Topikgazda: Törölt felhasználó 2004. 04. 23. 11:30

Nyilvános vételi ajánlat a Titász, a Dédász és az Édász részvényeire - kivezetés előtt a papírok (2.  

Ugrás a cikkhez
Az E.ON Hungária Energetikai Rt. kötelező nyilvános vételi ajánlatot tett a Titász, a Dédász és az Édász Rt. valamennyi nem az E.ON Hungária tulajdonában lévő "A" sorozatú névre szóló törzsrészvényére.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=40313
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 17. 10:54
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2004. 04. 26. 12:29
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Na, ez aztán gáláns ajánlat!
És még az osztalékot is igyekeznek lenyelni. Mondtam, hogy inkorektek a germánok. Fúj!
Törölt felhasználó 2004. 04. 26. 09:23
És ilyenkor mi van az osztalékkal?
Vajon kifizetik-e vagy az egész lezajlik a kifizetés előtt?
Törölt felhasználó 2004. 04. 23. 16:58
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Úgy látom, az eredeti beírásomat nem értetted meg. Hogy világos legyen: arra hívtam fel a figyelmet, hogy a médiának nagy szerepe volt/van a várakozások túlfűtésében. Ezért vigyázni kellene az ilyen cikekkel és felhívni a figyelmet - nem csak a pozitív példákra - hanem a negatívakra is. Ennyi. A példáddal pont ezt erősítetted meg te is.
Törölt felhasználó 2004. 04. 23. 16:55
Előzmény: #6  szab
Neharagudj, de mióta ellenpéldája a pozitív várakozás fűtésnek, hogy "70%-kal HALADTA meg a 180 napos tőzsdei átlagárfolyamot". Szerinted ez ellenpélda? :)
szab 2004. 04. 23. 15:47
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
"Emlékezhetünk, hogy az Édász esetében két évvel ezelőtt az Edf kiszállásakor az E.ON részvényenként ugyanakkora összeget, 73.561 eurót (17,800 Ft-ot) fizetett minden tulajdonosnak, amely akkor 70%-kal haladta meg a 180 napos tőzsdei átlagárfolyamot. "
Törölt felhasználó 2004. 04. 23. 15:44
Előzmény: #4  szab
Mi vagy nem ugyanazt a cikket olvastuk, vagy nem ugyanazon a nyelven beszélünk.. Klikkelj rá a lenti linkre és nézd meg mégegyszer.
szab 2004. 04. 23. 15:37
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
lehet, hogy igazatok van, de a cikkben ott szerepel az ellenpélda...
Törölt felhasználó 2004. 04. 23. 14:48
Előzmény: #1  portfolio
Nem vagyok az a kötekedős fajta, korábban írtam a média felelősségéről a Brau ügy miatt.
"Mindez ugyan alatta marad a jelenleg aktuális árfolyamnak, mindemellett - mivel kevés számú részvényről van szó - nem elképzelhetetlen egy gáláns ajánlat."
Szerintem vigyázni kellene az ilyen jellegű, spekulációra alapot adó szövegektől. A Brau esetében is azt gondolom, hogy a túlfűtött várakozásoknak, meg a 20000-ig szálló árnak nem kis részben az ilyen cikkek, elemzések voltak az okai. Minimum illet vola felhívni a figyelmet az ilyen negatív példákra is. Szóval szvsz óvatosabban...
Törölt felhasználó 2004. 04. 23. 13:51
Előzmény: #1  portfolio
A kisrészvényesek felé nem lesz gáláns ajánlat, a németek hülyének nézik a magyar tőzsdéseket. Régebben egy haverom dolgozott nekik jogászként, két hónapig csak az volt a feladata, hogy találja meg a módját, hogy lehet kicseszni a kisrészvényesekkel. (a srác nem buta, hogy két hónapig foglalkozott a dologgal, hanem a németek mindig újabb lehetőségeket dolgoztattak ki vele. A végén majdnem elküldte őket a fenébe, annyira rühelte a kicsinyességüket.)
S ZVSZ nem lesz jó ajánlat.

Topik gazda

jamijami
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek