babosko30
4
4
1
2017. július 13. | 18:56
#1

OPUS Global Nyrt.  

Itt az uj topik ahol nincs helye trollkodasnak, szelkakaskodasnak. Hasznaljatok! :) Hajra Opus Global!
59 37 válasz erre
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
január 22. | 16:44
előzmény: #184251  BigProfit
#184260
És nagyon menni fog? :) 
január 22. | 16:43
előzmény: #184258  Nehézkérdések
#184259
Nyugi, nem tudsz megsérteni. Így utólag- sajnos sok mindenben benne voltam, amiben nem kellett volna, így láttam egysmást. Ha tehetném felejtenék.. 
Valóban, a pisztoly általában már a 3.-4. figyelmeztetés. Előtte ~kedvesek. Ez úgy néz ki, hogy pl. elmennek a gyerekedhez a suli elé, és adnak neki egy tábla csokit, hogy vidd haza anyának.. Itt már "normális ember" megroppan. Ha ez nem elég, az asszonyodat várják be valahol, és pl udvariasan ajtót nyitnak neki az autóján.. Aztán ha ez sem elég, akkor bár erőszakkal, de kitesznek meztelenül éjjel egy erdő közepén, hogy sétálj haza.. Tehát ha már egy pisztollyal nézel szembe, akkor már pár "figyelmeztetésen" túl vagy, csak azt hiszed keményebb csávó vagy. Olyanokat tudnék mesélni (ha nem szedem a gyógyszereimet rendesen) hogy csak kapkodnád a levegőt. Az hogy valaki odamegy és fejbelő fényes nappal, az csak simán hülye. Nem keverendő a profikkal.
január 22. | 16:18
előzmény: #184246  gpeti
#184258

Honnan szedted ezt a sok marhaságot? Szólj a nővérkéknek, hogy kapcsoljanak el az HBO-ról, mert a délutáni gyógyszer után megárt a Sopranos ismétlése :D Szerinted akinek megveszik a cégét annak elpárolognak az autói? Tehát eladod a céged és eltűnnek a garázsból az autók? Vagy nem fizetnek a cégért? 1Ft-ért adta el? Meg miért ült vissza Ladába? Akkor már mért nem vett egy 100 ezer forintos Suzukit? Abban legalább szervó is van. Meg mi ez, hogy "oda kellett adnia" meg a "fülébe dugták a pisztoly csövét". Kik? Miért? Túl sok hálivúdi filmet néztél. Szerinted mi történne, ha valaki azt mondaná, egy potenciális vevőnek hogy nem? Semmi. Lelőni nem fogják. Vagy ha igen mit csinálnak a hullával? Meg a kismillió családtagjával akik kerestetik, meg a környékbeli többi vállalkozóval, aki annyira beszarnának, hogy a helyi rendőrkapitány asztala mellett ülnének remegve minden nap? Nemrég egy győri vállalkozó gondolta, hogy jó ötlet megöletni az üzletfeleit. Nem tom nézted-e a híreket, de épp, hogy csak az FBI nem szállt be a nyomozásba, annyian mentek utána. Szerintem a hallucinációidat kezeltesd (nem személyeskedésből írom, pusztán egészségügyi jótanács).
De viccet félretéve elmondom látatlanban mi történt szerintem. Haverod nyitott egy kocsmát. Megyegetett, de szarul. Lízingelt pár szép autót, hogy menőnek tűnjön, de közben halmozta az adósságot. Aztán csődbe ment és eladta valakinek lízingelt autóstól 1 Ft-ért. Erre kitalált egy jó mesét, meg, hogy mért nem az ő hibája. És azóta ezt meséli mindenkinek. Kb ennyi történt.
január 22. | 16:14
előzmény: #184247  Wuff
#184257
A korábbi ingatlanos bizniszébe is belebukott, ezt mindenki tudta a kezdetektől. 
január 22. | 16:13
előzmény: #184244  Overthetop
#184256
Szerintem is kamu. Ezen a szinten már nem lehet ennyire durván átb.ni a főnököket. Elvégezte a dolgát (lock up elfelejtése), cserébe kapott egy díjat, és most ezzel a fedősztorival békében leléptetik. Lázár is mehtarthatta a vagyonát, hiába "tört" a főnökre. Nézzétek meg Sim.t. Na ő el lett intézve, azért amit tett.