Topiknyitó: klausz 2010. 10. 18. 09:22

Nyílt levél a Magyar Miniszterelnöknek!  Tisztelt Miniszterelnök Úr!Azon tiszteletteljes kéréssel fordulok Önhöz, hogy valóban Ön is Tegyen azért,hogy a FIDESZ-en innen és túl is vonják felelősségre az ország „rabló sirályait”!A NÉP „templomában”legyen szíves tájékoztatni az alábbi feljelentésen szereplő pártokat, hogy egy Magyar állampolgár feljelentést tett ellenük Az ügyészségen,és az ügyészség, bíróság nyilatkozatától, függetlenül tegyék vissza az államkasszába az Ő maguk és hordájuk által elsípolt pénzeket!„Dózsa György unokája vagyok én,

Népért síró, bús, bocskoros nemes.

Hé, nagyurak, jó lesz tán szóba állni

Kaszás népemmel, mert a Nyár heves.”Tisztában vagyok azzal, hogy az ügyészség azt fogja nyilatkozni,hogy pártokat nem tudnak felelősségre vonni,illetve a személyi felelősség nem megállapítható, vagy valami hasonló, de akkor „Dózsa György unokája”tetteit se ítéljék majd el!Ne ültessék tüzes trónra s fejére ne rakjanak tüzes koronát!Mivel ezzel a feljelentéssel a jog eszköztára ki van merítve a NEMZET szolgáival szemben!Tisztában vagyok azzal is, hogy „hiénák és rablósirályok „társasága az i-gazságszolgáltatás is.Az igazságszolgáltatás olyan mint a pókháló a gyengék ,nincstelenek fennakadnak rajta míg a „nagyok,hatalmasok, átszakítják azt.--------------------------------------------------------------------Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség

4025Debrecen

Széchenyi u.9.

Postacím:4001 Debrecen Pf.60Tárgy: FeljelentésTisztelt Ügyészség!

Alulírott………………………………………., feljelentést teszek!1990-es évektől vagyis „rendszerváltástól” mostanáig 2010.október 14-ig az Magyarország irányításában résztvevő politikai pártok ellen akár ellenzékben van vagy volt! Mivel a teste a „jobb és baloldalnak” ugyanaz ,vagyis a fej jóváhagyása nélkül nem lehet, MAGYARORSZÁGON EGY OLYAN PÁRT MELY VALÓBAN A NEMZET ÉRDEKEIT SZOLGÁLNÁ!

Részt vettek MAGYARORSZÁG PRIVATIZÁLÁSÁBAN vagyis az ország kifosztásában a „rabló sirályok” kezére játszották Nemzeti termelő vagyonunk közel 80%-át és az ebből befolyt pénz sincs meg, ráadásul több mint 300 milliárd USA dollár tartozást halmoztak fel 1990-től 2010-ig és amit elkótyavetyélték azt a Magyar nemzeten akarják beszedni különböző „trükkös”módszerekkel.

Magyarország politikai pártjai többek között kivétel nélkül a külföldi nagytőke helytartói.Itt és most nevén is nevezem azokat a politikai pártokat, akik a rabló sirályok kezére játszották Magyarországot MDF Antall Józseffel az élen KDNP,FIDESZ,SZDSZ,MSZP.Vannak ugyan olyan politikai pártok, amelyek már nem léteznek, de a személyi felelősség attól még adott!1. Vádolom ezeket a pártokat MAGYAR NEMZETI VAGYON hűtlen kezelésével.

2. Valamint gazdasági erőfölénnyel történő visszaélés és tisztességtelen piaci magatartással.

Miről szól a rendszerváltástól 1990-től , Magyarország gazdaságpolitikája?!! „privatizáció” - tönkretenni fillérekért felvásárolni.

 ”fenntartható gazdasági fejlődés” . további privatizáció, a befektetők veszteségeinek az

állami költségvetésből való megtérítése,

 . a bérek közvetlen, vagy közvetett csökkentése.-UNIÓS ÁRAKHOZ UNIÓS BÉREKET!

 kiszámítható, befektetőbarát környezet”- . ez a globalizáció nem más, mint gyarmatosítás a (minisztereink a külföldi nagytőke helytartói)

 az állami terror növelése,

 olcsó, jól képzett, aránylag egészséges munkaerő biztosítása a külföldi nagyvállalatok számára.

 további elbocsátások, megmaradt munkaerő fokozottabb kizsákmányolása.

 vállalatok minden közösségi felelősséget megtagadó magatartása.,

 a MAGYAR kis és középvállalatoknak, a gazdaságból való kiszorítása.

A középosztály proletarizálása. a gazdák illetve a magyarság elgyökértelenítése. A munkahelyeken mondvacsinált ürügyekkel pénzmegvonások, elbocsátások.

Az államnak az lenne a szerepe, hogy a nemzetről gondoskodjon és azoknak minél jobb életkörülményeket biztosítson.Debrecen, 2010.október 14.Tisztelettel: ………………

-------------------------------------------------------------------------------- --Én úgy látom,hogy a Jobbik sem akarja igazán azt,hogy a MAGYAR NEMZET I VAGYON KIÁRUSÍTÓIT FELELŐSSÉGRE VONJÁK!

Úgy látom a Jobbik csak a villámhárító szerepét tölti be és a legtöbb ember megelégszik azzal,hogy ezek aztán jól megmondják,a NEMZET templomában.

A JOBBIK-nál is,ha” túl MAGYAR” valaki nem szívesen látott,a rendezvényeken sem ,ha rámutat a „jobb illetve baloldal” problémáira!

