Kedves Bpali, - Lehetek akár fárasztó is. Miért ne? az Internet szabadsága mindenkire vonatkozik, rám is, rám, aki most a saját szakmájában dolgozgathat, tevékenykedhet, már amennyire egy nyugdíjas általában lépes. - Őszinte híve
Kedves Kosto, - lekötelez azzal, hogy figyelmesen olvassa és érdekesnek tarja, amiket írok. Némi pontosítással azonban hadd éljek: nyilván nem lehetnek tökéletesek az emlékei, mivel egy kissé régen volt, hogy azt a kifejezést használtam, hogy az osztalékfizetés a jegyzett tőke terhére "jogelméleti non sense", és hozzátettem, hogy nem kizárt - ez a cégbírón múlik. - Számomra egyébként az számít, hogy néhányan Önök közül páran már felfogták, hogy én nem le-, illetve felbeszélek, hanem egy projekt lehetséges indokait és végrehajtásának következményeit írom le. Ha így kezelné Ön és mások is az olvasottakat, akkor sokkal könnyebben lenne emészthető az a döntés, amelyről egyik t. Fórumtársunk ír, miszerint "jaj ne szálljunk be/beszálljak-e a Nutex-be 200.000,- forinttal?". - Ha megengedi, mivel nyilván rám utal, "a sok fórumozó közül egy valaki" kitétel kapcsán megjegyzem, hogy ez a minősítése ismét jó tapasztalat arra, hogy ez az ország miért tart ott, ahol tart - cirka hárommillióra becsülhető azok száma, akik még arra sem képesek, hogy felismerjék azt, hogy mi előnyös a számukra, és mi az, aminek a következményei negatív hatással vannak a mindennapjaikra. Dehát ez nem újság, ez a fórum, ez az ország olyan, amilyen. - Üdvözli, őszinte híve
Nos ha mégis meglesz minden, akkor az eddigi szkeptikusok: a, vagy be kell hogy dobjanak egy vérnyomáscsökkentőt, vagy b, pezsgőtbontanak ők is mert a leduma mellett szépen bevásároltak ők is😉
Így van, az megrázó lesz egyeseknek😊A tőkeszerkezet átrendezéset már nem tudják ekézni, mert megtörtént tény!Most még egyenlőre az osztit tudják :" (ááá abból nem kapnak a kisbüfik, ha mégis, csak 0 Ft körül").A Grabós dealt tudják ekézni most még:"nem lössz abbú sömmi", mer hogy eddig mé nem történt má valami?" Az egész ekézős hozzáállás kész röhej!Tök lényegtelen, hogy mi miatt csinálja aki csinálja!Nem oszt nem szoroz!!!A folyamatokra nincs ráhatása!Akinek esze van nem ezek alapján vesz v nem vesz részvényt!Ennyi😉
Egyébként nagyon érdekes visszaolvasni a rekordhosszú beirogatásokat, hogy hogyan változnak bennük a tartalmak,a mélyenszántó meggyőződés, annak függvényében, hogy milyen új infók jönnek közben pld.a tőkeszerkezet átalakítási folyamattal kapcsolatban! Ez a" teljes képtelenség"-től a "lehet hogy manapság kivitelezhető, bár én nem értek vele egyet-ig " terjed.Mintha lenne bármi jelentősége, hogy itt a sok fórumozó közül egy valaki mivel nem ért egyet.😂
szerintem meg fárasztó az önjelölt keresztes hadjárat...A messiás, megmentő szerep néhány ember részéről..Akkor kapnak hülyét ha mégis meglesz minden...:_))
Ez a topic egyre jobb!Ha kis humorra vágyik valaki, akkor csak ide kell belépnie, és máris vidám perceket tud neki okozni a "tudatlan, erkölcstelen, beragadt kisbüfik" megmentője, felvilágosítója, kioktatója!😉😂😉😂 Ha már 2x is meg lettem negatíve említve a mai napon ismét, a múlt által.😊
Érdekes a hasonlóság. 2 milliónál is annyi volt a napi forgalom, mint 148 milliónál. Olyan mintha a kisbefektető ugyanannyi lenne. Egy pici szelete az egésznek.
És ami az egészben a legszebb, tisztelt Hat, - hogy 300+ hozzászólást követően nem merül fel senki beszorultban, hogy azon kívül, hogy a paranoiámra vonatkozóan rám csodálkozna, kérdést tenne fel számomra, mi a megoldás ez ellen a piramisjáték ellen (39628) - Őszinte híve
Napi koteslista https://kepkuldes.com/image/xvI32l Lett 2millio reszvenybol 150millio reszveny par ev alatt. Kotesek 40-130darabok. Arfolyam 2eve beharangozott befekteto story felen, Huber osztalek hir utani elso percek kereskedese alatt 20%kal, es Grabo hir ar alatt
En is igy latom. Sajnos en is kozellenseg vagyok mindig, mikozben a cegek nem csinalnak semmit, es en kapom a serto szavakat. Igaza van. Sajnos ilyen a forum. Minden sorbol latszik. Kitartast Onnek!
Kedves Éva, - by the way, Ön is nyilván nehezen venné tudomásul, ha elmebetegnek aposztrofálná bárki is. Az ilyesmik miatt érthető módon reagálok. Megértem a dühöt, de szíves engedelmükkel reagálok is ezekre. Teszem ezt azért, mert magam produkáltam (lásd lejjebb) és Ön nem átall a segítőkészségem dacára úgy (hazugságokat) írni rólam, ahogy; holott szabad szemmel látható, hogy nem én, hanem az elmúlt 15 évet vezénylők - jelentős hatósági hátszéllel (ide értve, ügyészt, rendőrt, PSZÁF-ot, Tőzsdét) okoztak Önnek és társainak károkat. - Az írásaimra vonatkozóan jelentős magyarázattal szolgáltam, nagyon sajnálom, hogy hetente felmerül az elkötelezettségem kérdése. Vannak személyes és közügyet jelentő okaim, ha gondoljon olvasson utána. - Egyébként olyasmikre vonatkozóan, hogy bárkit is becsaptam volna, a nyugdíjas életem elején alaposan utánaolvastam (magamnak), már csak azért is, mert az aktív időmben sem fukarkodtam a szóval és kétségeim voltak afelől, hogy szegtem-e szabályt, voltam-e tisztességtelen ezekben az években. Nem. - A 11 esztendőnyi elnökösködésem első éve az Augiász istállóján kitakarításával, a második kettő (2000-2001) egy sikeres FDA eljárás levezénylésével teltek; a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik évek (2002-2005) rámentek egy ostoba és indokolatlan adóhivatali eljárás okozta károk mentesítésére; 2007-2008, a két utolsó sikeres évem pedig a részvényeseim félmillió dolláros vagyonából 20 millióst produkált. - Ennyit bárki átb@szásáról és a hazudozásról. - Az Ön károgását tökéletesen megértő és ha másért nem is, de ezért őszinte híve
NUTEX részvényesek topikja