A vitánk Önökkel és egy amerikai pénzügyi spekulánssal szemben áll fenn - kezdte Orbán Viktor az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén, ahol a magyar helyzetet vitatják. Timmermans: az EU nem "Brüsszelrõl" szól Az
Nagyszerű volt Orbán ma ( is) az EP-ben . A felszólalása, a válaszai és a sajtótájékoztatóján is remekelt. Nincs mese se, előtte se mögötte nem látható még csak távolról hasonlóan tehetséges ember sem erre a posztra.
Orbán doktor soha nem veszít csatát. Amikor megfutamodik, akkor utólag mindig kiderül, hogy ez nem is csata volt, hanem mifene vagy hogyishívják.
A netadót, a vasárnapi boltzárat és az olimpia rendezését is sikeresen oldotta meg. Elsült az agya és aztán tehetségesen visszakozott. Abban igazad van, hogy Orbán doktor még Gyurcsánynál is tehetségesebb. Gyurcsánynak is lehetősége lett volna arra, hogy ne visszalépjen a vizitdíjas népszavazástól, de neki az volt a fontosabb, hogy mindenáron keresztbe tegyen Sorosnak és kétharmadhoz juttassa Orbán doktort.
Az a hatalmas szerencséje, hogy az EP tele van tehetségtelen, felkészületlen, pehelysúlyú figurákkal. Egy komoly és felkészült brancs megette volna vacsorára.
"Gyurcsánynak is lehetősége lett volna arra, hogy ne visszalépjen a vizitdíjas népszavazástól, de neki az volt a fontosabb, hogy mindenáron keresztbe tegyen Sorosnak és kétharmadhoz juttassa Orbán doktort." :D ++++++++
Ha nem ismernénk a tényeket, még azt is gondolhatnánk, hogy igaza van.Ismét előadta az ártatlan és meghurcolt politikus ábrázatát, de bennem nem keltett együttérzést, túl sok már a bűne, ahogy az egész Orbán-pártnak is!Amit előadott, szokás szerint hemzsegett a hazugságoktól és féligazságoktól.Ez az egész arra volt ismét jó, hogy elterelje a figyelmet a belpolitikai problémákról.
Okos és ravasz, persze. Netadó, vasárnapi boltzár meg olimpia. Ezek csak arra voltak jók, hogy legyen egy kis cirkusz. Addig se azzal foglalkozik a magyar pógár, hogy kilopják a szemüket. Épp most teremti meg a hazai burzsoáziát, lenyúzva a népről az utolsót is.Nomeg olimpia: merjünk nagyot álmodni. Álmodozni persze szabad. Reálisan gondolkodni, az meg kötelező! (Lenne.)
Pali!Huncut leszek!
Te és Én az is MI vagyunk. meg az ÉN és TE az is MI vagyunk. Aztán tényleg van olyan tisztán, hogy MI, de ŐK is lehetnek MI!
Szóval kinek tesz jót a kormány? Azt a törvényekből azért le lehet vezetni.
Ellenzék? Miféle ellenzékről beszélsz?
Meg miféle józan észről beszélsz a netadó, a boltzár vagy az olimpia rendezése kapcsán? Ezek ki nem kényszerített hibák. A netadónál is világosan látszik, hogy az ellenzéket is meglepte az, hogy az új adó ötlete utcára vitt addig nem politizáló fiatalokat.
Bármilyen fájó, de tényleg szükség van valamiféle hazai burzsoáziára. Kékvérűségről szó sincs, de Orbán doktor rámutatásos alapon építi az új kasztot és ennek a piacgazdasághoz vagy a piaci versenyhez nincs túl sok köze. Ha SL oligarchára mutat rá, akkor ő lesz burzsoá, ha ML strómara, akkor meg ő. Az a baj, hogy a köznapi embernek nincs sok esélye arra, hogy polgárrá váljék. Orrbán doktor rámutatott hárommillió pénztártagra és elvette a magántulajdonukat, Pedig háromezermilliárd összejött volna a száz leggazdagabb magyartól is. Csak ők erősebben tudják a saját érdekeiket képviselni, mint hárommillió választópolgár.
A tévedésed ott van, hogy nem az EU-t húzza le, hanem a hazai versenyképes kkv-k és vállalatok elől szipkázza el a felzárkózási lehetőséget. Ezzel pont a megvédett munkásokat hozza még rosszabb helyzetbe valamint a haverok fele lejtő pályával az ország versenyképessége alatt vágja a már így is eléggé elgyengült ágat.
