Civinjanos
5
4
4
2012. június 28. | 12:23
#1

Nyomozás HUMET azaz NUTEX ügyben  

Mint az már ismeretes, a BRFK nyomozást folytat a HUMET / NUTEX Igazgatótanácsának tagjai ellen. Az ügy száma 01000-4415/2010. Minden bizonnyal tanúként meghallgatják majd az FB tagjait, akik az alábbi levéltervezet szerint jártak volna el, ha azt Huber István, akkori FB tag, majd IT tag nem akadályozza meg a távolmaradásával. Néhány nap múlva az FB tagjai Huber kivételével lemondtak, majd lemondott az IT alelnöke és a könyvvizsgáló is.

Íme a levéltervezet:----A HUMET Nyrt Felügyelő Bizottsága (a továbbiakban: FB) 2009. augusztus 31-én ülést tartott és egyhangúlag meghozott határozatával kijelenti és közli, hogy az ebben az évben az FB vizsgálataihoz semmilyen információhoz nem jutott, mivel a HUMET Nyrt Igazgatósága és annak tagjai (a továbbiakban: Igazgatóság) a FB 2009. évben feltett kérdéseire válaszokat a mai napig nem adott, a megküldött emailekre semmilyen formában nem reagált.Tekintettel arra, hogy a FB az Igazgatóság együttműködése nélkül a törvényben és Alapszabályban meghatározott funkcióját betölteni, feladatát ellátni képtelen, ismételten kéri az Igazgatóságot, illetve azok tagjait, így a HUMET Nyrt és a Reanal Zrt vezérigazgatóját, hogy az alábbiakban felsorolt ügyekre vonatkozó részletes jelentésüket a FB tagjainak nyolc napon belül, azaz szeptember 8-ig küldje meg.A FB az éves munkatervét az alábbiak szerint fogadta el és alábbi kérdésekben indított vizsgálatot:o a HUMET® Csoport tagvállalatainak egymás közötti nyitott kölcsönelszámolásai;

o a Reanal Zrt és leányvállalatainak készletei, azok értéke;

o a Reanal Zrt 2009. -2010. évi üzleti terve;

o az Enerex 2009.-2010. évi üzleti terve;

o a HUMET-PBC North America Inc. kibocsátott részvényei, részvénystruktúrája;

o a HUMET Nyrt és a Reanal Zrt között HUMET® részvényekre 2008 augusztusában létrejött határidős ügylet részletei;

o a Reanal Zrt, majd a HUMET-PBC North America Inc. tulajdonában volt jelentős értéket megtestesítő ingatlan (Telepes utcai irodaház) és különösen jelentős ingatlantulajdont megtestesítő GyNKI részvényállomány értékesítése, az ingatlanok jelenlegi tulajdonosa.A FB megállapítja, hogy az Igazgatóság nem tájékoztatta a FB-ot

o a legutóbbi részvénykibocsátás szándékáról, pénzügyi forrásáról, céljáról és az indokként megjelölt akvizíció helyzetéről, az ezzel kapcsolatos tárgyalásokról;

o a Senergie Zrt által lejegyzett kötvénykibocsátásról és

o (a nyilvánosságot sem) a 2009. félévi gazdálkodásról.Az FB megállapítja továbbá, hogy az Igazgatóság a nyilvánosságot nem tájékoztatta arról sem, hogyo Dr. Takács Imre a FB alelnöke 2009. június 30-iki hatállyal lemondott;

o Dr. Galamb Vilmos elnök – cégei, a DMC Pharma és a HSBelt Kft által - a HUMET Nyrt-ban 5% feletti részesedéssel bír.

A FB ezt a határozatát a HUMET Nyrt részvényeseinek és befektetőinek érdeke védelmében nyilvánosságra hozza azzal, hogy felszólítja az Igazgatóságot, hogy a HUMET Nyrt honlapján a fenti szöveget tegye közzé. A FB a vizsgálatok lezárultával meghozott határozatait nyilvánosságra hozza.--------------Őszinte hívük
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
2015. március 26. | 12:56
előzmény: #89  Civinjanos
#90
nehéz szülés lesz :)
2015. március 26. | 12:29
előzmény: #88  luiguzi
#89
Nem tudom, hogy szegfűs-e. A címe: 1141 Öv utca 80/A földszint 2.
Telefon: (1) 2522-532

Üdv
2015. március 26. | 12:20
előzmény: #87  Civinjanos
#88
a szegfűs H.S.I. ?
2015. március 26. | 12:17
#87
Kedves Holba úr,

köszönettel kézhez vettem kedves levelét, amelyet volt szíves ez év január 18-án datálni és nekem postán megküldeni.

