Kétszer lehetett volna kiszállni a gáz longból: tegnap este és tegnapelőtt este. Napközben meg megy a szarakodás mínuszban. Nem hiszem el. Még mindig a hétvégi átkötésen dühöngök, hogy bekajáltam, hiába vártam ki az Erste féle rollovert csütörtökön s csak pénteken vettem.
"Egy eso hullamot nem veszel 1-2 elott figyelmbe." - bocs, de nem értem mit akartál ezzel mondani.
Az chart "tiszta degenerált" hármas szerkezet, ahogy commodity műfajban szokott lenni. A hullámszerkezet egy ED szerűségre vall.
Ha van időd és kedved, tedd fel a te elképzelésed, várható iránnyal, szintekkel. Érdekel, te hogy látod WTI-t.
Szia,
Nem kritikakent mondom, de ezek az elliottok sem jok!
Kezdjuk az elsovel, ami fentrol jon. Ott hol a nulla pont??
Egy eso hullamot nem veszel 1-2 elott figyelmbe. Utana az alsonal abc? Hol az ot hullam le? Erre nem lehet epiteni elkepzelest. Tegnap kezdtem itt olvasgatni, de latom, hogy a chartok hibaznak. A folso csokkeno trendvonalaid renben vannak. Azt talan masok is ra tudjak huzni a tetokre egyenest. Az olaj oras ranezesre rendben van, ott nincs elliottod, de a trendek huzasa rendben tunik, bar most telcsirol nezem. Remelem tud segiteni a hozzaszolasom, es nem cinikusan kezeled
Ez valahol összecseng az én elméletemmel, opec ülésig (dec 3.) arra spekulál a piac, hogy jön valami bejelentés, ezért addig emelkedni fog, én addig tervezem tartani, és addig nem tudok elképzelni komolyabb esést. Aztán ha csalódást kelt jöhet egy nagyobb zuhé.
NG 1H log: link
NG egyelőre nincs kirobbanó formában, hiába volt jó a jelentés. Időjósok változatlanul meleg telet jósolnak az USA-ban. Nálam fő irány: dél. Felső piros vonal áttörése esetén újratervezés.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.