Orbán doktor nem tehetségtelen, legalábbis hatalomtechnikai szempontból nem. Elvesztett ugyan pár nyerhető választást 2002-2006 között, de ő az egyetlen, aki az utóbbi három évtizedben mindig a politikai színpadán sertepertélt és ellenzékben is komoly szerepet játszott.
A természetes szelekció kicsit lassabb ugyan, de megbízhatóbban teljesít. Nehogy már ML okosabb legyen Cbergnél és ezért duplázza évente a vagyonát, mert egyből dobok egy hátast...
Az ész roppant igazságosan van elosztva, mert mindenki elégedett a sajátjával. Te is magas pontszámot adnál magadnak tízes skálán.
Milyen kormányváltásról beszélsz Milyen kormányváltó erőt látsz?
Én inkább csak páni félelmet attól, hogy Orbán doktor hatalma bármilyen apróságon elcsúszhat. Túl sok józan, paraszti észre nem vall, ha valaki a bicikli elől a villamos alá ugrik.
Azt még az Orbán Viktor ellenségei / ellenzői is elismehetik hogy
alig van ma olyan politikus aki ennyire jól tudta volna képviselni Magyarország érdekeit az EU Parlamentben.
Nincs még egy olyan ember aki ennyire kiállt volna a Magyrokért.
Persze lehet támadni jobbról vagy balról..meg az is igaz hogy "azért tartjuk" hogy kiálljon a magyar emberek érdekeiért.
- Jól kiosztotta az ellen felszólalókat és olyan frappáns válaszokat adot - amik szerintem nagyon is igazak, hogy szerintem sok pocskondiázó politikus elsüllyedhet szégyenében.
- Megvédte MAgyarország érdekeit
- Tisztázott sok helyzetet és félremagyarázást , tisztába tett sok olyan butaságok amivel minket vádolnak.
( Az , meg hogy a baloldal még az EU Parlamentben is a kormányt támadja egy gusztustalan és gerinctelen, dolog.
"
alig van ma olyan politikus, aki ennyire jól tudta volna képviselni Magyarország érdekeit az EU Parlamentben"
Nana. Az oroszbarát Orbán doktor, az orosz érdekeket is meglehetősen sikeresen képviseli az EU-parlamentben. Például simán EU-képviselő lett az a KGBéla, akit elemi titkosszolgálat szűrőkkel is meg lehetett volna gátolni ebben.
amit a magyar baloldali képviselők művelek az EU Parlamentben az gusztustalanság...
emiatt szerintem még annyi esélyük se lesz a választásokkor - szerencsére.
csinálják csak..hiszen szabad...
Te ha ott lennél akkor csinálnád ?
Magyaroszág támadását ?
saját hazádat szúrnád szíven ?
aztán majd lehet pironkodni amikor az kormány mutogatja a tévében, meg felhasználja a kampányban...
nekem lesült volna a pofámról a bőr ha parancsba adnák hogy márpedig igenis támadni kell a hazádat az EU Parlamentben egy nemzeti ügyben , mert te ellenzéki vagy....
Ezt még lehet hogy évtizedekig fel tudja használni a Fidesz.
Akkor te szélsőbalos vagy, bakker, ha én baloldali :) Eddig úgy tudtam amúgy, hogy szerinted PNY a fő baloldali, akkor letaszítottam őt a dobogó csúcsáról "baloldaliságban"? :) Legalább a saját bugyuta "eszmerendszereden" belül lennél már konzisztens... 2006-ban én voltam az egyik leghangosabb kritikusa a "baloldali" kúrmány tűzoltó-csomagjának. Többször is leírtam, hogy az csak tűzoltás. Sőt, 2005-ben is azért shortoltam a BUX-ot, mert úgy gondoltam: ki fog derülni, mekkora egy kártyavár a pannon puma. Le is írtam anno, vissza lehet keresni. (A Gazpromot, stb. longoltam, meg 2005 végén valóban volt egy gyors long köröm OTP-ben (nagyon megzúzták akkor, 6400 és 6800 között meg jót lehetett vele swingelni). De a lényeg: a komcsi pártok közül mindkettőt kártékonynak tartom.) Szerintem a narancskomcsik és a szegfűkomcsik is károsak Magyarországnak, meg a sok buta kádárista is, akik még mindig nem veszik észre: a globalizáció a kis, nyitott, versenyképes gazdaságoknak kedvez. Mo. előtt komoly fejlődési potenciál van, ha ezt a lakosság belátja, és komolyan vesszük a külföldről történő erőforrás-bevonás (export, turisztika, stb.) lehetőségét. Persze az exportot már nem kell belátni, ott már elég jól teljesít Mo., már csak a többi kismillió problémát kellene megoldani...
