nem te vagyunk, aki csak minusszal szállt ki mindenhonnan, de! legalább magadból indultál ki. és egyetlen egy darabot sem fogok eladni, se 20Ft-on, se 10, de 5, se 0,5 Ft-on, semmikor sem, csak pluszban. vagyok akkora "zsidó", ha kell akkor évekig is ülök benne, elfér, enni-inni nem kér, addig kereskedek mással, és hála a jó Istennek, mindig szerencsésen. azért vagyok itt, mert nem éhezik a családom, és tudjuk szerencsére nélkülözni azt az x millió Ft-ot, ami a nutexben áll, és én tényleg bízom a papírban. az oké, hogy most lefelé megy, van ilyen, nem kell összefosni magunkat, majd lesz máshogy is. NER szelek fújnak mindenhol, én erre pályázok speciel, akár 2 év múlva is jó nekem. 32 éves vagyok, nekem bőven jó akár még 10 év múlva is, 42 évesen kivenni.
Mostanság sajnos nem volt időm írni, de énis tartom. Jelenleg ~700m-et ér a cég, melyben valóban értelmes tevékenység nincs. Ha valaki tőzsdére akarna jönni, mondjatok bármi más céget amiben benne van, hogy megveszik? Médiácska szintén üresen ért ~10milliárdot, innentől kezdve nekem pont mindegy, hogy 20-25 vagy 30 forintról megy 100 fölé... Türelem és gyűjtés a mottó! Ha éveket is kell várni akkor sem látok másban nagyobb lehetőséget nyerésre....
Meg szeretnélek kérni,hogy a mérgedet ne a velem való személyeskedéssel töltsd ki. En sem teszem ezt veled!!!!! Papirról írok es annak várakozasaról. Az,hogy ezek a pontok nem egyeznek kettönk között az egy dolog !
Törölt felhasználó2019. 10. 11. 15:21
A nagy esésben sem ment le 25-re, pedig minden esett. Lassan mikulás rally :) Hajrá Nutex :)
Sajnos befutottak az infóim, megszaglászták a céget. A világon semmit nem akarnak ezek csinálni és lesz további tőkeemelés, ezt tudtam meg. Ne mondja senki, hogy nem szóltam. A nagy beborítás az utóbbi időben én voltam, 871k papírt adtam el, múlt héten végeztem. Sok sikert mindenkinek!
Az az Ön dolga, hogy Önnek mi az ami érdekes. Nem hagyom veszni a pénzemet, ez egy bűnöző banda. Befektetőtársaim egy része marad, egy részük eladja. Nem kockázatok, van most jobb lehetőség is.
Azt nem hiszem, hogy így csináltad volna. Ha van 875K papírod, akkor az utolsó ütemben leöntötted volna. Arról nem beszélve, hogy ha összefogtál a haverokkal és kitömted a népet 32-36 között, akkor nem vársz ennyit az eladással. Főleg nem úgy, hogy ha mostanra lett infód. Ennél profibbnak tartalak a beírásaid alapján... Ez a papír nem arról szól. Egyébként meg valahogy még nem megy vissza 27-re. Ott, ahol Huber Úr elkezdte eladni a papírjait.
z 29.3 (Vki késztetést erzett 16.59.59-kor dobni 1900 db-ot) 😁😁
Törölt felhasználó2019. 10. 16. 07:46
Jo reggelt rv tarsak! Irta Nutika a tokeemeles tervet negativumkent. Hova enelnek toket? Mar nekik sem erne meg, hacsak nincs valami komolyabb tervami feljebb viszi az arfolyamot. En raerek nem 2 honapra vettem. Hajra Nutex! :)
Én azért szálltam ki, mert megtudtam a tőkeemelést, ez negatív. Pozitív, hogy tárgyalnak sokakkal. Hajlandóak átadni a céget megfelelő ajánlat esetén. Ez pedig idő. Tavaszig nem lesz semmi, de egyáltalán nem butaság tartani, én viszont fél évig nem parkoltatom itt a pénzem a semmire. Befektető társaimmal egyeztettem, ők tartják. Ha bármi új van, jelentkezem.
Igen visszaolvasva regebbi forumbejegyzeseid valoban lefele vartad, ja nem... Ettol fuggetlenul elfogadom a velemenyed de azt az egyik naprol a masikra felbeszelobol lebeszelove valasod nem ertem :)
Ja,ez igaz,hogy 50 ft nál volt egy kósza rövid idöszakom ami fordulatot várt,de nem jött be nekem se. Azóta is ugyan azt a formaciót csinalják. Tehát be kellett látnom az útja még mindíg lefele van.
Nekem ez most két dolgot jelenthet. (1) Vagy a cég nyomtatja ingyen a papírokat és önti rá a piacra, vagy (2) átvette vki a cégnél az irányítást. Azért szállt ki Huber Úr. Ugyanaz a modell, mint Estmediában. Csak fordítva. Előbb átvesszük az irányítást, aztán lassan csöpögtetjük az infókat. Kinek mi a véleménye?
Valaki nálam jártasabb tudna válaszolni? :) A tőkeemelésből származó pakk kié? A cégé? Hubié? Van Lockup rajta? Nem kellene feltűntetni, majdnem 20%ról beszélünk?
NUTEX részvényesek topikja