A múlt lelki traumái a psychében így jelentkeznek!Aki abban a rendszerben nem a hátsó utat kereste ,hanem építette az országot ,mint a munkásosztály többsége ,annak jó volt az ,jobb mint ez!
Gyurika te megint vetítesz... Érdemi válaszokat te nem szoktál adni, ha kicsit vissza olvasol, gondolom most van rá időd mert beértél a pártházba, úgyhogy délután 4-ig bátran végezd amire megbíztak drága párt társaid...
Valamelyik nap volt egy archív felvétel a C.király nagy barátjáról a TV.-ben ,arról beszélt ,hogy 1 milliárdos alapítványt hozott létre a múltban ,a hátrányos helyzetben lévő gyerekekért.
Arról nem beszélt viszont ,hogy közben hány családtól vette el a sokszorosát!
Na ezek a talpnyalók sem látják a rosszat ,csak azt a kevés "Jót" amit akarnak!
Ja, a magyaradómegkerülő-balliberós külföldi mágándőzspénztári vagyonból! - visszahozták a mnyp.-i pénzed az országba hogy megmutassák neked a létező befizetéseidet és még állami garanciát is kaptál rá! - ez a csúnya fidesz?
Ha semmit nem értesz az egészből,akkor ne
szólj hozzá.De az állam mindig nagyobb biztonságot ad,mint egy profit orientált
pénzügyi vállalkozás. Eddig herdálták el a
nyugdíj vagyonod egy részét, de ezt se látod át.
Figyelj !Egyenlőre úgy néz ki,hogy az állam ,a jövő évet sem éri meg ,nemhogy nekem nyugdíjat tudjon adni 20 év múlva!Ez a rosszindulatú valóság ,amit te mondasz az meg a jóhiszemű ámítás!
Elvégre a pénz megvolt!Mert ugye ha nem lett volna ,akkor mit kapott volna az állam belőle!A biztosítok nem léphettek le a zsével ,de a kormány az annál inkább,kitalálva majd valami helyzetképet,amit vagy elhiszel majd vagy nem ,de a pénz az nem lesz sehol!
A biztonságos állam elköltötte a pénzt.
Józan ésszel gondolkozván, ez a Magyar gazdaság évtizedeken belül nem tud annyi pluszt kitermelni, hogy ezt vissza pótolja.
Tényleg jó megoldás, a nem létező pénzért soha többet nem kell idegeskedni, hogy veszít e az értékéből.
"De az állam mindig nagyobb biztonságot ad,mint egy profit orientált
pénzügyi vállalkozás."
Teljesen igazad lenne ,ha Ausztriának hívnák ezt a cigó putrit ,de ez MAGYARORSZÁG!!! link
Te kaptál?Én soha ,de nálunk a családban senki!Rád most is rád férne egy jó nagy verés és a társadalom minimum felére!Pontosan ez hiányzik a fegyelemhez!
Amit leírtál,részben eltudom fogadni.
Végre van egy olyan kormány, amely törvényes rendet szeretne,és a putrit próbálja fölszámolni.Ehhez végrehajtható törvények kellenek.Ennek viszont nagy az ellenzéke.Az elmúlt 8 évben hozzászoktunk a zavaroshoz, volt hozzá kormány támogatás.
NO COMMENT - "Magyarországon nincsenek megszorítások, nem voltak, és nem is lesznek, a kabinetnek csak akciótervei, átszervezései vannak, a terheket pedig kifejezetten a nagy cégekre és a bankokra helyezik, nem pedig az emberekre - tette hozzá a kormányfő."
Nem értelek benneteket FICISZ imádókat!
Nem bánnám ,ha mindenki aki úgy érzi nem tud Viktorék nélkül élni ,leírná ,hogy mi az oka!
Lánya jegyző,polgármester a fia,államtitkár a veje stb.
Talán akkor mi is megértjük ezt a nagy vivátozást.