Válaszul közlöm, hogy szokásomnak és neveltetésemnek megfelelően először a nyilvánosság teljes kizárásával beszéltem mindkettőjükkel, Galambbal és Cserekleivel, majd időt és lehetőséget adtam arra is, hogy revideálják azokat az anomáliákat, amelyeket saját zsebükre dolgozva (sikkasztva) a részvényeseik kirablásával, azok kárára okoztak.

Ez a kár nevezetesen 2,5 milliárd forint.

Ezen négyszemközti, hatszemközti megbeszélések és privát levelek elküldése után, azok hatástalanságát észlelve felhívtam a könyvvizsgáló asszony és a Felügyelő Bizottság tagjainak a figyelmét a rablásra. Miután ezek a személyek is tehetetlennek bizonyultak és az IT alelnökével egyetemben lemondtak, bejelentést tettem a BÉT-nek és a PSZÁF-nak. Az utóbbi szervezet késztetésére azt a részletes anyagot amelyet ezügyben készítettem, nekik is (BÉT, PSZÁF) megküldtem. Ennek a dokumentációnak büntető feljelentés a formája.
Mielőtt a feljelentés a nyomozóhatósághoz került volna, elmentem a közgyűlésre és közöltem, hogy egy adott határozatsorozat megszavazása esetén, kénytelen leszek feljelentés tenni, és annak kinyomtatott változatát ott hagytam a közgyűlés helyszínén.

Ha gondolja, akkor ezt a feljelentést és mellékleteit elektronikus formában képes vagyok Önnek megküldeni.

A közgyűlésről ott és akkor távoztam és érzékeltem, hogy a közgyűlést folytatták és az inkriminált határozatokat meghozták. Ezt követően, 2010. januárjában feljelentést tettem, amely ügyében a nyomozás a mai napig folyik. Ezen közben a PSZÁF is vizsgálódott, majd szintén büntető feljelentés tett.

Egyébként megkaptam a bíróság Önt a fenébe elküldő végzését is, melyből világossá vált, miszerint Ön ezügyben engem feljelentett. Ojjé, Ön nem az Önt meglopó Galambot és Cserekleit basztatta, basztatja; nos ezt egy tipikus, mondhatnám átlagos, ostoba, oktalan és félhülye magyar állampolgár várható reakciójának tartom, és mivel nagy véleményem soha nem volt és most sincs Önről, nem várom el a bocsánatkérését.

Minden esetre, hogy tökéletesen értse, amit írtam: azt jelentse föl, aki meglopta magát és ne azt, aki ezt próbálta jóvátetetni a rablókkal.

Őszinte híve
2014. augusztus 15. | 13:12
#86
Köszönöm a választ.
tehát még tart a nyomozás.

remélhetőleg lesz valami ebből már, és lesznek felelősségre vonások.

ha nem, akkor megint nagyot csalódtam a magyar tőzsdei szabályozásban, és jogrendszerben.
2014. május 25. | 01:55
előzmény: #83  Civinjanos
#84
Civin Úr, a még meg sem született gyermekeim már rég lediplomáztak, mire Ön választ fog kapni, de ne legyen igazam :D

A napokban állásinterjún vettem részt, ahol megkérdezték, mit nem tudok elviselni. Mondom: az igazságtalanságot. Erre összenézett a két nő. Mintha valami butaságot mondtam volna. Azonnal rájöttem, hogy ők soha az életben nem voltak Nutex-befektetők. Még várom a visszajelzést, de ha felvesznek, el fogom mesélni nekik a történetet, hogy megértsék az érzelmeimet.
2013. december 04. | 07:42
előzmény: #81  AntiOrganicMission
#82
Csak azért, hogy tudja kivel beszél, kedves Anti, én vagyok azon kevés magyarok egyike aki képes volt egy ötletből terméket csinálni. Konkrétan: egy büdös és keserű szirupból csináltam egy magyar-amerikai kanadai vállalatot, amely vállalat a mínuszból feljőve 4 milliárd forintot ért. A befektetőim bennem feltehetően nem csalódtak. Öntől viszont elnézést kérek, ugyanis nem tudta kivel és mit beszél ezért a szemrehányásom alaptalan és felesleges volt.