Mo.-on csak komcsi pártok vannak, nincsenek jobboldaliak. A jobbik is komcsi meg a fidesz is. Csak leöntik a komcsi sz..t jobboldali cukormázzal, a "jobboldali" szavazók közt meg olyan sok az agyhalott, hogy ezt befalja mind, és jóízűen büfög is mellé. Az igazi jobboldaliak meg csak nézik ezt a szürreális színházat...
orbán egy ovis, aki eldicsekszik a pávatáncos "okossággal", hogy jól átveri vele az egész óvodát, aztán csodálkozik, hogy csak leghülyébb kiscsoportosok dőlnek be neki... finoman szólva is nem egy észkombájn a csóka.
" nem a népről húzza le a lóvét hanem az EU-ról meg attól a multitól akik már többszörösen lehúzták ezt a pénzt a szegényekről"
erre nem lehet írni, mint hogy buta vagy, mint a tök
amit az EU-tól kapunk pénzt, azt nem orbán kapja, hanem Mo. a magyar emberek; ezt a pénzt orbán és a bűnbandája tőlünk (tőled is) lopja el...
egyelőre Mo.-on a múltik a legnagyobb foglalkoztatók és ezek fizetik meg az embereket, nem a multik; lehet itt multizni, csak tök felesleges, mert ha ezek a vérszívó multi kivonulnának az országból, vagy annyi pénzt fizetnének a dolgozóiknak, mint a hazai cégek, akkor ma 9M szegény lenne MO.
de jól visszaböfögted orbán hazugságait, így biztos megkapod a mai járandóságot...
Orbán doktor miért szúrta szíven saját hazáját azzal, hogy KGBéla EU-képviselő lehessen?
Melyik az ijesztőbb az alábbi két lehetőség közül?
1. A magyar titkosszolgálatok annyira tehetségtelenek, felkészületlenek, hogy nem tudnak kiszűrni egy orosz ügynököt?
2. Pontosan tudják, hogy orosz ügynök, de KGBéla mégis EU-képviselő lehet.
Nahát ezt a szép hasonlatot is csak a gyakorlatból emelhetted át ide a Fórumra!
Értelmes emberként, hogyan tudsz ilyen blődségekre gondolni, az felfoghatatlan.
Nagyon felment a pulzusod a baloldali prófétára. Nem olyan kellemetlen az, ha észreveszik.
Egyébként amit mondtál ebben a (37.)hszben az már egészen normális vélemény.
Nem az orosz ügynököt nehéz kiszúrni, hanem a sok ezzel kapcsolatos hazugsággal nem lehet mit kezdeni!
A hazugsággal csak újabb hazugságok szaporodnak.
A röhögés ezt váltja ki az emberből :) Bár az "örömöm" nem őszinte: röhögök a hülyéken, de sajnálom is, hogy még vannak. A sok kretén csak gátolja a magyar nemzetet abban, hogy problémákat oldjon meg. A tipikus politikus meg a kretének fő szószólója, s mint olyan, konzerválja a staus quo-t, amiben a politikus definíció szerint érdekelt. Ez már nem olyan vidám dolog, mert a versenytársak elhúznak mellettünk...
"wazz bádfox
a fityeszes képviselők nekimentek a MAGYAR kormánynak folyamatosan 2010 előtt"
hogy mennyire volt ez folyamtos, az relatív. de tudod miért mentek neki? mert azt elhallgattad (naná): azért, mert "csak" meghamisított költségvetési adatokkal, kozmetikázással-sminkelt adatokkal, konvergenciaprogrammal etette az EU-t az akkori pénzügyminiszter, Veres. de: akkor az EU-t ez nem zavarta, fittyethányt az egészre, no, miért is? hát mert Almunia pénzügyi biztos szintén balos volt és hát az EU-s álbaloldal kettős mércéje már akkor ezrrel működött! ezért nem zavarta az EU-t az sem, ami 2006 őszén történt (ártatlan békés 56-ot ünneplő emberek ellen alkalmazott brutális rendőrterror, oylan, ami itt utljára csak a Rákosi diktatúrában volt!), miért is? hát mert egy puszihaver, a balos Gyurcsány kormány követte el, és nem egy jobbos!
link
Ne töltsük ki és ne küldjük vissza a Brüsszel-ellenes konzultációs kérdőíveket. Ne mondhassa a kormány, hogy sok millió ember állt be otromba jelszavai mögé. Király szerint ezek a menekült- vagy Brüsszel ellenes kampányok rövid távon pártpolitikailag hasznosak lehetnek, de a pillanat uralása súlyos mellékhatásokkal jár: rengeteg negatív érzést szabadítanak el az emberekben, a gyűlölködés, az agresszió, a normaszegési hajlandóság emelkedik a társadalomban. Király arra a kérdésre, hogy 2017 a lázadás éve lesz-e, azt válaszolta: " Nem. Vagy ha az, hát nem úgy, ahogy a miniszterelnök úr előrevetítette."
