Ahogy ráadták a nagytételekre, ugyanúgy veszik ki a nagytételeket az eladóiról is. Lesznek napok, amikor a 40-ig betett 500.000 darabot fogják megvenni. 35-40 ft között megtörténik a cégátadás néhány hét alatt.
Az elmúlt napokban 36 Ft-ig öntötték. Ha volt ott vevő, szinte azonnal megkapta, illetve a 36-os eladót meg is vették. Mára ez az adok-kapok már csak egy forinttal lejjebb tud müködni, mivel feljebb már nincs vevő. Valami van a háttérben, kérdés, hogy mi. Mivel hitele nincs a cégnek, nagy baj csak nem várható. Üdv.
Én nem tűntem el. És nem is aggódom. Az előjelek nekem egyértelműek. Túl nagy a forgalom ahhoz, hogy ekkora tételben nyomják a kisbüfik. Tegnap például beálltak vételre 36-ra, amit 13:57-kor meg is kapott a vevő (21.000 db-ot). Aztán gyűlt az eladói oldal szintén 36-on és vki szintén kielégítette a 25.000 db-ot 14:17-14:18 között. Ez egyértelműen forgalom generálás és részvény átjátszás. Engem nem különösebben érdekel az árfolyam. Aki vett, az tudja miért vett és várja a fejleményeket. Én SET-en és Estmedian nevelkedtem. Estm konkrétan esett 55%-ot! Lehet ez is fog. Aztán amikor kijön a hír, akkor meg már nem kapsz.....
NUTEX RALI INDULT