Szia Fudge, a decemberi lejáratban nem konzisztensek a számozások az egyes idősíkokon. Bár megemlíted, hogy így is meg úgy is lehet számozni, de ettől ez még ellentmondásos, még ha a várható irányt már nem is negálja, legfeljebb a fibó alapú várható elmozdulást, célárat befolyásolhatja. Köszi a megosztást!
A nagyképes elemzésemben azt írtam: "Vegyük észre, hogy akkor belépést a bázis csatorna visszatesztje adhatott, meglátjuk, most is hasonlóképpen alakul-e. " - ez pipa, a bázis csatornát tesztelte most vissza az árfolyam
"38%-nyi korrekciónál nemigen számítanék nagyobbra" - ez is pipa, a folyamatos lejáratnál kb ennyi most a korrekció
"hetesen még a 20-as mozgót sem sikerült megérinteni, egy négyes hullámnak azt azért illene" - ez is megtörtént
"Jól illene ide valamilyen időben elnyúló c hullám, akár diagonálként, így lenne ideje egy nagyobb bika csúzlinak kialakulni és kijönne vele a gyorsító széléig" - ez is pipa
. Azaz, jó esély van rá, hogy innen már felfelé várható a nagy elmozdulás. Jelenleg van egy majdnem kész öt hullámunk az aljtól, órás idősíkon, amiből várható egy kisebb korrekció, mielőtt nagyon megindulna, amennyiben késznek gondoljuk a lefelé jövő szerkezetet. Akit bővebben érdekel, tettem ki egy bejegyzést a blogra.
Nagyon próbálják visszafogni valakik... jó lenne, ha elfogyna már végre az erejük és jönne az eldurranás, ahogy írod. Az időjárás jelzés (18h-ai) a 13. és 14. napra megint lekonyult 30 éves átlag alá, lehet még ebbe kapaszkodnak a medvék :-)
Szerintem erre tépni kellene, hiszen úgy csökkent a készlet, hogy k.vára nem volt még igazi hideg! Ha beüt a nagyon hideg egyszer, akkor vészesen csökkenhet a készlet tél végére.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.