2013. december 03. | 21:09
előzmény: #80  Civinjanos
#81
Civin úr,

Ön csak kérjen elnézést a kedves befektetőitől, azoktól akiknek bizalma volt önnel szemben és akiknek elővezetheti életének cserekleivel történő zuhanását. Ez esetben elnézik önnek vagy sem, hogy miként úszott el a pénzük.

A többi pénzt meg amit mások elköltöttek az OM ügyre, nyugodjon meg:nem kérik számon Öntől..azt amit számon kérnek Önön, meg nem 20 millió...elnézem önnek pökhendiségét...végül is nem ismerjük egymást...
2013. december 03. | 14:57
előzmény: #79  AntiOrganicMission
#80
Már ne haragudjon kedves Anti, de nekem nem szokásom ismeretlenekre úgy tüzelni, hogy azok nem cseszegettek engem. Ön irkál mindenféle ökörséget arról, amit rólam vél. Ha ezeket abbahagyná és netán elnézést kérne, akkor talán elnézném a 20 milliós blöffjeit is.

2013. november 30. | 19:20
előzmény: #75  AntiOrganicMission
#76
Úgy tűnik, nem megy neked a szövegértés. Én nem azt írtam, hogy Civinnek nem létezik a 135 Ft-os (most mindegy, pontosan mennyi) követelése. Hanem azt, hogy ezt NEM Cserekleinek adta, ahogy azt te folyamatosan írod (és ebből kiindulva értetlenkedsz, hogy miért adott neki kölcsön), hanem azt KORÁBBAN adta kölcsön és nem Cserekleinek, hanem a HUMETNEK, mint cégnek (amikor azt még ő vezette és nem mellesleg komolyn tulajdonrésze is volt benne).

Ha a kettő közötti különbséget nem érted, az baj. Ha érted, csak szándékosan írsz baromságokat, az is baj.

Civint pedig legfeljebb az olyan nyilvánvaló ostobaságokkal szemben "védem", amiket te is rendszerint összehordasz itt (sokszor elolvasni se lehet azt a sok zagyvaságot, amit produkálsz), de ez nem nevezhető megvédésnek (nincs is rá szüksége). Ha olvasnál is, nem csak írnál, akkor tudnád, hogy sokszor kerültem én is vitába vele (különösen 2005-2008 között).
2013. november 30. | 18:02
előzmény: #74  penznyelo_
#75
pénznyelő_@ Idézném Civin úrtól:" 2008. végén, a távozásomkor a cég közel 50 milliót visszafizetett, maradt 135 millió forint készpénztartozás, amit később kötvényekre konvertáltunk."

Igazad van péznyelő: 185 milió az a 100 millió!

pénznyelő Te egy Civin alteregó vagy? Két account? Amikor Civin nem ír, te jöttél mindenhol elő. Olyan tudatos védő emberként, mint Csereklei vs. Civin version. Sok értelmes nem jön elő ekkor sem persze...
2013. november 29. | 08:35
előzmény: #72  AntiOrganicMission
#74
Nem nagyon akarok közbeszólni a teljesen értelmetlen vitátokba, ami különösen a te részedről kizárólag személyeskedés. De egy hülyeséget annyiszor leírtál már és folyton ebből indulsz, úgyhogy ezt korrigálnám:

"Azt azért nehezen eszik a népek, hogy ön csak úgy odavágott valakinek 100 milliót de hát ez legyen az ön fix ideológiai gondja, a hülyékkel együtt.."

