Szia niobeta !
Igen, elment,kellett nekik !
És még mindig KELL,ezért nem indultunk tegnap sem !!! TETSZIK !!!!!!!!!!!!! :-) :-)
Szerintem a nyáron letudjuk a 69 milliós "problémát". ( előbb ).
Szép napot mindenkinek.
MOZI !!!!!!!!!!!!!!! Ma különösen érdemes lesz. SZVSZ !!!!!!!!!!!!!!!! Érdekes napot várok.
A víz és zsír esete. :-) :-) :-)
Ezt én is figyeltem,de szerintem a kimerülési rést követően nem jöhetett volna vissza ismét 181-re, szóval szerintem ez az amivel félre lehet vezetni azokat,akik erre figyeltek.. Egy ehhez hasonló játék már lezajlott és engem ez a mostani eset is erre emlékeztet. Szóval ha minden jól megy pár nap és el is lehet ezt felejteni. A háromszöget kell keresni az lehet a kulcs. ;-)
Ha tényleg rajzokban gondolkodunk, emelkedő ékből csak eső várható.Emelkedő háromszöget még nem látok,de rakjatok be ti is rajzokat, hogy értsem mire gondoltok
Ezt az elméletedet támasztaná alá a hetes rések elhelyezkedése is.Van egy kitörési résünk 80 ft-nál,majd lett egy szökésinek nevezhető 140 ft-nál(pont jöhetne a kimerülési rés itt 208 ft-nál).De mivel ez túl korán jönne,visszatöltve azt,irány vissza 160 ft......erre is figyelek
Szerintem még nem tudjuk,hogy a 80 ft-ról indult emelkedő hullámnak láttuk-e a tetejét,még lehet újabb csúcs is(remélem).Rsi támaszvonal majd mutatja......
Több érdekesség is van a charton.A z egyik legfontosabb,ami alapján kereskedem az a napos Rsi.Múlt hét végén írtam,hogy a 80-85-ös zónában lesz egy nagyobb beleadás(208 ft-nál volt 86),le is estünk 160-ig,de itt újból elértük a támaszvonalat,tehát elvileg folytatódhat az emelkedés,vissza mehet 85 körülire,vagy akár fölé is.....meglátjuk...Ha nyitás után kapaszkodik 185 fölé,akkor long.....
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.