Én úgy látom, hogy Magyarországon előre megírt forgatókönyv szerint zajlanak az események, amit itt röviden le is írok!

 megutáltatni az emberekkel az MSZMP-t illetve utódpártját az MSZP-t ,persze valójában az összes párt 1990-től az MSZMP utódpártja.

 hozzunk létre jobb és baloldali pártokat - megosztva a NÉPET.

 kiosztva a szerep,hogy MDF kezdje el, ki árusítani az országot a többi párt „csendes ,beleegyező részvételével”,hogy egy pár száz milliárdos ki legyen „termelve az ország számára”(persze különböző gazdasági megfontolásokból) majd,ha ez megtörtént szűnjenek meg a pártok.

 legyen egy pár nemzetinek mondott erő MIÉP ÉS A FÜGGETLEN KISGAZDÁK,DE EZEKET NEM HAGYNI MEGERŐSÖDNI

 FIDESZ ,KDNP AKIK VALÓJÁBAN TÁMOGATJÁK A JOBBIKOT MIVEL A JOBBIKON KERESZTŰL LEHET ILLETVE TUDJÁK VISSZAÁLLÍTANI A KIRÁLYSÁGOT.

Valójában egyik párt között sincs komoly ellentét, hiszen mind azon van, hogy nekik jó legyen!

Persze lehet,hogy túl szkeptikus vagyok.

A magyar állam olyan mint egy mélyvénás trombózisos beteg . Egy pár ember kezében centralizálódik a nemzeti vagyon,és ez vérrögöt képez a véredény rendszerben ami azt jelenti,hogy a létfontosságú szervekhez,izmokhoz nem jut el a „pénz „ továbbiakban vér s ezáltal elnehezedik a mozgás felduzzad a vérrögtől a trombózisos rész és kezdenek elhalni a létfontosságú szervek:

gazdaság=szív

rendfenntartó erők,APEH,EGÉSZSÉGÜGY=méregtelenítő szervek, vörös és fehér vérsejtek

A NEMZET= vázrendszer,izomzat(szürkeállomány)

hitel felvétel=donorra várás,szerv átültetés(ez csak hosszabbítja a „kínt”)

A FIDESZ-t annyiban hibáztatom, hogy nem tett semmit azért ellenzékben sem, hogy az országot ne rabolják szét vagyis jelentősen hozzájárult a góc kialakulásában!

Az agy ugyan dolgozott, de a test nem eléggé(mozgás szegény életmód).

Előzzük meg a trombózist!JÓ, LÉTET!

Tisztelettel:……………
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
klausz 2010. 10. 26. 14:24
Előzmény: #5  klausz
#6


Tisztelt Honfitársam!
Ön is tudja, hogy a Magyar nemzet „temploma” azért lenne, hogy ott a nemzet érdekeit képviseljék, de rablók barlangja lett!
Az igazság szolgáltatásának vára pedig rablók érdekeit képviseli s bástyája azoknak!
A „vár urai” ne csodálkozzanak, ha egyszer a Nép fellázad!
„ Dózsa György unokái” tetteit se ítéljék majd el! Ne ültessék tüzes trónra s fejére ne rakjanak tüzes koronát!
Bűnösök közt bűnös az ki jót akar?!!

Miért tesz úgy az i-gazság szolgáltatás mint aki „nem lát s nem hall”?

Ha ezzel egyetért keressen! 0630 4836048
Tisztelettel:Szabó Balázs

JÓ létet!
klausz 2010. 10. 26. 14:10
Előzmény: #4  brumi0000
#5
Tisztelt Honfitársam!
Ön is tudja, hogy a Magyar nemzet „temploma” azért lenne, hogy ott a nemzet érdekeit képviseljék, de rablók barlangja lett!
Az igazság szolgáltatásának vára pedig rablók érdekeit képviseli s bástyája azoknak!
A „vár urai” ne csodálkozzanak, ha egyszer a Nép fellázad!
„ Dózsa György unokái” tetteit se ítéljék majd el! Ne ültessék tüzes trónra s fejére ne rakjanak tüzes koronát!
Bűnösök közt bűnös az ki jót akar?!!

Miért tesz úgy az i-gazság szolgáltatás mint aki „nem lát s nem hall”?

Jó létet!
brumi0000 2010. 10. 18. 10:13
Előzmény: #1  klausz
#4
Viktor!

B+ azt akarod, hogy a nép visszasírja az öszödi elqrót????
klausz 2010. 10. 18. 09:51
Előzmény: #1  klausz
#3
Kubumaci 2010. 10. 18. 09:30
#2
Viktor!

A magyar nép nevében kérlek hogy ne rombold le, hanem inkább erősítsd a magyar demokráciát, és ne akard magadat és elitedet egyeduralkodóként az ország élére állítani!
NEM KELL NARANCSVIKTATÚRA!

Ugyanez igaz a gazdaságra, gondolok itt az adórendszertől a támogatásokig: ne csak a saját elitedet és a jómódúakat támogasd hanem a rászorulókat is, természetesen átfogalmazva a támogatási rendszert.

Elég az egyszerűen megvalósítható látszatintézkedésekből!
Követeljük az 1 millió munkahelyet is, nem csak az új börtönöket a majdani éhséglázadóknak!

Ugyanakkor vess véget a nyugdíjasok uralmának is: csak aki megérdemli (ledolgozott évek +életkor alapján) az kaphasson ellátást!
ugyanez igaz a segélyesekre is, de ennek előfeltétele a munkahelyteremtés!

Köszönettel:
egy polgár

Topik gazda

klausz
4 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek