. Az adózott eredmény felhasználásával
kapcsolatban az Igazgatótanács azt javasolja, hogy a Társaság a 2023. üzleti
év után ne fizessen osztalékot, az adózott eredmény teljes összege kerüljön eredménytartalékba.
Van 171 mlló nyereség, ami nem sok, de több, mint az egy évvel ezelőtti. Oké. Osztalék nem lesz, szerintem jobb is, mert az akvizíciós vonalban most több fantázia van.
Hagyd már a repteret. Abból semmi sem lesz. Már rég elmúlt január. Bukta a Viktor. Nem jönnek a befektetők. De Lehet hogy a minidubaj is az egyik feltétele a reptér vételnek.
Osztalék nem lesz,srv sem lesz szerintem. Vitán Gábor neve előtérbe került,kockázati tőke,akvizícióval kapcsolatosan. Nutex,mint feltőkésített üres cég 100%-ban alkalmas arra,hogy akviráljon valamit és élettel töltse fel a cég üres életét. Ez a folyamat most elindulni látszik,kíváncsian várom,hogy reagál az Árfolyam hétfőn reggel Vitán Gábor megjelenésére.
"Az Akvizíciós Bizottság célja a Társaság jövőben megvalósuló akvizícióihoz
kapcsolódó tervezési, előkészítési és koordinációs tevékenységek ellátása." A renkívüli tájékoztatásban,az akvizíciót tényként közlik már.
Hát sajnos ez egy nagy nulla 😟 Ennek nem lesz árfolyam felhajtható hírértéke!! Még egy semmire kellő pióca a cégben 😟 Dobnám a tételem, de akkor leszúrna 10 alá. Mikor történik itt érdemi esemény!? Ez is itt szarakodik majd évekig, mint delta😟!? Marad tovább erdőbényei tolvaj cég!!!!!
Volt már itt sok minden:befektető,osztalék,akvizició.Deltában is jöttek nagy nevek,majd mentek is(Antal Kadosa,Barna Zsolt).Ez a cég Csereklei-Huber páros homokozója marad :)
Ez tiszta sor! De,még nem tudjuk,hogy mit fognak akvirálni. Amit tudunk,az az,hogy van hozzá egy megfelelő név és konkrétan akviziciós terv. Árfolyam hétfőn megmutatja,miként értékeli a piac a hírt.
A baj az,hogy eljátszották már itt is a befektetői bizalmat!Egyébként volt már itt konkrét cég is belebegtetve(Graboplast+oszti).A tegnapi hír egy speka körre jó lehet,legyél résen :)Sokat nem várok tőle.
Egy cég árfolyamának emeléséhez nem kell sok kisbefektető,sőt! Ide egy nagy kell,aki emeli majd az árfolyamot. Amúgy a Nutex történelmében véleményem szerint most a legkisebb a kisbefektetői létszám.
Erre azért nagy pénzel ne fogadj!Sok milliós darabszám van beragadva a kisbüfiknél+Huber pakkja.Mindegy is,mivel az első1- 2 forintos emelkedésben eladod a pakkodat :)
Csak utána kell nézni jelentésben mennyi az össz darabszám, mennyi can kisbüfi kézben Én 2016körül tradeltem, akkor össz darabszám 2millio volt, most 140-150millio? Meg sem nezem. Biztos nem 1milla a kozkez belole. Igy megbikhat az elmelete. Na mindegy is
Huber jogilag közkéz, vagy nem? (véleményem szerint egy nagybüfi, aki jelentékeny mennyiségű részvénnyel rendelkezik tőzsdén kívülről - tudtommal nem tagja a cégnek, nem szerepel a cégvezetésben -, ez alapján közkéznek tekintem a nála levő mennyiséget, de lehet tévedek, és annál több..., kérlek segíts pontosítani)
(Mint részvényes befektető úgy tulajdonosa a cégnek, mint te vagy én, amit akarok mondani, hogy, Ő nem egyenlő a céggel, a cégnek tudtommal nincs részvénye... ez alapján szerintem közkéz)
Törölt felhasználó2024. 04. 06. 22:47
Én bevásároltam 14.2 mert azt érzem, hogy itt most valami elindul.
Jogilag huber is közkéz. Gyakorlatilag meg nem ez a lényeg. Huber 23%. Remich whitton stb. Cegekről nem tudunk semmit szerintem egymásra borogatták hogy levigyék az árfolyamot. A valós közkéz mennyi lehet a 148 millió részvényből? Szerintem maximum 50 millió db es meg ez is sok ahhoz hogy egy komolyabb rally meginduljon. Huber úr elmondta közgyűlesen hogy 17-en már elad 13-on majd vesz. Erősebb kutya izél. Ez van. Nem mi iranyítunk csak lehetünk jókor jó helyen. Vagy rosszkor rossz helyen. Amíg az MNB tétlenül nézi a folyamatokat addig nagy csidat ne várjunk.
Voltam én már itt minden, néhányak szerint. Voltam kalapos, traktoros ,valami szakács is. A találgatások elkerülése végett, még a 2000-es évek közepén demi néven voltam. Aztán volt vizsla fénykép, másik nick nevem mellett. Akkoriban nem is foglalkoztam más papírokkal csak otp ,richter. Olyan két-három évig voltam fórumon , aztán hosszú évekig nem, mivel külföldön melóztam és nem is tőzsdéztem. Hosszú évek óta pár hónapja tértem vissza, úgy az országba, mint erre a posvány tőzsdére, de sajnos sok értelmét nem látom így a nyár elején húzok is innen újra, mindent felszámolva akár veszteséggel is.
Értem amit fejtegetsz.De a valós( berkeken kívüli) közkéz,(kisbüfik kezében valósan ottlévő) rv db-szám valószinűleg a 77% alatt van mélyen.A dolgokat a cégben ígysem-úgysem a "közkéz" fogja eldönteni semmiben!
A közkézröl mondva. Szerintem minden kisrészvényesnek van itt Nick neve. Akinek nincs annak nincs is részvénye. Hathor a megmondhatója, mennyien vannak beregisztrálva a Nutex részvényesek fórumába. Mert ő a gazdája. Ezt a számot szorozzuk meg 100 e darab átlagos részvény számmal. Akkor mennyi lehet így a közkéz?
Nem gondolod, hogy 100 ezernél magasabb az átlag? Itt írja valaki, ha eladja 10 alá nyomja... Szerintem nem vagyunk sokan kisbüfik, viszont talán magasabb részvényszámmal. Régóta olvasom a topikot, beszámoltak itt már emberek milliós pakkokról is, meg valaki leírta, hogy 1% fölött van..., ezek alapján akár többszöröse, 300 ezer, akár 500 ezer is lehet az átlag... nem tudom
"Szerintem maximum 50 millió db es meg ez is sok ahhoz hogy egy komolyabb rally meginduljon." Mi az összefüggés, miért gondolod soknak egy komolyabb rallyhoz? Miért lenne jobb, ha kevesebb lenne?
NUTEX részvényesek topikja