Civin ezt a pénzt nem csak úgy odaadta Cserekleiéknek. Ezt KORÁBBAN tolta be a Humetbe, a cégbe, amit akkor még ő vezetett, 2008-ban lett ebből a követelésből átváltható kötvény. Cserekleiék ezután jöttek. Tehát az, amit írsz sokadjára, hülyeség.
2013. november 29. | 08:34
előzmény: #72  AntiOrganicMission
#73
Nem nagyon akarok közbeszólni a teljesen értelmetlen vitátokba, ami különösen a te részedről kizárólag személyeskedés. De egy hülyeséget annyiszor leírtál már és folyton ebből indulsz, úgyhogy ezt korrigálnám:

"Azt azért nehezen eszik a népek, hogy ön csak úgy odavágott valakinek 100 milliót de hát ez legyen az ön fix ideológiai gondja, a hülyékkel együtt.."

Civin ezt a pénzt nem csak úgy odaadta Cserekleiéknek. Ezt KORÁBBAN tolta be a Humetbe, a cégbe, amit akkor még ő vezetett, 2008-ban lett ebből a követelésből átváltható kötvény. Cserekleiék ezután jöttek.
2013. november 29. | 06:26
előzmény: #71  Civinjanos
#72
Daragoje mr.civin,

Az Organic Mission ügy kipukkan magától, na nem öntől hanem úgy egyébként a sértettek nagy száma okán is, meg a meglévő adatok birtokában, amihez Ön amúgy sokat nem tett hozzá egyébként sem.

Igaza van a hatóságok/hivatalok értetlenségére nem lehet haragudni, mert hát fejek és viz van benne, olykor keveredve, bár ha van akváriuma ön mentett zónában van...

Önnek a Galamb úron való sajnálkozás jutott, nehogy erő felett kelljen áldoznia bármire is, ezért nem fogják a Gulágra küldeni, hogy pénzt remélt Cserekleitől.Azt azért nehezen eszik a népek, hogy ön csak úgy odavágott valakinek 100 milliót de hát ez legyen az ön fix ideológiai gondja, a hülyékkel együtt..

Ja és ha már itt tartunk:

Amíg vannak hülyék akik benyalják a sajnálkozását, a szegény cserekleinek átadott százmilliókkal, aligha kell keresni a réteget... apám azt mondta, a hülyékkel az a gond, hogy ha közéjük keveredik az ember, lerántják a maguk szintjére és onnan már simán nyernek...

Az édesapjának nagyon igaza volt:csak nem értem minek keveredett közéjük...
2013. november 15. | 11:44
előzmény: #70  AntiOrganicMission
#71
Kedves Anti,

Az OM ügy lassú kipukkadáshoz szükség lenne egy forgatókönyvre a károsultak részéről, hogy mi legyen a teendő, azaz ahogy Sztálin atyamestere Lenin kérdezte anno: Sto gyélátty?
Azon túl, hogy szidja a PSZÁF-ot (talán joggal, bár szerintem amit megtehettek a jogaik alapján, azt OM ügyben megtették) Ön mit javasol még?

A minősítése kapcsán, miszerint én haragból cselekszem, attól kell tartanom, hogy téved. Szegény apám megtanított arra – és ezzel sok stresszt megspóroltam – hogy tárgyakra és hivatalokra nem érdemes haragudni. Én nem haragszom ezügyben senki másra, csak Galamb Vilmosra, aki sokkal nagyobbat esett a szememben, mint ezügyben bárki. De ez egy másik történet.
Visszakanyarodva a haragomra, illetve annak hiányára, szóval a tárgyak már csak olyanok, hogy pl.: leesnek és eltörnek, de nem érdemes ezért a tárgyakat szidni; és a hivatalok működése kapcsán apám meg azt mondta, hogy egy hivatalnok soha nem a saját feje után megy, hanem egy elsőre nem, de alapos elemzéssel jól kiismerhető teljesen illogikus logika (rendszer) kötelezi őt arra, amit tesz. Ezt a józan ésszel nem kezelhető illogikus logikát fel lehet és fel is kell ismerni, nota bene ahhoz még alkalmazkodni is kell, mert ahogy azt az Öreg bölcsen hozzátette: mert azt is tudnod kell, hogy Magyarország a hülyék és a házmesterek országa.