Én csak azt látom az ismerőseim között ,hogy még 18 éve enni nem volt mit ,most 30 millás autókkal száguldozik ,évi 50 milliós vissza nem térítendő hitelekkel!Tudom róla ,hogy FICISZ-es!
Hány ezer lehet ilyen még?
Azt látom ,hogy ti már így fogtok meghalni,azért csak sietősen!
A saját buktádat ne általánosítsd. Én kaptam vissza reál hozamot. Állam milyen hozamot fizet a magánnyugdíj pénztár után? Pedig lassan 2 éve ott parkol mindannyiunk pénze. Mi célja volt az államosításnak? Egyetlenegy: lehető leghatékonyabban lenyúlni azt a pénzt, minél inkább eltüntetni. Ennek ugyan mi értelme volt? Beépül a Felcsúti focipálya belőle, annyi...
Ahogy egyre inkább bukásra állnak, annál inkább fokozódni fog az agybaj a Fidesz részéről. Foggal-körömmel tartják egybe a megmaradt birkákat, szerencsére egyre kevesebben vannak. Lassan eljutnak a hazugságmentes hírek lejjebb lévő rétegekhez is, akik nem annyira olvassák a netet pl.. Nem véletlen, hogy a választási kampányban megtiltják az interneten és a Fidesz maffia által nem befolyásolt helyeken az információ áramlást. Nagyon be vannak sz@rva:) Ez jó, ahogy írtam korábban, szerintem nem érik meg a 2014-et, előbb el lesznek kergetve, teljesen jogosan. Aztán jöhet a számonkérés, és a megérdemelt börtön.
Öreg ! Te vagy besz@rva, mert tudod ,hogy akkor pofont kaptok 14-ben,hogy a fal adja a másikat.A hozzád hasonló itt fröcsögők /volt SZDSZ,mai Jobbik ,bukott Gyurcsány rajongók/ csak az az idióta megmondóembereik süket "érveit" nyomják.
Ha jobban belegondolunk 1956 óta nem hagyta el ennyi ember az országot. Akkor is a hatalomnak köszönhetően. Ez az eszme tetszik a Fidesznek, és tudat alatt sikerül jó pár embert elüldöznie.
Akik mennek, valószínű nem az ő szavazóik, ezért nem bánják nagyon. Kapóra jön nekik a választási regisztráció, ezzel gátolva szavazataik leadását, ugyanis a kinnélők közül valószínű nem sokan fognak 2x hazajönni szavazni.
Cserébe kapnak kettős állampolgárokat, akik majd rájuk adják a voksukat...
Bolond Fidesz komcsi szöveg.
"volt SZDSZ,mai Jobbik ,bukott Gyurcsány rajongók/" --> nem nyert
Vesztenivalója a Fidesz-ÁlKeresztényeknek van, lévén ők vannak hatalmon.
Nem kell pánikolni, 2014 után is lesz élet, csak kicsit normálisabban.
Te végtelenül eccerű kis bértopikoló. Egyáltalán végiggondolod azt amit írsz? Ezzel a 2014-es választással összefüggésben akkora pánik van a fideszben, mint ami még soha sem volt. Látszik az, hogy a háború vesztésre áll. Mára már nem maradt nektek semmi, csak a szövegelés, a tartalmatlan sikerpropaganda. A valóság, teljesen más képet mutat.Vedd már észre, és azok is akik fizetnek.
"Igen az ,csak még a Bajnai hiányzik a felsorolásodból !!"
