Két nagyon jó elemzés hasznos grafikonokkal. Szerintem az árak némileg alacsonyabbak lesznek az itt jelzetteknél, de akkor is a leghasznosabb elemzések, amiket találtam. link link
Elképesztő kimoderálta az árat szoval huszonöt dollárig ha kibirod, de lehet húsz is
Törölt felhasználó2016. 01. 08. 22:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
inkább natgas-t kellett volna venned 2 alatt..
az olaj nem fog trendet váltani kb tavaszig csak hullámzik a legjobb esetben egy szűkebb sávban kb 32-34 középszintekkel +/- 2 dollárral szélesítve extrém mozgással
tavasszal általában mikor megnő a kereslet emelkedni szokott - de ez függ milyen lassulás elé néz a világ, esetleg egy fegyveres összetűzés emelheti az árát
az is kicsit ""jóhír"" hogy a dollár gyengülget, de legalábbis nem erősködik (talán)
Szerintem igen. Javaslok hetes gyertyat nezni. Mindent lehet kezelni, de ez mar a tozsdes mentalis felkedzultsegen mulik! Money Managment! Ne ragaszkodjunk a pozihoz, ha minuszba kerul az. Azert ne vegyunk vagyonokert, hogy majd ugy is lesz feljebb, es mar eleg olcso! Ez keves a vagyon betolasahoz.
Ha tudsz kockazatot kezelni, akkor nincs gond. Ha nem, akkor van gond.
Felelőtlen voltál!
Nem az olaj miatt hanem mert a teljes
lovét benyomtad.Alap tézis a tőzsdén , soha ne tedd egy pakkra a teljes össze-
get.
Mikor szeretnéd eladni ?
Mennyi ideig akarod,bírod tartani!?
( % vagy hordó ár )
Az összeg elég magas de ettől senki nem
fog hasra esni.Általában nem írjuk be ki mennyivel játszik ezzel is védve a kisebb
tőkével játszó kollégákat!
Kereskedhetetlen... Most nézd meg, belógatták 32,60-ig. Gyakorlatilag már rég ki kellett volna stopolnom és most pedig pluszban a pozi. A trendvonal pedig természetesen kuka, tehát ki lehet törölni minden rajzelemet. Mindjárt fogja magát és 13 és fél perc alatt visszaesik 32-ig. Nem normális dolgok ezek.
Az elképzelésedet az alábbi is megerősíti. -> Annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy jó beszállóról 34,25 áttörése esetén beszélhetünk. Célár nálam is 35,7-36 sáv. Jövő héten pedig (kedd-szerda adat) elképzelhetőnek tartom a 38-38,2-t. Ez már a készlet adatoktól fog függni igazán.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.