Neked május, júniusban is gyalázatos volt az árfolyam, pedig akkor 15 Ft. alatt voltunk. Most meg 19,55. Legyél már egy kicsit pozitívabb !!! Hajrá NUTEX !
https://invst.ly/16gp-5 ezt két napja rajzoltam, azóta is ennek megfelelően mozog. 20,5-ről lepattant most 19-ig leszúr utána támadhatja a 22-es szintet megint. (szerintem) Kíváncsi vagyok hogy délután belevesznek-e...
ez csak a cukormáz a kakakupacon. A nutex mindig is a spekulánsok egyik kedvence volt. az a feltételezésem, hogy most 20 forinton megy a gyűjtögetés a következő (4-5) évente esedékes rally előtt... a többiek nevében nem tudok nyilatkozni. :)
2022. szeptember 30-án közzétette a féléves jelentését, melyben
a társaság saját tőkéjének értéke kb. 5,2 milliárd Ft volt. Mivel a társaság kb. 150
millió darab kibocsátott részvénnyel rendelkezik, ez alapján az egy részvényre
jutó saját tőke értéke kb. 34,6 Ft. De még ha nem is a cég teljes vagyonát, hanem csak annak likvid részét, a nettó
forgótőkét nézzük, az is a féléves jelentés szerint közel 4,4 milliárd Ft, ami alapján
számolva az egy részvényre eső likvid nettó vagyon értéke kb. 29,3 Ft lenne
148M részvény van a nutexben ha jól látom. 2023 jelentés szerint 450K bevétele volt és csinált 21MHUF veszteséget. Az egy rv-re eső eszköz, ami 2023-ban 31Ft volt. Az a feltételezésetek, hogy Ti most 20Ft-ért veszitek meg ezt a 31Ft-os eszközt?
NUTEX részvényesek topikja 2024