Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Én úgy gondolom, hogy nem is lesz szükség, arra, hogy megpróbálják. A büntetések akkora tételek a folyamatos jövőbeni betelepítási szándékkal párhuzamosan, hogy azt nyilván nem bírja el a lakosságunk és értelme sincs. De nem leszünk egyedül abban biztos vagyok. Magyarul, ha Brüsszel tovább folytatja, akkor marad a Közös-Piac. Csak azt nem értem, hogy miért csinálták, ha az marad belőle ami volt? Te érted?
Ja ja. 1290 ember. De nem ennyiről van szó. Ezzel már csak pár ember dobálózik. Sokkal több emberről. Nyilván nem tudjuk kifizetni és nincs is értelme.
Én értelek, hogy szerinted a büntetés miatt azt csinálnak velünk a jövőben amit akarnak. Ennek van értelme? Ha szerinted van, akkor lelked rajta. Szerintem nincs és nem is lesz belőle semmi. Erőpolitikát folytatnak és azt hiszik, hogy ez értelmes. Szerintem nem és nemis fog működni.
De ha már beledumáltál: Én kérdeztem, hogy biztos-e, hogy nem provokálják ki a kizárást, ezzel éreztettem, hogy én nem vagyok benne biztos, de nem állítottam, hogy tudom mikor, milyen indokkal, ki fogja kezdeményezni és hogy milyen színű alsógatya lesz közben rajta. Érthető?
Borzalmas hosszú procedúra kizárni valakit, majdnem olyan lehetetlen, mint kilépni egyébként. De a kérdésedre: az érdekeik azt kívánják, hogy mások tartsák tiszteletben a kérésünket, mely szerint mi nem akarunk kvótát. Se ideigleneset, se állandót, se folyamatosat. Minden más érdekük, az UNIO érdekeivel egyezik, ezért is kértük a felvételünket.
A bíróság előtt van-e jelentősége, hogy volt-e népszavazás a kérdésben, vagy nem? Szerintem röhejes lenne azzal érvelni a bíróságon, hogy népszavazást tartottunk egy jogi kérdésben. És mi van, ha érvénytelen lesz? Azzal hogy érvel a kúrmány? Vagy, akkor a másik félnek lesz joga érvelni ezzel?
Konkrét hírt írj légyszíves, mert már záporoznak a "hírek". Csupa hazugság persze. A legújabb, hogy a tömeggyilkosok szerint Hazánk nem engedi be az iszlámot és ezért mi vagyunk a következő célpont. Nos?
Mennyi muszlim van hazánkban és milyen jogaik vannak és mióta? Jaaa, hogy ez senkit sem érdekel? Hát ha a valóság senkit sem érdekel, akkor azok a jövőtől se várjanak sokat. :)
A kérdés az, hogy lehetséges-e többségi elven dönteni valamiről, vagy kizárólag egyhangúan. Ha kizárólag egyhangúan, akkor a fejlődés lehetősége ZERÓ, mert bárki blokkolhatja 1 szavazattal is az egész rendszer működését.
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319