Te nem erted,hogy ugyanezt mondtak nekem azokban?! Ott meg csodoztek is, amikor vettem. Kiment az osszes ertek. Itt 10szeres a sajat toke a jegyzett tokehez kepest! Konzumban meg negyedere esett. Mindegy. Felolem nezhetitek vegig az emelkedest.Zaszlo indul
100millokkal veszik a kis limites papirokat, 20-50szerezesnel. El kell kepzelni itt mi lesz, ha csak a tizedevel akarnak venni! Raadasul itt csak 1.6milla koruli a szabad reszveny. Belegondolni is rossz lehet annak, aki be akar tarazni. Korabban kellett volna venni
Nem akarom rasozni. Van rengeteg szabad cash. 300konti hati longot is ezert nyitottam csut-penteken. Nekem nem kell elsozni semmit. Nyugodtan szszszorozhat mki masik papirban. En nagyon raerek.
En nem hazudok. Elmondtam a chart alapjan 120ra varim. Mi ebben a hazugsag. Mindegy, ezt az allando nagy semmi beszelgetest, ugyanazt ragni semmi kedvem, sem idom nincs. Sajna te vagy itt ebben a topikban a leguncsibb, munt egy robot. Elotte stock33 nyomta ugyanezt 40-50es emelkedesnel, ket ev emelkedest, nem birt kivarni.
NUTEX RALI INDULT