Egy biztos! Nem te fogod megváltani azt a sok kretént akiket látatlanban is feltételezel.
Gondolom neked nincsenek versenytársaid, hogy az ország gondjait a hátadra vehessed és segíthetnél ebből a kátyúból kiutat találni. Nem kellene azt érezni, hogy éppen egy kátyú közepén állunk.
Én nem vagyok akadémikus, de szerintem a kormány akkora számot mond be a visszaküldött kérdőívekről, amekkorát akar.
Ha a nemtetszésünknek akarunk hangot adni, akkor egyszerűbb lenne meghirdetni azt, hogy egy hétig vagy egy hónapig nem fizetjük be a bolondok adóját, vagyis nem veszünk lottót vagy kaparós sorsjegyet.
Na megjött a negatív visszacsatolás megint.
Nem a 2/3-ad fontos, nem a kettő és félmillió, hanem kik nem mentek el szavazni és kik nem küldik vissza, vagy kik nemmel küldik vissza.
Vannak akiknek ez a koncepciója, de nem ez viszi előre a dolgainkat.
az EU-t egyébként ez sem zavarja, tesznek rá magasról - és lehetne még ehhez hasonló példákat hozni, (de mennyit !! - de bezzeg a CEU ügy, ahol senkinek a haja szála sem görbült meg eddig, még az utcai tüntetőké sem, hú hát az elfogadhatatlan, irgum burgum!)..:
"Roger Waters is among 47 high-profile celebrities urging Radiohead to cancel their planned performance in Israel. The 'Creep' hitmakers are set to perform at Hayarkon Park in Tel Aviv on
July 19, but the 73-year-old Pink Floyd legend, along with directors
Ken Loach and Peter Kosminsky and actresses Maxine Peake and Juliet
Stephenson and many more, have signed a letter with Artists for
Palestine UK in the hope the alternative rock band will reconsider the
concert and join the on-going cultural boycott by not going ahead with
the show in a country "where a system of apartheid has been imposed on
the Palestine people"."
link
figyelj ha itt úgy lenne ahogy leírtad és ugrásszerűen emelkedett volna fel az agresszió, gyűlölet és normaszegés, akkor a CEU mellett tüntetőket már rég agyonverték volna a másik odlal aktivistáit az utcán!!
ehelyett mi történt? pl. egy tüntetésen osztogatott szórólap, miszerint „ha a CEU-val vagy, akkor a migránsokkal vagy”, és gyere a határra április 15-én tüntetni a „menekültekért”, „nemzetközi tüntetés lesz”, „lehet majd busszal is jönni Budapestről”. S eközben a felvonuló kormánybuktatók a következőket üvöltik városszerte, írják egymásnak Facebookon. Van nevük és arcuk is:
„Háborús bűnös az a nőgyógyász, aki Ádert kirángatta az anyjából”. (Horváth László Béla) „Le lesztek vadászva az összes hazaáruló, orbáncsicska náci patkánnyal együtt! Senki nem ússza meg!” (Horváth Alex)
„Dögöljön meg az összes áruló, aki elnyomást gyakorol ránk (sic!), és tönkre teszi ezt a csodaszép országot, mind takarodjon! Lógjon!” (Balázsné Pásztor Katalin) És van még ezrével ilyen...
szóval te miről beszélsz, ember???!!!!!
Éppen arra a verbális agresszióra hoztál példákat, amiről Király akadémikus beszél.
Ugyanígy emelkedett az agresszió szintje, amikor az őszödi beszéd nyilvánosságra került.
"Every europian country takes so many as they want!" Hehehehehehehe... helyesen :) Every European country takes as many refugees as they want! (A "should take" amúgy még így is jobb lenne...) Grammar nazi in action :)
Nekem már el sem küldik... tudják, hogy csak művészi kifejezőeszköz hordozójaként használnám, és olyanokat írnék rá, amivel nem tudnak kampányolni :) (Vagy nem tudják, és szimplán csak hülyék még a logisztikához is.)
Ebben az évben csak azok kapták meg a kérdőívet akik eddig válaszoltak az előző kettőre !!! Szerintem
Amgy én sem kaptam, mert egyiket sem küldtem vissza, nem is bontottam fel a leveleket
Orbán az EP-ben: ezt is megoldjuk, ahogy a korábbi vitáinkat is
Ugrás a cikkhez