Orbán Viktor szerint Magyarország nem kapott visszautasíthatatlan ajánlatot az euró bevezetésére, sõt a jelenlegi ajánlat "sovány, szerény, rosszabb, mint az eddigi". A kormányfõ errõl még péntek reggel beszélt a Kossuth Rádió
az EKB meg a semmiből teremtett pénz allokálja az arra "érdemeseknek", illetve elinflálja a dolgozó emberek megtakarításait... ami szintén bizonyos "arra érdemes" csoportok támogatásáról szól...
az angolok kinevelték a denevérfülű arisztokráciát nálunk a kerekfejű paraszt milliárdos kaszt épül végül is a disznó és a denevér is állat + gulyás g. + a teremőr
"orbán magyarországi megszólalásait teljesen ignorálni kell",(gambadoro) - Az az ignoráló világod a múltba veszett már! Gondolkodj előbb, mint amikor ilyennel értesz egyet, hogy "ignorálni"!
nincsenek gazdasági programok az egyetlen koncepció a mérhetetlen lopás mivel orbán kitalálta, hogy az eu pénzéből a haverjait és ÖNMAGÁT milliárdossá teszi ennyike a gond az, hogy ezzel a gazdaságszervezéssel és termelékenységgel képtelenek külső források nélkül fenntartani a lopott cégeket egyedül talán a bolsi csányi mezőgazdasági biznisze életképes ezek a mészároson átfuttatott projektek nem sokat érnek minden euró két euróba kerül kb.
Orbán nem ismert be semmit abból, amit itt írtál! Ezt jobb ha tőlem is tudomásul veszed! - A makrogazdasági folyamatokat kevered a szociális problémákkal, hogy aztán jókedvűen sercinthessél a saját rövidlátó véleményeddel. Ha ránk öntötték volna azt a pénzt ami miatt nem fejlődhetünk, annak csak a magyarázatod az oka. A forintleértékelésnek az okait meg jobb lenne, ha nem egyoldalúan értelmeznéd!
"Orbán a magyar euróról: "ez az ajánlat rosszabb, mint az eddigi"" Nem tuodm, hogy mire gondol, de ahogy az idő előre halad, egyre "rosszabb" ajánlatokat fogunk kapni. Pl. az Ő és kúrmánya tevékenysége miatt...
"mesélj a valós gazdasági tervekről" . abból sajnos igen kevés szivárog ki -- az EU-nak dolgozó magyar nemzetiségű hivatalnokok szoktak néha elhinteni pár mondatot, hogy a magyar kormánytagok brüsszelben sokkal együttműködőbbek, mint ami a magyar sajtóban megjelenik. . "és azokról is, amik szerinted csak a plebsznek szólnakén egyikről sem hallottam azért érdekel" . öh, nem igazán értem, ismételjem meg, amit az előbb írtam, mert másodjára el fogod olvasni?
orbán magyarországi megszólalásait teljesen ignorálni kell, azok semmit nem tükröznek a gazdaságpolitikai tervekből, csak az otthoni a közönségnek szóló bábjáték. mesélj a valós gazdasági tervekről és azokról is, amik szerinted csak a plebsznek szólnak én egyikről sem hallottam azért érdekel
orbán magyarországi megszólalásait teljesen ignorálni kell, azok semmit nem tükröznek a gazdaságpolitikai tervekből, csak az otthoni a közönségnek szóló bábjáték.
lesz egy erős felértékelődés jövőre utána meglátjuk a folyamatokat de esélyes, hogy komolyan megdrágulnak a hitelek ezért van minden már forintban, ami viszont nem lesz elég
Orbán a magyar euróról: "ez az ajánlat rosszabb, mint az eddigi"
Ugrás a cikkhez