Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Ezek olyan tények, amiket mindenki megír, csak te hallgatsz róla, vagy próbálod hamisnak tüntetni. De végül is nem Jézust követed az tisztán látszik a hozzászólásaidból. Csak azt nem értem, hogy akkor miért beszélsz róla? Utálod? Megbántott valamivel? :)
"Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról"
Kérlek írj azokról, akik kapcsán igennel vagy nemmel fogsz szavazni. Az emberekről, akik fölött te ítéletet óhajtasz mondani. Milyen korcsoporthoz tartoznak, mi az átlagéletkor? 20 éve vagy 50? Milyen végzettségűek? Hol éltek eddig?
Csak tudsz valami konkrétumot róluk, azon kívül, hogy muszlimok.
Én pedig azt értem, hogy összefüggéstelenül írsz mindent össze-vissza. Te valóban utálsz mindenkit? :)
Elolvastál már valakit, aki írt valamit és hozzá tudtál szólni érdemben? :)
Mondok egy példát: "Két-pont között minden esetben a legrövidebb út az egyenes".
Tudjuk, hogy nem igaz, de te nem azt mondanád, hogy ez nem igaz, hanem, hogy a baj az, hogy az emberek csak ritkán néznek tükörbe nem? :) Ha nem így van, akkor másolj már be légyszi egy olyan párbeszédet, ami ezt cáfolja és te válszoltál! :)
lassan már mindent megbeszéltünk erről a szavazásról és még mindig nem érted! :))))
"Azt megírnád, hogy a kvóta kapcsán kikről fogsz szavazni? Nem név szerint gondolom. Milyen emberekről? Átlagéletkoruk mi körül alakul? Milyen szaktudásuk van? Stb. Valami, bármi, konkrétan azokról, akikről szavazni fogsz!"
nem KIKRŐL szavazunk!
A magyar választók egy FOLYAMATRA mondhatnak nemet!
Arra mondhatunk nemet,hogy Brüsszel ne tudjon KÖTELEZŐEN előírni befogadást!
és még mielőtt tovább "kötekednél" egy érvényes és eredményes szavazás után is dönthet úgy a magyar kormány,hogy ÖNKÉNTES alapon befogad menekültet, migránst!
Nem kell ismerni mindenkinek a fizikát, jól mondod. Miért kellene?
És mi a helyzet akkor, ha valaki beleszól egy mondjuk tenzorokról folyó beszélgetésbe, amikor azt se tudja mi az a tenzor?
A magyar alkotmányt se kell mindenkinek ismernie. Pampa se ismeri. Oly nagy baj ez? A magyar alkotmány a magyarok ügye.
A muszlim migrációról elmondtad a véleményed. Állítólag én vagyok tévedésben. Értem.
Azt megírnád, hogy a kvóta kapcsán kikről fogsz szavazni? Nem név szerint gondolom. Milyen emberekről? Átlagéletkoruk mi körül alakul? Milyen szaktudásuk van? Stb. Valami, bármi, konkrétan azokról, akikről szavazni fogsz!
Én nem ezt látom. Azt látom, hogy jöjjön aki csak akar továbbra is.
Hithű? Ők mind azok, nekik nincs másuk. És az 5-6 gyermekük is az lesz, mert nem lesz nekik sem másuk. Tudom, hogy nehéz elhinni, mert nehéz olyan szemszögből nézni a dolgokat, ami teljesen üres a miénkhez képest. Nincs kultúra, nincs történelem, nincsenek képek (emberábrázolás), a törvényeik pedig szintén a hitükből teljesen mások. Ők nem gaztettként csinálják amit tesznek. Ők megcsinálják újra és újra, mert úgy helyes. Na mindegy.
Ezek olyan nyivánvaló tények, amikre nem kapsz választ. Nem is kell tovább faggatni azokat, akik erre nem válaszolnak. Ők biztosan nem fogják megoldani a migráns problémát. :)
Milyen társam? Nem tudok róla, hogy veled bármilyen társam felvette volna bármily módon a kapcsolatot.
Államok, cégek küldöttei és a Somogyba települő ács közötti különbség. "Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok Munkáját! Nemzeti konzultáció a bevándorlásról és a terrorizmusról"
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319