Ja. Meg az MSZP, SZDSZ, a "kommunisták", a "szoc-lib". A fidesznek, ,orbánnak, a jobbkezének (kancsal) végül is semmi közük az "emútkétésfélévhez", a "szabadságharchoz", az "unorthodox" gazdaságromboláshoz, stb.
gratulálok! ezzel sikerült önmagad megcáfolnod! :)
"-500mrd veszteséget okozott. Ez a nemzetgazdaság vesztesége."
vs
legalább 1050-be került az adófizetőknek
talán nem érted, hogy ha 500-ba "fájt" nemzetgazdasági szinten, akkor az adófizetőknek került ennyibe? ennyibe és nem többe, sőt...
amúgy meg ezt nyúlták le az ügynökök és a MANYUP-ok, ezt nyúlták le a csányi-félék, akik 2008-ban bevezettették a részvénytúlsúlyos portfolió-rendszert a válság kellős közepén, hogy nekik és a csókosaiknak (OTP és MOL vezérkar, stb.) ne legyen / kisebb legyen a rv-árfolyamok zuhanása következtében elszenvedett veszteségük ...tehát az adófizetős rész (nem az összeg) még pontosabb is, hiszen a korrupt férgek is a nemzetgazdaság részei (sajnos)
némiképp persze le1xűsítettem a buktás részét, hiszen akár többet és kevesebbet is ellophattak a "résztvevők"... de ezt államilag kellett volna normálisan szabályozni, lásd még a Ti, idióták, akik topikban levezetetteket... :)
azt hiszem különben, hogy az agyhalottak olyan mélyre vitték le a topik színvonalát, hogy nem érdemes már sz.akodni velük, így lehet, hogy ez volt az utolsó bejegyzésem...
Az ilyen kijelentéseknek akkor van értelme, ha mondjuk a nyakadat is hajlandó vagy erre feltenni: a választások előtt betennéd a nyakad egy francia találmányba azzal a feltétellel, hogy ha viktorék buknak, akkor a penge szabadesésben lezuhan?
Hagyjad, foggal-körömmel védelmezi a védhetetlent.
Már az elindulásukkor, 2010 áprilisában bukásra voltak ítélve, azóta csak mélyebbre és mélyebbre ásnak. Az ország most már folyamatosan visszaesésben van, ezt a gazdasági adatok totálisan igazolják. El kell tűnniük h valami változzon. Remélem nem kell várni 2014-ig.
De nagyon is van közük ahhoz,hogy amig az EU -ban milliók tüntetnek a gazdasági csődhelyzet ,a 15-25 % munkanélküliség,a nyugdíjak csökkentése,a rabló privatizáció /a nagy kedvenceitek fő műve /miatt,addig M.o -on 10 % körüli a m.nélküliség,3 % alatti a hiány / a 27 EU ország közül csak 5-6 tudja tartani ezt/. Ezt úgy,hogy közben az adósságot megpróbálja csökkenteni-vissza fizetni azt amit a felsorolt "urak"hagytak ránk,és ami miatt nagyon kevés az Orbánék mozgástere.
ÉÉÉn a fidesznek? Te nem tudod mit beszélsz!! Számomra ez maffiapárt. Minden alkalommal forog a gyomrom, amikor ezeket a tetveket látom, hallom.
A pánikot pedig nem azért mondtam, mert belülről ismerem hanem mert kívülről látszik. Valamennyi választójogi szabályozás alátámasztja amit mondok. Nézd meg mit művelnek ezek, és utána mond azt, hogy én vagyok megvezetve. Tudod - mivel nem vagyok tagja ennek a fasisztoid fidesznek, ezért - nekem nem tilos a gondolkodás.
A nemzetgazdasági minisztérium közleménye szerint „nemzetközi trendek befolyásolták a GDP alakulását”. A minisztérium azt is írta: „a magyar gazdaság továbbra sem tudott elszakadni az alapvetően nemzetközi trendek által jelzett növekedési pályától”.
Hogy ez az NGM-értékelés pontosan mit jelent, azt nem tudni. Ami biztos: a magyar gazdaságot leginkább befolyásoló külkereskedelmi partner, Németország gazdasága 0,9 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben. Ez az érték a várakozásoknak megfelel, olvasható. Az Európai Unió második legnagyobb gazdasága, a francia szintén nőtt a második negyedévben: a francia GDP negyedéves és éves összevetésben egyaránt 0,2 százalékkal emelkedett (igaz, az előző negyedévi adat rontották stagnálásról 0,1 százalékos visszaesésre).
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!