Nekem azt mondta egy ilyen tapasztalt öreg róka, hogy időről időre kivesz az alap tőkén felül annyit, amiből egy lakást tud venni. Így bármi történik a tőzsdén bukni már nem tud
Vicceket felre teve, jo lenne, ha lenne valami majd itt. Reszvenyesek keresnenek. Sokan kockaztatnak, megerdemlik a nyerot, ahogy a bukot is bevallaljak most. Kockazat nelkul nincs nyereseg. No persze veszteseg sem. Mindenki dontse el maga. Aki nem hisz benne, keressen maganak olyan topikot, amiben tud hinni
Én nem ertem ,miert is kellene egy adott topiknak ugyan azzal a véleményáradattal rendelkezni,ami egy iranyt ervényesítene. Nem teljesen mindegy,hogy én mikent nyilatkozok itt,hiszen ,ahogy olvastuk bomba biztos tervekkel előállt sekik vannak itt ....
Ez a topik nem a reszvenyben nem bizoknak lett letrehozva, azert. Kulturaltan elmondod megis egyszer, oke. Meg egyszer. Oke. Tobbszor minek? Ott a masik Nutex topik, ott kielhetitek reszveny nelkul magatokat
Hopsz és pont kimondtad a lényeget. Ami miatt se várnám egy ilyen cégnél azt a várt nagy fellendülést. Recesszió,lassulás,válság,nagyobb,mint 2008 ban.
Nutika elmondta reszvenyes, bizik a jovoben, veszegeti. Ezzel semmi baj nincs. Nalam santit a 10milla reszveny, ami 300milla mostani erteken. Tulajdonosi bejelentes semmi. 5%alatt 7en vannak akkor legalabb. 7*5=35% Harmadat vallotta be, ez kb annyi, mert nincs 5%per fo ugyelve. Szerintem 10milla reszveny nem 1/3 hanyad, de lehet tevedek. Ha 40%ot veszek, minimum 8-9ember, ennyi embert meg nem lehet 5% nutex tagsag kuszob ala szervezni. Ha meg csak 1%ok vannak, akkor meg tobb ember, ami fizikai lehetetlenseg. Masik, meg ha erre 30Ftos aljon a papir, akkor lehet csomagolni
Látszott ahogy felporszivoztatok 27,0-nal. Szep, tudatos munka volt. GRATULA! Az volt benne a profi meló, ahogy leontottetek “negatív rekordra” es amikor lejárt a Huber részvény eladási moratoriuma, akkor nagy pakokkal bealltatok. Most pedig megy a szep szinten tartás es várjuk a híreket. Ez mar csak akkor lesz 28,5 alatt, ha Vmelyik nagy dobja... de azt max likviditási problémák miatt tudom elképzelni... A napokban volt egy teszt 200.000 db-bal, az mutatta, hogy add, megvesszük... Pedig en meg 40 se vagyok! :-P
Köszönjük szépen, igyekeztünk. Ugyanúgy más is bent állt, mint mi és nyilván emlékszel olyanra is, amikor 27.5-25 Ft másfél millió vevő állt bent. Nagyon más világ van már, mint 3-4 éve, akkor mindenki tudott pénzt keresni, bull piacon mindenki tud, most már nehezebb. A kiemelkedő tréder/ spekuláns a versenyelőnyét most már csak tudással, elemzéssel és információval tudja fenntartani az átlaghoz képest. Hisszük, hogy ebből a koszfészekből is lesz valami. Azért nem mondom, hogy tudjuk, mert még utána kell nézni pár dolognak, hogy megerősítést nyerjünk.
Hubereknel is tobbet tudnak ugy nez, mert Huber eladott belso emberkent. Vagy ugy tesznek, mintha tudnanak valamit. Nekem vannak sejteseim, gondolataim. Minden esetre tenyleg szurkolok osszejojjon, mert ha nem, bevernek 10millio darabot ev vegere, mint mondta a napokban. Mondjuk mar ez is azt arulja el nekem, hogy semmit nem tudnak. A masik a level iras, es valasz kapas, hogy elnezest, de nem adnak felvilagositast. Harmadik, hogy valoban ad felvilagositast a ceg. Akkor mi a tuti?
Jol sejtettem fejbol, hogy a 10millio reszveny 40%. 24.950.000 E sorozatu torzsreszveny van. Ebbol 40% 9.980.000db.Tehat tobb mint 40%nak kell naluk lenni jelentes nelkul. 5%os tulajdonnal is 8fonel kell lennie minimum, de mivel nincs 5%feletti tulaj koztuk, legalabb 9fonel kene lenni, amit keptelenseg ossze toborozni Nutex reszveny vetelre ilyen mennyiseggel osszesen 300mft ertekben.Ekozben Huberek vegig rajuk nyomtak ATLen a pakkot. Nekem erthetetlen az egesz. Kep az utolso szavazsti jogok, torzsreszveny aranyrol. https://kepkuldes.com/image/WzBZuV
Olvasva itt a nutexet megmentő spekulásnokat. Hát pont ezért lesz hipp-hopp 20 alatt az árfolyam.. Nutex már rengeteg spekát elégetett a története során,nem véletlen ,ahogy ki van alakítva a reszvényesi kör,de én nem hiszek ebben a speka akcióban. Főleg nagyon átlátszó ,hogy tele van vele harsogva a forum......
Törölt felhasználó2019. 09. 19. 09:20
10 vagy afeletti könyvet kérnék szépen. Jó volt visszaolvasni a tegnapi nyüzsgést :) Kellemes kereskedést és UP!
Azért a kockazatoknak vannak mertékei is. Pl itt a nutex vagy az általad említettek. Estet csak azt vett és csak úgy,hogy attól a pénztől el is köszönt akkor,mintha el pokerezte volna. Bejött...... :)
NUTEX részvényesek topikja