vaktában mentegetted..
Dk és az orosz vakcina: ismét manipulálsz hiszen a Dk ebben az esetben egy pillanatig sem az emberek egészségéért aggódott  hanem – amint már tavaly is – megpróbált aljas módon politikai tőkét kovácsolni azon álhírterjesztésével, amiben az egészségre ártalmasnak próbálta hazudni és beállítani a szputnyik v-t DE csak azért, mert a magyar kormány kilátásba helyezte, hogy abból is rendelne –és azóta kussol, amióta az angol Lancet eü szaklap hivatalosan is lehozta hogy a vakcina 91% os hatékonyságú, Merkelt pedig nem vádolták meg emberkísérlettel, hiszen azzal elismerték volna, hogy az orbánelles vádjuk egy ócska demagógia volt már megint – te pedig ebben véded őket elvtelenül, hát “gratulálok” ismét!  
Dontáth Anna lebukása: a terelésed megint nem sikerült, mert ő nem ott, hanem a beszélgetés egy másik pontján bukott meg - az eredeti felvételt kell megnézni, itt: https://www.youtube.com/watch?v=wINhDiFgNl4   ; 48:25 –től  49:52 –ig:  a műsorvezető: jönnek a nézői kérdések, az első: jourova tavasszal azt nyilatkozta, a magyar kormány koronavírustörvénye nem ütközik az európai jogrenddel, majd pár nappal később nekiment a törvénynek, feltűnően momentumos szóhasználattal - ebben az ügyben egyeztetett e a momentum jourovával? donáth hazug válasza: nem egyztetett a momentum jourovával!, mért egyeztettünk volna mikor a felhatalmazási törvény az napi szinten téma a parlamentben és bizottságban, mindenhol. én amúgy jourovát kellemes embernek tartom, de nem szoktam vele lefekvés előtt csacsogni arról h. képezld, már megint mi történt Mo.-gon.         majd napokkal később nyilvánosságra került a momentumos mítingen készült video (hír tv informátor c. műsora, fent van a neten), melyben párttársainak elismerte, hogy Varga Juditnak és a fidesznek a felhatalmazási törv. kapcsán igaza volt, továbbá ellentmondva a garázsvitai tagadásának, elismerte, hogy „ Engem rengetegen keresnek. Hát a jogállamisági kérdések hozzám tartoznának. Věra Jourovával háromnaponta beszéltem informálisan, telefonon.. rengeteg informális telefonhívás, beszélgetés történt. Nemcsak velük, hanem az új Sargentinivel is, Gwendoline Delbosszal, francia képviselő a zöldektől, ő viszi tovább a magyar kérdést… és hát azt kell mondjam, hogy 90 százalékban sikeres volt az én munkám” – hangzott el a felvételen.  tehát nagyon csúnyán beégtél Donáthtal is, ez van!
“a zsák krumpli továbbra is gáz, kár, hogy a fidesz ilyen lenéző módszerekkel kampányol”  amire én utaltam az az, hogy a jobbikosok csinálnak egy installációt, melyen egy férfi krumpliszsákot tart a kezében melynek nyakán egy narancssárga feliraton “hajrá zsófi felirat volt, - ezt lefényképezték, majd másnaptól már a teljes ballib média akként terjesztette nektek, hogy ÍME A FIDESZ KAMPÁNYA...miközben semmilyen konkrét bizonyíték sem került elő azóta sem arról, hogy az ominózus fotó mikor és hol készült, illetve hogy az fideszes krumpliosztáson készült volna – DE ti elhittétek!.. az persze más kérdés hogy felirat nélküli bármiylen osztás bárhol is volt-e.. mert ha volt is, akkor sem történt volna semmi olyan, ami korábbi nem fideszes kampányokban ne történt volna meg: Botka Szegedn pl. úgy kampányolt 2019 ben, hogy minden szegedi nyugdíjas és általános iskolás is 10 ezer Ft os támogatást kapott – tehát a hamis kettős mércétek itt is ezerrel működött már megint és a kínos poén az egészben az, hogy a krumplitrükk ellenrére is síma vereséget szenvedett a judapestező-zsidózó-korábbi cégében a varrónőit ki nem fizető, szánalmas jobbikos jelöltetek..
Demeter Mártát megintcsak tök hiába erőlködsz és véded, hiszen az Alkotmányvédelmi Hivatal őt már a büntetőeljárás előtt indokoltnak látta "hivatalosan kizáratni a parlament honvédelmi bizottságából, melynek tagjaként, helyzetével visszaélve, nem nyilvános adatot tett közzé nagy nyilvánosság előtt úgy, hogy ráadásul meghamisította az adatokat valótlan állítással is! "
ja, és a “propagandáról”: ezt a szót az ellenzéki media és az általa orruknál fogva vezetett “okosok” , köztük ti is, azért használjátok minősítésként kínotokban a kormányközeli médiára, mert az sorozatban leplezte, -zi le az imádott ellenzéki politikusaitok aljasnál aljasabb hazugágait és manipulációit..ennyire egyszerű a képlet.. tehát kár volt gúnyolódnod, mert cask a védenceidet  sikerült ismét lejáratni ezzel a hsz-sal is..
az én hsz som pedig arra utalt: semmi gond ha le akarjátok váltani orbánt, de ha ő bűnöző, akkor ilyen ócska másik bűnbandával az éf világon semmit sem érne egy "rendszerváltás", mert bűnt bűnnel leváltani csak olyanok akarhatnak, akik maguk is erkölcsi mélyponton, súlyos mínuszban állnak!...
sanka 2021. 02. 10. 15:46
Előzmény: #29450  peter_s
#29451
Látod milyen fasza a gyurcsi párt.
peter_s 2021. 02. 10. 14:54
#29450
Érik az újabb brüsszeli bukta a Fidesznek. Lefőtt a kávé Orbánéknak. 
A DK az egyetlen párt, amelyik minden lehetséges fronton harcol a magyar sajtószabadságért.
https://nyugatifeny.hu/2021/02/10/betelt-a-pohar-az-europai-bizottsaghoz-fordul-a-dk-a-fuggetlen-media-bedaralasa-miatt
euler 2021. 02. 10. 14:52
#29449
" ...a közpénzből fenntartott OE-LEM lajstromszámú repülő ma épp Dubajban szállt le."
(Legyünk megértőek: helikopterrel mégse mehettek. Több okból is ...)
https://www.facebook.com/szabotimeapm/posts/3778976202158952
sanka 2021. 02. 10. 14:30
#29448
badsector1
badsector1 2021. 02. 10. 13:31
#29447
"Karácsony Gergely főpolgármester levélben szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy kezdjen egyeztetést a koronavírus-járvány okozta károk felszámolását célzó uniós helyreállítási alap felhasználásáról minden önkormányzati szövetséggel, és e nélkül ne nyújtson be programokat 
A főpolgármester szerdán a Facebook-oldalán közzétett levélben kiemelte, az önkormányzatok készen állnak az egyeztetésre, a partnerségre és az együttműködésre, hogy az uniós segítség azokat szolgálja, akiknek szánták: a magyar embereket és a magyar vállalkozásokat.Az önkormányzatok bevonása a helyreállítási alap forrásainak felhasználásába - az Európai Parlament (EP) által előírt kötelezettségen túl - azért szükséges, mert az EU által elfogadott célok elérése - mint például a digitalizáció, a zöld fejlesztések, a klímavédelem - jelentős részben a településeken valósíthatók meg. A településeket érintő problémákat, a helyben élő emberek gondjait pedig az önkormányzatok ismerik a legjobban, a válságkezelésben megkerülhetetlen a szerepük - vélekedett.Karácsony Gergely elengedhetetlennek tartja, hogy a kormány változtasson az európai források felhasználásával kapcsolatos eddigi gyakorlatán."
  