Őszinte híve
2013. november 14. | 22:15
előzmény: #69  Civinjanos
#70
Civin úr,

1. Az OM ügyében már 2012. áprilisban ismert volt a tény a PSZÁF számára. Egy fél sajtótájékoztatásra nemv oltak hajlandóak a károsultak védelme érdekében!

2. A PSZÁF balfék rendszere és az ostoba hivatalanokai, vagy mert zsbeben vannak valakinek, vagy mert fáztak vagy mert a fene se tudja miért, semmit sem tett egészen szeptemberig. Akkor már nem tehettek mást kiirták, hogy Organic Mission Global Ag sumákol.

3. Erre rá 1 évre adtak 100millió birságot nekik, a csődölt OM cégnek! Beszarás mondaná Sztálin, de én csak azt mondom, ez egy hazug hivatali gépezet és ostoba megfingatott, megvesztegetett, bármi módon sarokbaszoritott szervezet lenne? Bármi is igaz: a tények kivűlről azt mutatják, semmit sem érnek!

Ezek után az OM csődbiztosa mit tehet? Feljelenthetné őket csalásért, annyi bizonyíték van fent a neten lelenük! Ön is küldött nekik 300 kilónyit legalább!

Ez is lassan kipukkan mint a NAV ügy!
Az igyekezete láthatóan elég haragból táplálkozik, érjen célba:minden károsult érdekében kívánom...
Tehát a D-re:
2013. november 13. | 12:20
előzmény: #66  Civinjanos
#68
Civin úr,

Üldözési mániájára szedjen orvosságot mert nem volt szerencsém se élőben se telefonon társalogni Önnel.Minek is tenném:Itt is ide oda rohangál a profiljai között, máshol is. Tudja:IP cím, stb. azonos.. na ugye...

Az Ön pénzéhes viselkedését megmagyarázni nem tudja, más fórumokban már kiporolták a gatyóját álszentsége miatt.
Itt még van akit elaltat, de ettől még több profillal sem tudja elhitetni másokkal, hogy Csereklei magától lett ilyen!
Mondjuk ki bátran:MAGÁTÓL értse, Öntől lett ilyen!
Az másik kérdés persze, hogy Gáborka túlnőtt apu-n!

A megoldás meg az lett volna ha fogja a pénzét és visszakéri, kivonja, de hát Ön?

Ön még ezen a kiszállásán is újabb nyereséget akart:Bukta lett belőle!

Sztálin erre azt mondaná:Ön egy dilettáns...de én nem vagyok ő..
2013. november 09. | 20:27
előzmény: #64  AntiOrganicMission
#67
Antika! dadogjál te szerencsétlen és ne fenyegetőzzél
2013. november 09. | 17:53
előzmény: #64  AntiOrganicMission
#66
Anti – mert ki más lett volna – bemutatkozás nélkül kétszer is felhívott Organic Mission ügyben, miután az, akit rám küldött lecsekkolta, hogy én nem vagyok részese az OM bulinak. Nem ő volt az egyetlen, aki ezügyben megkeresett, a legszebb példa az volt, hogy a még Humetes időkben keletkezett ősi regisztrációk alapján nálam kereste a K&H bank Cserekleit és az OM-t. Elképzelhető mi kavarás van és volt itt.
Szóval Anti, amikor látta, hogy a sajnálkozáson kívül mással nem tudom támogatni – a Portfoliora beírt óva intéseimtől eltekintve – elmondta, hogy ügyészségi, szlovák és egyéb kapcsolatai révén heteken belül lecsukatja Cserekleit. Ez kb.: másfél–egy éve lehetett.

Amint azt igen értékes hozzászólásában Sztálin közölte a legfontosabb az áztatás.

Ennyit Anti helyesírásáról, valamint mindahhoz, amit sikerült 20 millióért felderítenie, felderíteniük.

Antitól egyébként még mindig várok egy rövid esszét, hogy most mi a teendő?

Őszinte hívük
2013. november 09. | 13:06
előzmény: #64  AntiOrganicMission
#65
a cégnél mindig minden rendben volt, ha meg vettél akkor, így jártál, megérdemled!

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE