7 hónapon belül 20.000.000 db részvényt vesznek, az havi 2.857.142 db vásárlás, ami egyenlő a cég 13,5% részvényeinek a kivonásával. 22,99 % van Huber kezében,azzal már 36,49% lesz náluk, 63,5% lesz a közkézen. Ma 3.943.705db fordult meg a tözsdén 60,364 millió ft forgalommal. Na,akkor ki volt jó matekból?
jol hangzik-aztán mi lesz a vége nagy kérdés.minek nekik részvény a cégnek nincs bevétele.stb.én nem pazarolnám a pénzt ilyenre.inkább dolgozzanak fektessenek be az olajba gyógyszerbe.élelmiszerbe műszaki vagy mittudomén mibe.borzalom ez a cég.amugy meg fogják spekázni.lehet 30-50 közé és utána mi lesz? a nagy semmi továbbra is.tolvaj egy banda mn t a fidestz árad a tisza
Kemény vagy, ha zárás elött én is borítottam volna, te sem vigyorognál most. Az a baj, a forumozásod kommunikációja borzasztó lett, te saját magad teremtetted ezt elő.
A héten is vettem.... Ha zárás előtt ráborítottam volna, akkor most nem vigyorognál, a hetes gyertya is piros lenne.... Egyszer majd letörlöm a vigyort a képedről, ha eljön az ideje :D
Igazad van, itt is mindig ez volt, eddig. 18 hónapon keresztül lehetett volna 25%-ig vásárolni, de nem történt. Ezért volt most, kisbefektetői kérésre kiegészítő javaslat, tényleges számmal és határidővel. Többit majd a közleményből ! Hajrá NUTEX !!!
NUTEX részvényesek topikja 2024