Sziasztok! Csak én gondolom, hogy ez a mai kellett már a papirnak, sok volt az eddigi növekedés egybe és kellett egy nap amikor van egy kis korrekció? Azért csak, hogy utána tudjon szépen növekedni ismét!?
Melyik mesekönyvbe olvastad? Egyenlőre én is "csak"a Konzumot tudtam megbecsülni. Jelenleg a piac árazza, nagyon nehéz megbecsülni, h mennyit ér most az nyrt.
Én voltam, vagyok és leszek-lassan fórumfüggő is leszek :-))
Írtam is neked , de nem válaszoltál.... :-((
Törölt felhasználó2017. 07. 05. 18:22
ha opimus eszközállomyát nézzük ( 2016) az olyan 40 milliárd Forint , úgye ebben nincsenek benne az azóta megszerzett befektetések eszközei . Szeintem ez most olyan 100 millárd Huf környékén van .Ha csak ezt számoljuk akkor ez olyan 300 Ft /rv.-nek felel meg !
Törölt felhasználó2017. 07. 05. 18:19
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 07. 05. 18:03
a három nap alatt kb a közkéz 50%-a forgalom volt .....nem rossz !
Tegnap hol voltál? És tegnapelőtt? Mi itt sokan 200%+-ban vagyunk minimum, de ne is említsük 5,5-es hajmeresztő profitot termelő batátunkat.:) És ha 150-ig megy le persze nem örülünk neki, de mi azt is leszarjuk! Lehet, hogy Ex is hazajön a nyaralásból??? Egyébként nem ma estünk 3%-ot hanem a héten emelkedtünk 27%-ot!!!
Törölt felhasználó2017. 07. 05. 17:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
aha , igen volt már ....legalábbis én már olvastam , de azért köszi :)))
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.