Orbán már töri a fejét, hogy hogyan lehetne ezt az uniós pénzt is a vállalkozások helyett lölöéknek adni
sanka 2021. 02. 10. 12:27
Előzmény: #29443  euler
#29446
Micsoda bűntények, lenne mit számonkérni, számolatlan.
badsector1
badsector1 2021. 02. 10. 12:02
Előzmény: #29438  peter_s
#29445
a fidesz rendszert nem lehet megtörni úgy, hogy karácsony, dobrev miatt hatalomban maradnak 22 után is.
Bármennyire is próbál a fidesz az ellenzéki évekre felkészülni, ha buknak 22-ben, utána megjósolhatatlan, hogy mi lesz 26-ban.
signal2
signal2 2021. 02. 10. 11:56
Előzmény: #29438  peter_s
#29444
:))
euler 2021. 02. 10. 11:51
Előzmény: #29436  badsector1
#29443
ad. "fidesz tömeg" mint médiafogyasztó:
.
"... hiába égetik fel az összes lehetséges médiumot, amit csak lehet, attól a kormánypárti tévéknek, rádióknak, portáloknak és Facebook-oldalaknak egyetlen új fogyasztójuk nem lesz. 
A fel nem mérhető anyagi erőforrás és technikai lehetőségek ellenére a 18-49 éves korosztályban átlagosan 0,39 százalékos (Hír Tv), illetve 0,04 százalékos (Pesti Tv) közönségarányokat hoznak. Úgy, hogy a Fidesz-KDNP tábora többmilliós, az elérési lehetőségek pedig tulajdonképpen korlátlanok. 
Miközben „független újságíróznak”, amcsi nullás blogokról fordítják magyarra az újabb „az” újságírót fikázó jelzőiket, addig átlagban 40 ezer látogatót vagy alatti számokat produkálnak
Kinek a hibája, kinek az alkalmassága, hogy egy olyan országban, ahol a 15-69 éveseket nézve közel 90 százalékos a rendszeresen internetezők aránya, továbbá jóval több mint 2 millió szavazója van a Fidesznek, csak 40 ezer olyan polgár van, aki a nap 24 órája alatt odakattint egy-egy oldalukra? És ez már egy jó számnak számít a házi versenyükben." 
LECSAPHATJÁK A KLUBRÁDIÓT, ATTÓL SZABADOK MÉG NEM LESZNEK
pitcairn2 2021. 02. 10. 11:50
Előzmény: #29435  euler
#29442
a belinkelt térkép alapján nekem úgy tűnik, hogy az unió meglehetősen egyedi álláspontot képvisel ezzel...
badsector1
badsector1 2021. 02. 10. 11:49
Előzmény: #29438  peter_s
#29441
van jobb ötleted?

Topik gazda

________
________
2 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek